TrueGrand 268 Napisano 8 Październik 2015 Jak macie ustawiony game speed? Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Ja niestety też standart bo nie da się zmienić online nawet vs kumpel. -1 jest optymalnie, ale jak z takiego speeda offline wbija się do gry online to można przeżyć szok. Ta gra jest za szybka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 8 Październik 2015 Ja to jak narazie online nie grałem ... vs COM ustawiłem na -2 chociaż ciut za wolno to jest a z kolei na -1 jest jakby za szybko, brakuje mi -1.5 :-) Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 8 Październik 2015 (edytowane) Jak wam działa PES 2016 w ostatnich dniach? Czy gra chodzi dobrze niemal jak offline? Bo ja nie wiem czy to coś z moim modemem czy serwery słabe. Niemal w każdym meczu reakcje są opóźnione, co powoduje, ze nie mogę przeprowadzać składanych akcji i mam w grze chaos. Czasem nie jestem wstanie wyjść ze swojej połowy, gdy jest gracz który zakłada pressing nie istnieje bo piłka rzadko idzie tam gdzie ja chcę. Ja juz naprawdę nie wiem czy to coś z łączem (120 Mbit) czy to momentum czy cholera wie co. Zmienić łącze czy sprzedać PES komuś za 2 piwa lol Edytowane 8 Październik 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 8 Październik 2015 Jak wam działa PES 2016 w ostatnich dniach? Czy gra chodzi dobrze niemal jak offline? Bo ja nie wiem czy to coś z moim modemem czy serwery słabe. Niemal w każdym meczu reakcje są opóźnione, co powoduje, ze nie mogę przeprowadzać składanych akcji i mam w grze chaos. Czasem nie jestem wstanie wyjść ze swojej połowy, gdy jest gracz który zakłada pressing nie istnieje bo piłka rzadko idzie tam gdzie ja chcę. Ja juz naprawdę nie wiem czy to coś z łączem (120 Mbit) czy to momentum czy cholera wie co. Zmienić łącze czy sprzedać PES komuś za 2 piwa lol Powiem tak tego to do końca nikt chyba nie wiem. Ten temat wałkowany jest co rok Ja w zeszłym roku przypisałem ps4 na sztywno, otwierałem porty itd. i było tak samo jak u Ciebie. Czasami było ok a czasami lipa. W tym roku miałem to samo na początku a teraz śmiga jak offline. link http://portforward.com/english/applications/port_forwarding/publishers/Konami.htmtu masz jak to zrobić ale do pes2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 8 Październik 2015 Mnie się drastycznie poprawiło jak gram po kablu... Inaczej się gra też swoją drogą w środę w południe a w sobotę po 17... Mam Nba 2k16 i dużo osób narzeka, że lag na lagu a mi pięknie śmiga to samo driveclub. Nie ma reguły... Grand grasz z kimś z forum to to samo? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 8 Październik 2015 (edytowane) Różnie. Mam gry które śmigają jak offline ale ostatnio zadko. Przeważnie wszystko jak leci jest w dziwnym mini lagu. Raz taki, że nie idzie przeprowadzić składanej akcji wyjścia z własnej połowy nie wspominając o ataku pozycyjnym pod czyjąś bramką, ale czasem da się grać tylko, że takie granie nie daje frajdy. Zerwałem umowę z dotychczasową kablówką i zakładam inny NET. Mam PS4 tylko do piłki a FIFA to ostateczność. Jeśli to nie pomoże nie będzie wyjścia i przejdę na fife bo takie granie to nie granie. Edytowane 8 Październik 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 8 Październik 2015 Po kablu jedziesz? Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 8 Październik 2015 Oczywiście. Do tego konsola jest w DMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaszti86 1 Napisano 8 Październik 2015 Panowie, poradzicie coś? Czemu nie mogę zagrać żadnego meczu z myclub? Mam taki komunikat... PES KING!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 8 Październik 2015 Oczywiście. Do tego konsola jest w DMZ Porty przypisz. Panowie, poradzicie coś? Czemu nie mogę zagrać żadnego meczu z myclub? Mam taki komunikat... DSC_0642~01.jpg PES KING!! Albo twój trener już za słaby albo nie masz na ławie piłkarzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 8 Październik 2015 Wszystko próbowałem. Teraz czekam na nowy internet 23 października :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaszti86 1 Napisano 8 Październik 2015 Porty przypisz. Albo twój trener już za słaby albo nie masz na ławie piłkarzy. Nie, nie... :-) okazało się że mam już pełno tych scautów darmowych bo nie robiłem losowań i przez to nie mogłe grać :-) teraz już wszystko jest ok :-) PES KING!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 8 Październik 2015 Mi online chodzi bardzo ładnie, ale co z tego jak jest nowy wał , gdy frajerzy przegrywają mecze. Otóż dzisiaj jakiś burak w 87 wybijał aut. No właśnie i skończył mu się czas a tu nie wybija wcale i tak czekał z 20 min zanim się rozłączył. WTF czy te czasy nie działają ? Konami to jednak debile. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 8 Październik 2015 (edytowane) Na szczęście jest przed nami pacz. Wszystko się okaże po pierwszej łatce co jest warta ta gra. Z fify po paczu zrobili arcadówke dla 10 latków wiec juz nie ma alternatywy haha. Jak spapraja PESa to spróbuję pierwszy raz NBA 2k. Jak nie piłka to może koszykówka? Może tam podchodzą poważnie do tematu :D Edytowane 8 Październik 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 8 Październik 2015 Mnie zaczęła irytować ta gra od jakiegoś czasu i tak od nowa sobie demówke ściągnąłem. Pograłem trochę i miód normalnie. Jeśli nie wrócą do gameplay z dema, to odkładam grę na półkę. Sprzedać nie sprzedam, bo nigdy gier nie sprzedaję, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 8 Październik 2015 (edytowane) Ja przed chwilą grałem z kolegą z forum i po rozpoczęciu meczu nie było go w grze. Więc chciałem być manner wybijając piłkę na aut. Jakież było moje zdziwienie gdy przyciskając kółko na maxa w trybuny mój piłkarz ładnie zagrał piłeczkę po linii, haha prawie wyszedłem sam na sam, wiec ja znów duszę maksymalną siłę w trybuny a ten śliczne wycofanie górą do 2 lini. Dobrze, że nie strzeliłem przypadkowo gola bo bym wyszedł na forumowego chama :D. I to wszystko na minimalnym wspomaganiu :) ten pass support lvl 2 I 3 są tam chyba dla zmyłki albo zapomnieli wykasowac po PES 2015 hahahha Ta gra staje się momentami komiczna, aż szkoda sprzedawać :D Jeden plus, dzisiaj na 3 mecze żadnych lagów. Edytowane 8 Październik 2015 przez TrueGrand 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 9 Październik 2015 Mnie zaczęła irytować ta gra od jakiegoś czasu i tak od nowa sobie demówke ściągnąłem. Pograłem trochę i miód normalnie. Jeśli nie wrócą do gameplay z dema, to odkładam grę na półkę. Sprzedać nie sprzedam, bo nigdy gier nie sprzedaję, Mnie wkręcił ML offline. Fajnie się gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 9 Październik 2015 Mnie wkręcił ML offline. Fajnie się gra. No ja też głównie tym trybem byłem zainteresowany, jak i kanapowymi rozgrywkami, ale po prostu zamiast tego gramy dalej w demko, bo nawet mój kolega co pierwszy raz grał w demko przed pełniakiem stwierdził, że w demo się o wiele lepiej grało. Pierwszy raz grał w PES, bo raczej mało się grami interesuje, ale samo to daje do myślenia. To jednak nie to samo co demo. Niby prawie, ale to robi dużą różnicę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Mnie zaczęła irytować ta gra od jakiegoś czasu i tak od nowa sobie demówke ściągnąłem. Pograłem trochę i miód normalnie. Jeśli nie wrócą do gameplay z dema, to odkładam grę na półkę. Sprzedać nie sprzedam, bo nigdy gier nie sprzedaję, Ja już po 10 meczach z podstawki stwierdziłem że coś tu śmierdzi, że to coś co wydali to koło tego genialnego demka nie stało. I sprawdziło się. Tak jak mówisz wystarczy włączyć demko i rzucić piłkę trójkątem żeby zobaczyć jak tam genialnie rozwiązali te podanie. Piłka pięknie idzie wyrzucająco do boku i przodu przez co tworzy więcej miejsca na boisku to było genialnie rozwiązane a w podstawce to szkoda gadać. Wszystko zbiedzone do nogi i kopanie się z koniem w środku pola. Albo wrzutka z boku to całkiem inne zagrania są. To jest przepaść. Demko miażdży ten samogrający produkt który rzucili na rynek. Wszystko tam było lepsze. Teraz mamy samo napędzająca się grę znowu gdzie gimbusom wydaje się że umieją grać biorąc bayern gdzie ten silnik i samogrający i poruszający się overall zawodników odpowiada za grę a my tylko klikamy. I taki parias z Tobą wygra choć nie umie grać. W dawnych pesa jak nie umiałeś grać to gra ci nie pomogła i zawsze przegrałeś z ogranym grajkiem. Tutaj konami stworzyło silnik który ma być przystępny dla WSZYSTKICH co jest największym błędem jaki można zrobić. Ja gdy włączę demko a później zagram w podstawkę to pięści same się zaciskają ze złości. Dlatego kibicuję upadkowi tej firmy. Tylko na to zasługują. To są największe śmiecie na rynku growym. Jeszcze capcom ich goni w swojej nieudolności. Ale przebić konami niema opcji w nędzy. Fifa to wiadomo że to parodia gry sportowej także w tym kierunku niema nawet co zaglądać. Edytowane 9 Październik 2015 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 9 Październik 2015 Demo powinno być wycinkiem finalnej gry. To jest szczerze mówiąc oszustwo. To tak jakbyś kupił kolorowy telewizor, w domu włączamy a tu czarno-biały. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Demo powinno być wycinkiem finalnej gry. To jest szczerze mówiąc oszustwo. To tak jakbyś kupił kolorowy telewizor, w domu włączamy a tu czarno-biały. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Tak zawsze ale było że demko było w chu... lepsze od podstawki a tutaj różnica jest jeszcze większa niż w chu...gry tez raczej nie sprzedam bo co jakiś czas przychodzi chcica na zagranie w pesa. Ale góra 3 mecze i człowiekowi wręcz chce się rzygać od tej piłki.. A kiedyś tak nie było. Grało się do oporu. A tutaj mam tak że 2,3 mecze i po prostu łeb esploduje jak się widzi te samowłaczające się animacje odbiory wślizgu, wystawienia nogi, potknięcia. Kur... co to ma być. Taki bayern jak człowiek weźmie to jakby widzi że po prostu tylko klika a ta maszyneria jest samoistnie napędzana. To jest coś obrzydliwego. Człowiek żadnej radości nie czerpie z tej gry. Tymi 4 gwiazdkowymi jak się gra to to jakoś wygląda ale i tak się widzi że ten silnik to największe przekleństwo pesa. Jest po prostu grupa graczy dla których wraz z nowym silnikiem w 2014 umarł tak naprawdę pesa a powstała jakaś hybryda do nie wiadomo kogo. I ja jestem w tej grupie. Też żeby to nie było że tylko pesowi się zarzuca to. Cała branża i te silniki animowane to jakaś parodia jest dla mnie. Ja jak włączyłem ostatnio shovel knighta to poczułem że jestem w domu. Żadnych kurw.. silników gdzie się same animację wgrywają tylko ty piksele i sobie masz poradzić bez żadnych wspomagaczy. W dzisiejszych grach to nawet niekiedy w przepaść niemożna spaść bo gra jest tak skonstruowana że włączy się właśnie animacja która to uniemożliwi. Mnie dziwi jak ludziom może się takie coś podobać. To wygląda efekciarsko ale to już nie jest granie tylko podziwianie i własnie klikanie w odpowiednim momencie. To nie do mnie. Dlatego dla mnie pes 2013 pozostanie chyba najlepszym pesem. To co dziś sobą reprezentuje pes to po prostu nie do mnie. Zagra się 2 mecze i do widzenia. i tak w kółko. Masochizm ale co zrobić skoro rynek kopanek jest tak słaby. Edytowane 9 Październik 2015 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulairi 0 Napisano 9 Październik 2015 Kupiłem grę ale tak jak koledzy piszą wyżej ONLINE całkowicie niegrywalny . Ktoś chętny na sparingi jakimiś 4 gwiazdkowymi zespołami? Pisać bo sprzedaję to pewnie za 2 tygodnie jak w jedyny dobry tryb Master League się wygram PSN iD: draug017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 9 Październik 2015 Kupiłem grę ale tak jak koledzy piszą wyżej ONLINE całkowicie niegrywalny . Ktoś chętny na sparingi jakimiś 4 gwiazdkowymi zespołami? Pisać bo sprzedaję to pewnie za 2 tygodnie jak w jedyny dobry tryb Master League się wygram PSN iD: draug017 Wpadaj do społeczności Pro Evolution Soccer PL. Tam bankowo kogoś znajdziesz do gry 3.5-4 *. Aby dołączyć do nas znajdź mój profil na PSN "Bogitox" przejdź na dol profilu i tam w społecznościach znajdziesz Pro Evolution Soccer PL. Jest nas juz około 100 osób :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 10 Październik 2015 Mam pytanie właśnie włączyłem sobie Pesa po jakimś czasie, składy online są OK czemu z konsolą jak gram to dalej nie ma aktualizacji? Co to ma być ? Heh jakby ci to powiedzieć. No wymyśliło sobie konami że będą 29 października z tego co pamiętam. Najlepsze w tym wszystkim jest to że online te składy działają czyli oni mają gotowe te składy o ale jednak nie chcą nam ich dać wcześniej niż 29 październik. Ot logika konami. Ja jak wiesz o nich się nie chce znowu wypowiadać bo tylko kubły pomyj by poszły więc się wstrzymam znowu do czasu aż znowu z czymś kosmiczno nielogicznym wyskoczą a wyskoczą na bank to kwestia czasu tylko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merio 18 Napisano 10 Październik 2015 Mi online chodzi bardzo ładnie, ale co z tego jak jest nowy wał , gdy frajerzy przegrywają mecze. Otóż dzisiaj jakiś burak w 87 wybijał aut. No właśnie i skończył mu się czas a tu nie wybija wcale i tak czekał z 20 min zanim się rozłączył. WTF czy te czasy nie działają ? Konami to jednak debile. Bzdury pleciesz arboos. To nie jest wał lecz zwykły bug, który sam miałem kilka razy gdy gralem friendly mecz z ludźmi z pes.com ;-) Wysłane z Sony Xperia Z3 tablet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach