januszp85 159 Napisano 2 Październik 2015 (edytowane) No tylko, że na bramce w tych meczach bronią jacyś frajerzy a nie top z Realu czy Bayernu, poza tym widać pełno skryptów z pozycji której padały gole. Ty same skrypty widzisz he Edytowane 2 Październik 2015 przez januszp85 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 2 Październik 2015 Jeszcze jakby power heady naprawili byłoby miło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 2 Październik 2015 Czy może ktoś kto nic nie zmieniał w pass support lvl sprawdzić jak jest ustawione domyślnie? Który lvl? Mozna tam wejść np e czasie meczu w select sides i kwadrat lub przed meczem gdy wybieracie strony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2010cobra25 0 Napisano 2 Październik 2015 Najlepiej na zero wtedy wszystko zależy od twojego skilla Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 2 Październik 2015 Domyślnie jest na pierwszy level Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 2 Październik 2015 Najlepiej na zero wtedy wszystko zależy od twojego skilla Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Może za jakiś czas zdecyduje się na to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo7w7sebo7w7 6 Napisano 2 Październik 2015 Właśnie chciałem Was zapytac, macie włączone asysty czy jak? Wysłane z mojego HTC One_E8 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 2 Październik 2015 Dużo już nas jest, a te filtry niech se wsadzą. Ile można się prosić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
2010cobra25 0 Napisano 2 Październik 2015 Co z tego że jest nas dużo jak wszyscy grają na asystach podań jak i strzałów które wchodzą z 99 % skutecznością . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leslaw202 7 Napisano 2 Październik 2015 Co z tego że jest nas dużo jak wszyscy grają na asystach podań jak i strzałów które wchodzą z 99 % skutecznością . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Zawsze możesz przesiąść się na fife tam jest pełna symulacja... wpada 11 na 10 strzałów... czytając to wieczne narzekanie rzygać się chce. Nie jest idealnie... może nie jest nawet bardzo dobrze ale jest "w miare dobrze" a to jak na ostatnie odsłuny PESA ZAJEBIŚCIE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 2 Październik 2015 (edytowane) Co z tego że jest nas dużo jak wszyscy grają na asystach podań jak i strzałów które wchodzą z 99 % skutecznością . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk No wybacz, ale 90% graczy świata gra na asystach IMHO wiec nie spodziewałeś się chyba, że wśród 60 graczy w naszej społeczności znajdziesz sporą gromadę wymiataczy bez asyst ;- )Ale i tacy są bankowo, tylko musicie się odnaleźć a jeśli ktoś chce pograć /poćwiczyć bez asyst to i ja się mogę skusić. Edytowane 2 Październik 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
84siwy84 34 Napisano 2 Październik 2015 Wg mnie jakaś asysta powinna być, już widzę ten poziom meczów bez asysty. Grałem z typem co tak zatwardziale próbował grać bez asysty, słabo to wyglądało. Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 2 Październik 2015 Czy mi się wydaje czy ta aktualizacja poprawiła bramkarzy w dywizjach ? Zagrałem do tej pory 6 meczów i tylko raz na Bayern... A tak to Bordeaux, Polska, Man City i coś tam jeszcze, nie pamiętam.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 2 Październik 2015 Bramkarze poprawiono juz tydzień temu w piątek tzn w grach online zmieniono bramkarzom poziom z regular do ponoć Super star. Jak by było za trudno mamy dać znać ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 2 Październik 2015 Będziesz zadowolony. Są w społeczności różni gracze, jedni lubią uderzać z dystansu inni grać skrzydłem a każdy mecz to wyzwanie, przynajmniej dla mnie haha. Mamy jedną wspólną cechę, mianowicie nie lubimy przepasańców i kochamy prawdziwy futbol :) Wracając do różnorodności to wczoraj dostałem konkretną lekcje PESa ;- ) po porażce 4-1 gdzie miałem kłopot z oddaniem strzału na bramkę. Tzn każdy strzał to była wypracowana w pocie czoła akcja a po meczu bolały palce . Cholera jak ja uwielbiam takie porażki :) Na koniec dnia (bardzo późno w nocy haha) zagrałem mecz (Quick match) Bayern vs Bayern. Był remis 1-1 po strasznej kopaninie ale poszedłem spać z uśmiechem na pysku mówiąc szkoda mi was chłopaki, że tak będziecie grać cały rok. No i poznałem na naszym społecznościowym Voice chat nowych fajnych ludzi. Może i lepiej niech Konami nie dodaje tych filtrów? ja tam lubię takie społeczności, nie lubię czuć się "samotny" w sieci :) mecz był dobry inne druzyny wynik mogl by byc calkowicie inny ;P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leslaw202 7 Napisano 2 Październik 2015 Bramkarze poprawiono juz tydzień temu w piątek tzn w grach online zmieniono bramkarzom poziom z regular do ponoć Super star. Jak by było za trudno mamy dać znać ;D Kurcze ominęła mnie tak istotna informacja? :) skąd to info? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 2 Październik 2015 (edytowane) Twitter, pisał to koleś z Konami Edytowane 2 Październik 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PW1987 8 Napisano 3 Październik 2015 Strzaly na manualu to jest to. Wkoncu leca tam gdzie sie chce, chociac czasami sie huknie w linie boczne boiska ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aki1986 57 Napisano 3 Październik 2015 No wchodzą nawet zespolami 3* ale wiadomo nie jest powtarzalne trzeba mieć trochę miejsca i strzał musi usiąść . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 3 Październik 2015 Mam pytanie: była już ta aktualizacja składów? Bo u mnie dalej Szczęsny w Arsenalu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 3 Październik 2015 (edytowane) Była, ale tylko dla trybów Online. Dla offline będą pod koniec miesiąca. Edytowane 3 Październik 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petanorech 27 Napisano 3 Październik 2015 OK to chyba się zdam na jakiegoś OFa :). Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 3 Październik 2015 (edytowane) Ci którzy już są w społeczności niech wybaczą, ale co jakiś czas będę wklejać post o naszym istnieniu dla tych którzy tą informację przegapili. Stworzyłem społeczność PES na PSN. Zapraszam wszystkich którzy maja dość przepasańców. Funkcje społeczności które przyszły wraz z aktualizacja 3.0 mogą być ratunkiem dla wirtualnej piłki w tym roku. Uznałem, że to dobry pomysł i, że może uda się nam zebrać w 1 miejscu sporą ekipę aby co wieczór pograć drużynami max 4.5 gwiazdkowymi i czerpać radość w końcu nie tak złej gry jak by się mogło wydawać grając np Online Dywizje. Zapraszam! Nazwa społeczności to : Pro Evolution Soccer PL Jest nas juz 70! jak można dołączyć : -Wyszukujecie mnie na PSN : BogitoX -Przechodzicie na sam dół -i tam znajdziecie "społeczności" (communities) -Dołączacie do Pro Evolution Soccer PL -------------- Społeczności dają nam : -Chat tekstowy na tablicy ( jak na facebooku) -możliwość stworzenia chatu głosowego w społeczności -każda założona gra widnieje w zakładce AKTYWNE GRY ! -nie musimy dodawać się do friendsow aby tworzyć społeczność PES 2016 -już przy kilkudziesięciu osobach będzie można przez cały rok grac w prawdziwa piłkę 3-4 gwiazdkowymi drużynami mając w 4 literach decyzje KONAMI czy filtry będą czy nie. ---- Za 2 lub 3 tygodnie planuje zrobić wewnątrz społeczności turniej online PES 2016 w systemie double elimination. Zagramy o super nagrode tzn o tytuł mistrza społeczności :D i oczywiście szacun w grupie ! Edytowane 3 Październik 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 3 Październik 2015 (edytowane) -już przy kilkudziesięciu osobach będzie można przez cały rok grac w prawdziwa piłkę 3-4 gwiazdkowymi drużynami mając w 4 literach decyzje KONAMI czy filtry będą czy nie. ---- a to konami się w ogóle odniosło do tego czy wprowadzą filtry do online division? Bo z tej wypowiedzi twojej tak to odebrałem. Jak się gra drużynami pokroju lazio, napoli, everton, vanecią, porto, itp to ta gra jest dobra. Zapomniałem o quickmatch że tam można ustawić filtr drużyn. Tam grając z ludźmi to całkiem inna gra w domyśle dobra. Tylko tam już gram, co prawda dłużej się czeka na gracza ale jestem w stanie to przełknąć. Aż tak nie rzuca się ta sztuczna mechanika jak to ma miejsce w przypadku bayernu choć i tak to widać ale nie na taką skalę. Także jeden tryb online się sprawdza quickmatch. Jeszcze gdyby to wprowadzili w online division że jedni się kopią realami i bayernami a inni słabszymi zespołami to by było w porządku. Edytowane 3 Październik 2015 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 3 Październik 2015 (edytowane) Napisałem, że możemy mieć w 4 literach ich decyzje bo to Konami decyduje. To czy będzie system im słabsza drużyna tym więcej pkt z widocznym ratingiem który jest dla ludzi ważniejszy niż liga (rating w tym wypadku powinien być ukryty tylko do matchmakingu) czy dadzą filtry i za każdy win np 10 pkt i nie ważne czy grasz Bayernem czy Ajaxem. Konami dostaje feedback ale np na Twitterze zupełnie to ignoruje, nigdy nikt nie odniósł się do pytań na temat filtrów, a twity są podawane dalej. Jeśli chodzi o Quick match to ja założyłem społeczność po tym jak przez 30 minut nikogo nie znalazło do gry drużynami 3.5* Edytowane 3 Październik 2015 przez TrueGrand Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach