pack 698 Napisano 21 Czerwiec 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Czerwiec 2015 Porównanie PS2/PS4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver666 31 Napisano 24 Czerwiec 2015 Praktycznie co nową generację można odgrzewać stare gry. Gotowy scenariusz, poprawiamy tylko grafikę i piszemy nowy kod (albo i nie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Czerwiec 2015 Pierwszego Ratcheta&Clanka grałem, więc już nic nie pamiętam. To będzie wspaniały powrót. :) Pierwsza część przygód Ratcheta zadebiutowała na rynku w 2002 roku... Dawno, dawno... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cziczaki 95 Napisano 24 Czerwiec 2015 I tak lepszy taki Ratchet "od nowa" niż zwykły remaster. Przecież w Settlersach też zawsze to samo się robi a inaczej każda część wygląda. Tylko musi być taki długi jak właśnie te stare części, bo kurczę na PS3 czas przejścia kolejnych odsłon był chyba coraz krótszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 28 Październik 2015 Jest i dłuższy gameplay z ratcheta, nieziemsko to wygląda - wreszcie dostaniemy platformę z prawdziwego zdarzenia z oprawą jak od pixara. Nie mogę się doczekać tego tytułu, świetna odskocznia od poważnych tytułów. https://www.youtube.com/watch?v=2DkTpSYsPVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 31 Październik 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 4 Listopad 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 11 Styczeń 2016 (edytowane) Jak ktoś ma w pobliżu Media markty z wystawionym PS4 w tzw. "demo mode" może zobaczyć czy przypadkiem nie ma wgranego demka Ratcheta :) Jakież byłe moje zdziwienie kiedy w Media Markcie w m1 w Krakowie odpaliłem sobie demko gry, która wychodzi za 4 miesiące :P Nie zdążyłem pograć wiele i w żadną poprzednią część też jeszcze nie grałem ale wygląda na bardzo przyjemny dla oka platformer :) Edytowane 11 Styczeń 2016 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 12 Styczeń 2016 Jak ktoś ma w pobliżu Media markty z wystawionym PS4 w tzw. "demo mode" może zobaczyć czy przypadkiem nie ma wgranego demka Ratcheta :) Jakież byłe moje zdziwienie kiedy w Media Markcie w m1 w Krakowie odpaliłem sobie demko gry, która wychodzi za 4 miesiące :P Nie zdążyłem pograć wiele i w żadną poprzednią część też jeszcze nie grałem ale wygląda na bardzo przyjemny dla oka platformer :) Oj przyjemny...bardzo się ucieszyłem na wieść o tej grze. Już nie możemy się z dziewczyną doczekać. Ona strasznie lubi takie bajkowe gry. Mnie też się podoba. Platformer świetny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WahaczPL 43 Napisano 12 Styczeń 2016 Ja też czekam na nowego Ratcheta - w chwili obecnej coraz więcej gier sili się na bycie maksymalnie realistycznymi. Lekka, zabawna platformówka w kolorowym świecie to naprawdę fajne urozmaicenie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 17 Styczeń 2016 (edytowane) Ratcheta ciężko nazwać pełnoprawnym platformerem. To raczej strzelanka z elementami plaformera. Niestety strzelanie burzy formułę platformera. Wystarczy zagrać w mario galaxy żeby stwierdzić w czym rzecz. Żeby nie było ratcheta biorę na premierę ale platformer AAA o jakim marzę to niestety nie jest. Tutaj prym wiedzie nintendo i galaktyczne mariany które zdmuchnęły konkurencję. W to trzeba zagrać żeby zobaczyć co to znaczy 100 % platformer. Pierwszy jak i daxter to również coś nieprawdopodobnego jesli chodzi o platformowe podejście. Dodanie tych giwer według mnie zepsuło tę serię. Ratchet ma to szczęście że od początku miał na pokładzie giwery więc niemożna mu w sumie nic zarzucić ale trudno mi go uznać za pełnoprawnego platformera. Za to graficznie jak to wygląda to człowiek od razu chce za to zapłacić żeby to ujrzeć na swoim tv. Szkoda że takich gier się nie robi na pęczki. No i nie mogę zdzierżyć jak od jakiejś części zmienili lekko wygląda ratcheta. Wygląda on dużo gorzej niż w pierwotnej wersji. Ten nowy wygląd jest jakby dla dzieci natomiast stary ratchet miał to zacięcie na twarzy taki cwaniak który według mnie dużo lepiej wyglądał niż ta dzisiejsza maskotka dla dzieci. Edytowane 17 Styczeń 2016 przez vincent Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 11 Marzec 2016 Takiej gry brakuje właśnie na pleyce. Jesteśmy świeżo po preview evencie, opinie bardzo pozytywne, można się dowiedzieć że prochu nie wymyślili, jest to ten sam klasyczny platformer z tym że "Bigger, better and more bad ass" do tego z powalającą pixarową oprawą, a najlepsze w tym wszystkim jest to że będzie w cenie ok. 130pln. Biorę w ciemno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 11 Marzec 2016 I to powinnien byc tytul startowy - Pixarowa oprawa idealnie pasujaca, jesli gameplay mimo iz to bedzie kolejny ratchet bedzie dawal fun jak wczeaniejsze czesci jestem na tak. Po ilosci postow w tym temacie smiem domniemac ze zainteresowanie gra nie jest tak ogromne jak innymi tytulami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubaork 40 Napisano 22 Marzec 2016 kolejna gra dzięki której płaczę, że nie mam ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 23 Marzec 2016 Crash na ps4...co to byłby za sztos...!!! A co do ratcheta to kiedy premiera ? Może w końcu jakaś gra do której przekonałaby sie żona :) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 23 Marzec 2016 Crash na ps4...co to byłby za sztos...!!! A co do ratcheta to kiedy premiera ? Może w końcu jakaś gra do której przekonałaby sie żona :) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka W kwietniu także już szykuj kasiore ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Marzec 2016 Ratchet ba tendencje do bardzo szybkiego tanienia, więc jak komuś się nie spieszy to lepiej poczekać. Ale to oczywiście moje zdanie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grassek 120 Napisano 23 Marzec 2016 W kwietniu także już szykuj kasiore ;)Ratchet, uncharted... chyba trzeba gdzies dorobic :D dzieki za infoWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdekO_o 160 Napisano 26 Marzec 2016 Robi się w tłoczni :psbutton: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 31 Marzec 2016 W Empiku mają przedsprzedaż za 135 zł. Na razie chyba najlepsza cena i nie sądze, żeby była gdzieś kiedyś wiele lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 31 Marzec 2016 A jesteś pewny, że w dniu premiery podczas odbioru nie trzeba nic dopłacać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 31 Marzec 2016 A jesteś pewny, że w dniu premiery podczas odbioru nie trzeba nic dopłacać? A niby dlaczego miałbyś dopłacać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 3 Kwiecień 2016 Premiera jest w końcu 20 czy 15kwietnia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 4 Kwiecień 2016 (edytowane) Gra ukaże się w Europie 20 kwietnia, czyli tydzień później niż pierwotnie zakładano. Wiadomo coś o polskiej obsadzie dubbingu? Miałem nadzieję, że będzie taka jak na filmie tzn. Maciej Musiał (jako Ratchet), Jerzy Kryszak (jako Clank), Grzegorz Hyży plus jeszcze paru znanych aktorów dubbingowych, ale z tego co widzę na filmweb.pl w grze w rolę Ratcheta wcieli się ktoś inny. Edytowane 4 Kwiecień 2016 przez leschek87 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach