m0rph 3307 Napisano 11 Listopad 2015 Hm przysiągłbym, że nie miałem tam już ceny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Listopad 2015 Bo nie ma ceny. Coś musi być źle. Czemu masz oflagowany adres na US? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 11 Listopad 2015 A Pneume, czy WD dodało Ci bez problemu przez tą stronkę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 11 Listopad 2015 Na początku też miałem problemy z ogarnięciem strony. W ostateczności zadzwoń na wsparcie techniczne tylko rozmawiaj z Polakiem Oni są bardzo mili i pomocni w odróżnieniu od tych z Sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Listopad 2015 Tak, te z XO mam dodane bez problemu. Flaga jest po prostu dodatkiem do Firefoxa, pokazuje gdzie znajduje się serwer strony. Na naszej jest francuska :P Pod 12 listopada będzie można ze sklepiku na konsoli dodać te gry z X360? Bo jak tak to poczekam, może wtedy pójdzie bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 11 Listopad 2015 A wejdź w adres http://www.xbox.com/pl-PL/live/games-with-goldi zobacz czy masz takie coś do wyboru: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 11 Listopad 2015 o faktycznie jutro wszyscy już będą jechać na NXOE - także się Patrico nie przyzwyczajaj do wolnego menu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Listopad 2015 Kill, mam dokładnie to samo. Pogadam z chatem na supporcie MSu, zobaczymy co powiedzą. Powiedzieli mi, że po dodaniu golda odczekać 24h... Wątpię, żeby to miało wpływ. No ale jutro zobaczymy bezpośrednio z konsoli, może tam już załapie i doda bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 11 Listopad 2015 Kasa już się nie zgadza, a tu na horyzoncie: http://www.xbox.com/en-US/black-friday Jak żyć, jak żyć... Ta promocja dotyczyć będzie kont ze Stanów czy dla polskich też? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 11 Listopad 2015 U mnie wszytko też za free,ale miałem info że muszę kartę podpiąć.Rozumiem że jak wyjdzie dodawanie gier z x 360 przez konsolę,nie będę musiał bawić się w podpinanie karty do konta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 11 Listopad 2015 Ja się chyba wstrzymam do tego updatu systemu. Może przy aktualizacji wszystko ładnie się wyprostuje a tu tylko niepotrzebny stres. 1 dzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 11 Listopad 2015 Ja też musiałem podpiąć kartę, ale niby bezpłatnie zakupiło. Mam nadzieję, że ta nowa aktualizacja zmieni zakupy z X360. Nie wiecie może czy sklepik też się jakoś zmieni? Jak dla byłego posiadacza PS3 to ten tak średnio wygląda i wogóle żeby coś odszukać to z cudem graniczy. Mogli by to posegregować jakoś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 11 Listopad 2015 (edytowane) Kliknąłem tak jak Kill to pokazał i dalej mam takie coś: Mam kliknąć "pobierz na x360"? Czy lepiej się wstrzymać do jutra? Nie miałem nigdy x360 ani konta na tej konsoli stąd to pytanie. Edytowane 11 Listopad 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 11 Listopad 2015 Kliknij "pobierz", to Cię przerzuci na stronę z grą i będziesz mógł ją "kupić za 0zł". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 11 Listopad 2015 Bez podpiętej karty albo pp nie można pobrać gry z 360. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 11 Listopad 2015 Kartę mam podpiętą, ale mam nadzieję że nie zgarnie 79zł. Sprawdzę jeszcze później, bo teraz już nie ma mnie przy kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 11 Listopad 2015 Lepiej poczekać do jutra. Jak się będzie dało z poziomu konsoli to nie ma co ryzykować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 12 Listopad 2015 Do niektórych dem też trzeba było mieć podpiętą kartę. Kasuje 0zł i tyle. Bez paniki panowie.btw. Kompatybilność wsteczna ma niby być uruchomiona jakieś 12 godzin po aktualizacji do NXOE. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 12 Listopad 2015 (edytowane) Kompatybilność wsteczna od 21 u nas. @down. Sry, nie ogarnąłem :P można skasować i mój i twój :D Edytowane 12 Listopad 2015 przez zuba1899 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 12 Listopad 2015 Przecież post wyżej masz to samo napisane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ardek 21 Napisano 12 Listopad 2015 Coś z tym dirtem jest nie tak... Sterowanie jest za bardzo jakieś czułe :/ musze na ps3 to sprawdzić jak to działa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 15 Listopad 2015 Kurde, fajnie to działa. Nie przeszkadza mi, że przez stronę trzeba dodać. Dirt już wrzucony i się właśnie instaluje. Brawo MS :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 16 Listopad 2015 (edytowane) Dungeon Siege III i Knight Squad już do pobrania na naszym Łoniaku. ;)edit: Przypominam ludziska, żeby pobrać grę z X360 należy:- mieć dodaną metodę płatności (przypisać kartę lub paypal) :) - "zakup" wykonać przez stronę internetową, link powyżej - jeżeli wykonaliście oba powyższe, gra znajdzie się w aplikacji "Gry i Aplikacje" w zakładce "Do Instalacji" Edytowane 16 Listopad 2015 przez drake_neith Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Listopad 2015 przez dodaną metodę płatności masz na myśli że trzeba przypisać kartę lub paypal? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Listopad 2015 Tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach