fryz 915 Napisano 25 Wrzesień 2015 A kiedy był ten patch? Wczoraj jeszcze grało się bardzo fajnie, a arkadowości jest najmniej w całej serii imho. No chyba, że patch wyszedł dziś, to pewnie sprawdzę jak to wygląda niedługo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 25 Wrzesień 2015 Czesc, Internet mowi,ze patch 1.01 zniszczyl gre. Nie jest juz taka jak demo. Zwiekszyli tempo i zrobila sie mega arcadowa. Moze ktos kto gra wypoiwedziec sie w tej kwesti? Dzieki. Bzdury na resorach. Jak to w internetach. Do tej pory był tylko day one patch i nic nie zepsuł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lllll5 0 Napisano 25 Wrzesień 2015 Podobno day one patch http://www.metacritic.com/game/playstation-4/fifa-16/user-reviews Zastanawiam sie kupowac fife czy pes-a :P Czyli nic sie nie zmienila od wersji demo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 25 Wrzesień 2015 'The king is back' no to zdanie wiele powinno dać Ci do myślenia czy można w ogóle brać pod uwagę opinie takiej osoby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lllll5 0 Napisano 25 Wrzesień 2015 Heh fakt ale wolalem sie zapytac osob, ktore graja ;) Zawsze kupowalem fife na premiere ale w tym roku mam wielki dylemat. To w takim razie chyba znowu pojde w fife :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 25 Wrzesień 2015 Kocham to EA. Wczoraj włączam Fife i muszę zaczynać sezony od 10 ligi, a dzisiaj mi napisali że jako powracający gracz gram w 8 lidze i 9 meczy grałem wczoraj niepotrzebnie. :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 25 Wrzesień 2015 Heh fakt ale wolalem sie zapytac osob, ktore graja ;) Zawsze kupowalem fife na premiere ale w tym roku mam wielki dylemat. To w takim razie chyba znowu pojde w fife :) Moim zdaniem najlepsza Fifa w historii. Kocham to EA. Wczoraj włączam Fife i muszę zaczynać sezony od 10 ligi, a dzisiaj mi napisali że jako powracający gracz gram w 8 lidze i 9 meczy grałem wczoraj niepotrzebnie. :P Dbają o Ciebie, chcieli żebyś poćwiczył :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 25 Wrzesień 2015 Moim zdaniem najlepsza Fifa w historii. Moim zdaniem najlepsza byla 12 ale moze ta bedzie rownie dobra. Jakby nie bylo PES - RIP ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 25 Wrzesień 2015 Tadek pamiętaj o zmarłych dobrze, albo wcale :D Co do 12 to prawda, że była świetna, ale tu jak dłużej pograsz sam zobaczysz, że się postarali. A byłem pełen obaw jak w zapowiedziach chwalili się tylko dodaniem reprezentacji kobiet... No i co za czasy nastały, że człowiek się modli, żeby patcha nie wypuszczali :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
K-United18 0 Napisano 25 Wrzesień 2015 Też macie taki problem, że po niektórych meczach w FUT Online wywala was z FUT i zalicza mecz jako porażkę niezależnie od wyniku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 25 Wrzesień 2015 Musisz się uzbroić w cierpliwość teraz to częstsze bo premiera z czasem się uspokoi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 25 Wrzesień 2015 Dali mi tą 8 ligę, a i tak spadłem z niej z wielkim hukiem. :p Szukanie formacji i próby różnego rozgrywania to niezbyt dobry pomysł na sezony, ale nie przejmuje się tym. To tylko gra. :) Zacznę FUTa i tam mam nadzieje będę miał lepszy bilans. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ajuszczyk82 12 Napisano 25 Wrzesień 2015 Hahaha ten polski komentarz jest zajebisty, gram mecz i przez całą druga połowę Laskowski odezwał się tylko raz, przy jakimś odbiorze piłki powiedział "chyba udało mu się to przez przypadek" i tyle go było, tak to cały czas Szpaku hehe, gdzie te 40h nagrywek nowego komentarza Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 25 Wrzesień 2015 Odpalam mecz ligowy, cała pierwsza połowa na połowie(heh) przeciwnika, miliard strzałów na bramke, pełne skupienie, jego bramkarz(hehx2) broni jak sam tego nwm, ale przyciskam coraz bardziej, nadchodzi 40 minuta, mam rzut rożny, oczywiście bramkarz piąstkuje jak 100% rzutów rożnych w tej grze, oczywiście piąstkuje do swojego gracza, który ogrywa mojego ostatniego obrońce jak Aspas Busiego w meczu Celta-Barca, wychodzi sam na sam, Olbak oczywiście bez szans, w drugiej połowie wprowadzam szybkiego i wypoczętego Immobile ale oczywiście obrońca z 1/10 energii bez problemu go dogania(realizm 100%) i nic nie strzelam do końca meczu, 0-1, łzy w oczach ze zdenerwowania i bezsilności, jeszcze Spotify postanawia mnie dobić zapuszczając Biebera, argrhhh, włączam następny mecz bo jestem uzależniony, kocham tą gre <3 te emocje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 25 Wrzesień 2015 w drugiej połowie wprowadzam szybkiego i wypoczętego Immobile ale oczywiście obrońca z 1/10 energii bez problemu go dogania(realizm 100%) To była ironia czy nie? Bo jeśli tak, to proponuję test: weź najwolniejszego kolegę jakiego masz i zacznijcie biec. Ty z piłką przy nodze, on bez. Sprawdź czy Cię dogoni ;) Może nawet zrobić nawet 50 przysiadów przed biegiem. Nie czepiam się Ciebie bezpośrednio, piszę ku przestrodze, bo Fifa 15 wypaczyła w niejednej głowie pojęcie o piłce nożnej. Tam Immobile, Doumbie i inne Aubameyangi biegaly jak chciały, w życiu tak nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 25 Wrzesień 2015 Ja nareszcie rozklepałem kogoś wysoko bo aż 9:1, gdzie jak w prawie każdym meczu straciłem bramkę w pierwszych pięciu minutach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ulik10 40 Napisano 25 Wrzesień 2015 To była ironia czy nie? Bo jeśli tak, to proponuję test: weź najwolniejszego kolegę jakiego masz i zacznijcie biec. Ty z piłką przy nodze, on bez. Sprawdź czy Cię dogoni ;) Może nawet zrobić nawet 50 przysiadów przed biegiem. Nie czepiam się Ciebie bezpośrednio, piszę ku przestrodze, bo Fifa 15 wypaczyła w niejednej głowie pojęcie o piłce nożnej. Tam Immobile, Doumbie i inne Aubameyangi biegaly jak chciały, w życiu tak nie jest. Nie muszę robić testu, gwarantuje Ci że mój najwolniejszy kolega by mnie nie dogonił :D Nie mówię że jest żle, wiem jak jest i wiem jak było w ostatnich fifach bo gram regularnie w każdą od kilku ładnych lat, jest o wiele lepiej niż rok temu, wtedy brało się Borrusię, prostopadłe podanie Aubameianga czy Immobile, to w 100% gol, bo bramkarza się mijało jak tyczkę... Odnośnie draftu to albo mam takie wrażenie, albo jest cholernie oskryptowany, pierwsze dwa mecze za każdym razem idą gładko, a później trafiam na przeciwnika który każdy strzał zamienia na bramkę, mimo że stoi tam Neuer który bronił dosłownie wszystko w dwóch wcześniejszych spotkaniach....trochę to dołujące :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stMikolaj 838 Napisano 26 Wrzesień 2015 Też macie taki problem, że po niektórych meczach w FUT Online wywala was z FUT i zalicza mecz jako porażkę niezależnie od wyniku?Mi na 9 meczyków tylko jeden zaliczylo i po meczu ciągle wywala z fut. Online Fut działa dobrze. Jakaś porażka Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odpalam mecz ligowy, cała pierwsza połowa na połowie(heh) przeciwnika, miliard strzałów na bramke, pełne skupienie, jego bramkarz(hehx2) broni jak sam tego nwm, ale przyciskam coraz bardziej, nadchodzi 40 minuta, mam rzut rożny, oczywiście bramkarz piąstkuje jak 100% rzutów rożnych w tej grze, oczywiście piąstkuje do swojego gracza, który ogrywa mojego ostatniego obrońce jak Aspas Busiego w meczu Celta-Barca, wychodzi sam na sam, Olbak oczywiście bez szans, w drugiej połowie wprowadzam szybkiego i wypoczętego Immobile ale oczywiście obrońca z 1/10 energii bez problemu go dogania(realizm 100%) i nic nie strzelam do końca meczu, 0-1, łzy w oczach ze zdenerwowania i bezsilności, jeszcze Spotify postanawia mnie dobić zapuszczając Biebera, argrhhh, włączam następny mecz bo jestem uzależniony, kocham tą gre <3 te emocje.Ja tam kocham ta grę od World Cup 98. 15 olalem bo była dla mnie nie grywalna z obrona. Jest mega progress w obronie Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 26 Wrzesień 2015 Niektórzy gracze są żałośni. Zaczyna się mecz i słyszę " Killer ty kurwo " i cały mecz mi dowalał różne teksty, na osłodę rozjechałem go 2-0 , spray przynajmniej w sezonach online zniknął Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek_79 21 Napisano 26 Wrzesień 2015 Kilkukrotnie grając drużynami męskimi Dariusz Szpakowski powiedział : "ta piłkarka...". Ale gierka jest bardzo dobra, fajnie się gra, chyba najlepsza Fifa od dawna. Jak na razie ostro dostaję w plecy, tylko raz wygrałem i same porażki. Mam nadzieję że będzie lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ImSoCute 3 Napisano 26 Wrzesień 2015 sprey jest tylko w meczach premier league, w innych ligach oficjalnie jeszcze tego nie wprowadzili raczej? Czy ktokolwiek z wersja super deluxe dostal juz obiecanych pilkarzy na wypozyczenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haqu 32 Napisano 26 Wrzesień 2015 Kobity też mają szpreja :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 26 Wrzesień 2015 (edytowane) Kolego Killer--PLJa już się do tego przyzwyczaiłem ale najgorsze jest to, że są to przeważnie ludzie w przedziale wiekowym 15-20 lat smutne ale prawdziwe.Co do gry to jest to dla mnie najlepsza piła od lat wiadomo są niedociągnięcia (karne miękkie :) faule), ale to tylko gra. Jeżeli ea nic nie zepsuje a naprawi pachtem przede wszystkim karne to cud malinaaaaaa. Edytowane 26 Wrzesień 2015 przez Stary człowiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 26 Wrzesień 2015 (edytowane) Dla mnie również tegoroczna FIFA jest super. Dziś zajrzałem do działu PES a tam tylko narzekania na PES ale oczywiście ciągle podkreślające zdania w komentarzach, że i tak FIFA to dno :) Sam nie mam zdania co lepsze bo w PES nie grałem więc mogę tylko naposać, że FIFA daję mega frajdę z grania i każdemu mogę polecić by się nie męczył na zeszłorocznej odsłonie bo 16 jest warta kupna! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Wrzesień 2015 przez Kolos28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ripper86 2 Napisano 26 Wrzesień 2015 Panowie, od pierwszego uruchomienia fify nie moge wykorzystac zetonu draft. Wyskakuje taki blad i zacina sie gra. Mial tak ktos? Nie jest to chwilowe, bo od wtorku tak mam. Dodam, ze usuwalem juz klub, usuwalem fife z dysku i nic nie pomoglo.... Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach