xsynapse_ 545 Napisano 20 Grudzień 2016 A mnie pasuje i Rayman, The Cave i Killer Instict bo nie grałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grecky 1422 Napisano 24 Styczeń 2017 http://m.ppe.pl/news/48901/games-with-gold-na-luty-microsoft-zapewnia-wyjatkowo-mocne-zestawienie.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Styczeń 2017 Trzeba kierę kupić. Grube zestawienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 24 Styczeń 2017 ...i lightsaber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 24 Styczeń 2017 Kolejny miesiąc kolejny krapiszon, a już się balem ze będzie w co grac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 24 Styczeń 2017 12 minut temu, wili23 napisał: Kolejny miesiąc kolejny krapiszon, a już się balem ze będzie w co grac. No tak, jak ktoś noob i ograniczony to dla nie go nie ma w co grać (bo wszystkie gry złe i z trudne :P) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 24 Styczeń 2017 25 minut temu, wili23 napisał: Kolejny miesiąc kolejny krapiszon, a już się balem ze będzie w co grac. No tak w ps plusie są lepsze gry wiec cie rozumiem nie ma nawet porównania ps plus obok tego g*wna games with gold nawet nie lezalo 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 24 Styczeń 2017 31 minut temu, Banan91PL napisał: No tak w ps plusie są lepsze gry wiec cie rozumiem nie ma nawet porównania ps plus obok tego g*wna games with gold nawet nie lezalo No i pamiętaj o tym, że Sony uchroniło swoich użytkowników przez niskiej jakości (wręcz żenującą i słabą) usługą w postaci EA Access, uffff dzięki wam! Sony maj hiro... 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 27 Styczeń 2017 Małpia Wyspa 2 jej Jedynkę przeszedłem, btardzo przyjemna, z humorem przygodówka. W kilku momentach się zaciąłem ale w końcu udało się. Jak ktoś ma niezaczętą na dysku to polecam. Tylko trochę ktrótka. pCARS też się sprawdzi. Podobno bez kiery nie warto do niej podchodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Luty 2017 Project Cars na padzie na pozmienianych ustawieniach nawet spoko. Bałem się że się nie da przejechać zakrętu ale nie jest tak źle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Luty 2017 https://mobile.twitter.com/xboxuk/status/834433570341011456/photo/1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 22 Luty 2017 Layers of Fear, no cudnie. Usram się po pachy pewnie, ale przynajmniej spróbuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Luty 2017 Własnie wygooglałem że to z naszej fabryki crapu bloober team Evolve wersja z 2 season pass. Trzeba ustaweczki porobić. Może być nawet fajnie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 22 Luty 2017 22 minut temu, pablos_PRO napisał: Własnie wygooglałem że to z naszej fabryki crapu bloober team Evolve wersja z 2 season pass. Trzeba ustaweczki porobić. Może być nawet fajnie Evolve umierało ( o ile już nie umarło :P) , ale będzie w Goldzie to dostanie 2 życie Podobno dobra gra nawet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 23 Luty 2017 Tak btw, dobrze kojarzę, że tytuły z x360 zostają nawet po wygaśnięciu gwg?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Luty 2017 tak. dlatego m.in jest to dodatkowe zabezpieczenie z podaniem np karty. Nawet jak ci gold wygaśnie, gry z 360 zostają 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 23 Luty 2017 Godzinę temu, pablos_PRO napisał: tak. dlatego m.in jest to dodatkowe zabezpieczenie z podaniem np karty. Nawet jak ci gold wygaśnie, gry z 360 zostają Tego nie wiedziałem i powiem szczerze - zajebista wiadomość. Jak mnie kiedyś najdzie ograć jakiegoś starocia to wiem, że zawsze coś tam w tym Goldzie miałem. BTW czekam na rozpiskę Plusa, ale już wiem, że nie pobije on Golda. Znowu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Luty 2017 Heavy Weapon jest w EA Access. Trochę dick move bo zdecydowana większość ma obie usługi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 25 Luty 2017 Aaaa własne się zastanawiałem skąd mam heavy weapon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Marzec 2017 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 1 Marzec 2017 pablos_PRO Boże, boże Ty jesteś naprawdę forumowy Major Nelson Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 4 Marzec 2017 O 1.03.2017 o 13:17, pablos_PRO napisał: Przecież to było wiadomo od początku. Jak pobieraliśmy pCARS to mi np. pobieranie się zresetowało i zaczęło ściągać grę z ed. limitowaną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 16 Marzec 2017 He hej Ja wiem, że mości panom cebulińskim nie "cza" przypominać ale może ktoś zapomniał http://www.xbox.com/pl-PL/live/games-with-gold Od dziś 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 23 Marzec 2017 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 23 Marzec 2017 1 minutę temu, SephiroT napisał: Zdecydowanie jedna ze słabszych Chociaż DArksiders 2 mogli dać (w 1 akurat mam platynę nawet te zasrane miliardy much w tunelu ubiłem w locie :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach