pablos_83 4001 Napisano 7 Grudzień 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/EA_Access Bzdura. Hurtem wrzucili tylko na starcie usługi. Na razie wrzucali co 2-3 miesiące, chyba że sportówki to nawet co miesiąc. Sądząc po dotychczasowym harmonogramie to teraz połowa grudnia wypada i golf Rory coś tam by pasował 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Grudzień 2015 Oj, jakby Rory był w eaa to bym skakał z radochy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 7 Grudzień 2015 Zaraz, zaraz. Ja mam Xboxa od czerwca i od tego czasu wrzucili Dragon Age, Hardline'a, Dodatek do BFa, Traile NFS, BF, Golfa, NBA i reszty sportówek i coś jeszcze chyba. Więc coś dziurawe te wasze informacje :) Traile się nie liczą, bo to tylko jednorazowo. 7 w tamtym roku 7, w tym to tak dużo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Grudzień 2015 Nie no, faktycznie tragedia. 14 gier za 80zł. Dramat wręcz i chała :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 7 Grudzień 2015 Nie no, faktycznie tragedia. 14 gier za 80zł. Dramat wręcz i chała A wiesz, co będzie w następnym roku? 80 teraz 80 w następnym, a gier może być mniej albo w ogóle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Grudzień 2015 A wiesz, co będzie w następnym roku? 80 teraz 80 w następnym, a gier może być mniej albo w ogóle. Jak do tego czasu ogram wszystko co jest obecnie i mnie interesuje, a nic nie dodadzą, to zwyczajnie nie przedłużę. Proste. Póki co i tak jestem bardzo do przodu, a jeszcze nawet Dragon Age nie odpaliłem, ani NBA, ani NHL... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 7 Grudzień 2015 A wiesz, co będzie w następnym roku? 80 teraz 80 w następnym, a gier może być mniej albo w ogóle. W następnym dojdzie to co już u nich wyszło, czyli NFS, SW, sportówki. Jak nie wydali więcej gier to i ich nie przybędzie. No chyba, że z tej wstecznej od EA coś dadzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 12 Grudzień 2015 W końcu wykupiłem tyle szczęścia za 79zł, nie wiadomo od czego zacząć A na temat nowych pozycji nic nie wiadomo? Od ostatniego wrzutu już sporo czasu minęło Nie wiem jak z golfem, ale prawdopodobnie już w styczniu, najpóźniej w lutym dodadzą Maddena. Potem kolej na NHL, pewnie luty/marzec. Fifa pewnie podobnie jak 15, czyli maj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 22 Grudzień 2015 Czy coś ze mną nie tak :( :P Czy to normalne że pierwszą (no może 2 bo pierwsze co to kupiłem Elite Dangerous) rzeczą którą zrobiłem to kupienie EA Access i jazda! Pobieram Titanfall i Hardline... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 22 Grudzień 2015 (edytowane) Absolutnie normalne podejscie, tyle gier za taka cene to az zal nie brac. Edytowane 22 Grudzień 2015 przez kosciarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 22 Grudzień 2015 Chyba większość z nas kupiła od razu EA Access :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 22 Grudzień 2015 (edytowane) Wczoraj jak byłem w sklepie to było dwóch panów, jeden zielony, drugi niebieski. Wybrałem oczywiście zielonego, i w zamian dostałem miesiąc usługi za darmo wraz z Live'em, również na miesiąc. Za to niebieski Pan nawet na mnie nie popatrzył. Tak w ogóle to super usługa jak dla mnie, mam dwa BF-y i UFC w które praktycznie grałem cały czas od premiery na PS4, i myśl że będę mógł popróbować dwójkę 10 dni przed premierą wywołuje u mnie szczery uśmiech na facjacie. Edytowane 22 Grudzień 2015 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 7 Styczeń 2016 Planują coś wrzucić jeszcze czy już wydoili odpowiednio graczy i olali usługę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Styczeń 2016 haha wygląda że wydoili. Liczyłem na połowę grudnia, teraz nawet na połowę stycznia nic się nie zapowiada. Niedługo będzie 3 miesiące posuchy, a wcześniej regularnie uzupełniano listę co miesiąc lub 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adasiulko 140 Napisano 7 Styczeń 2016 W kolejce do usługi są trzy gry: Madden, NHL i golf. NFL wpadnie może jeszcze w styczniu, najpóźniej początek lutego na Super Bowl. Hokej pewnie w marcu. Golf albo teraz, albo w kwietniu. W maju pewnie FIFA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Styczeń 2016 już nie ważne co , tylko ta przerwa jest niepokojąca. Jak nie mają pełnej gry można dać jakieś dlc. Na twiterze mają tylko tysiące zapytań kiedy i co w końcu dadzą. trochę to niepoważne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 7 Styczeń 2016 Golf i jestem w 7 niebie Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 7 Styczeń 2016 Jeszcze szybkie pytanie czy idzie zaplacic z konta ms za EA? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Styczeń 2016 Tak. Jest to usługa powiązana jako subskrypcja - do kupienia przez Xbox store gdzie o dziwo wychodzi najtaniej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 7 Styczeń 2016 Tak. Jest to usługa powiązana jako subskrypcja - do kupienia przez Xbox store gdzie o dziwo wychodzi najtaniej ;)O dziwo nigdzie nie widziałem EA Access jako subskrypcji zdrapki... Nawet na allegro nie ma Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 7 Styczeń 2016 Golf i jestem w 7 niebie Podpisuję się rękoma i nogami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 7 Styczeń 2016 O dziwo nigdzie nie widziałem EA Access jako subskrypcji zdrapki... Nawet na allegro nie ma Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Widziałem na 99% w Euro RTV AGD http://www.kinguin.net/category/20217/ea-access-12-month-subscription-xbox-one-cd-key/ https://www.g2a.com/ea-access-12-month-xbox-one-cd-key-global.html Na Plati też znajdziesz. W każdym razie z tego co widziałem to na xbox.com jest najtaniej. https://account.xbox.com/pl-PL/Subscriptions/Index?title=EaAccess&purchaseIndex=-1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 11 Styczeń 2016 Electronic Arts potwierdziło, że trzy nadciągające produkcje trafią do usługi EA Access. Dzięki temu zainteresowani gracze przed premierą będą mogli wypróbować nadciągające smakołyki. Zabawę rozpoczniemy już na początku lutego: UnravelPremiera: 09.02.2016 EA Access: 04.02.2016 Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2Premiera: 26.02.2016 EA Access: 18.02.2016 EA Sports UFC 2Premiera: 17.03.2016 EA Access: 10.03.2016 Oczywiście każdy subskrybent otrzyma możliwość zagrania w produkcje po 10 godzin i jest to bez wątpienia dobry czas, by wypróbować tytuł. Po zakończeniu trialu zainteresowani mogą nabyć grę w obniżonej cenie, a ich progres zostanie przeniesiony do pełnej wersji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 11 Styczeń 2016 Electronic Arts potwierdziło, że trzy nadciągające produkcje trafią do usługi EA Access. Dzięki temu zainteresowani gracze przed premierą będą mogli wypróbować nadciągające smakołyki. Zabawę rozpoczniemy już na początku lutego: UnravelPremiera: 09.02.2016 EA Access: 04.02.2016 Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2Premiera: 26.02.2016 EA Access: 18.02.2016 EA Sports UFC 2Premiera: 17.03.2016 EA Access: 10.03.2016 Oczywiście każdy subskrybent otrzyma możliwość zagrania w produkcje po 10 godzin i jest to bez wątpienia dobry czas, by wypróbować tytuł. Po zakończeniu trialu zainteresowani mogą nabyć grę w obniżonej cenie, a ich progres zostanie przeniesiony do pełnej wersji.Pfyyy słaba cebula... Liczyłem na pełne wersje Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Styczeń 2016 unravel też 10h? przecież to będzie można przejść z 6 razy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach