Astarot 52 Napisano 17 Marzec 2016 Mega słaba gra. Zawsze mnie dziwiło co ludzoe tam widzieli. Zamiast thrillera dostalismy durny shooter, plaski gameplay i dretwa animacja... zamiast uczucia zaszczucia były tylko ironiczne heheszki. Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 18 Marzec 2016 (edytowane) Xbox One Preview Members: Halo Wars will be playable in PREVIEW via Back Compat later today (under Ready To Install) Edytowane 18 Marzec 2016 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Marzec 2016 Czyli ze co jak mam preview (a mam) to będę mógł pobrać i grać? (a warte to zainteresowania? Bo tych gier z Xa to średnio kojarzę) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 18 Marzec 2016 RTS w uniwersum Halo 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Marzec 2016 W dniu 18.03.2016 o 11:28, m0rph napisał: RTS w uniwersum HaloZa darmo? (XboxOne cebula mode ON) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 18 Marzec 2016 (edytowane) Tez sie ucieszyłem z Alana chociaż wkurza ze nie ma żadnej edycji kompletnej.. Teraz gra kosztuje 25 w pudełku a dodatki (które swoją droga zawierają "prawdziwe" zakończenie, najgorszy typ DLC jaki moze byc) w sumie 50 :( niby można je obejrzeć na YT bo podobno nie są długie ale to nie to samo :p Zwłaszcza ze przeszedłem grę w okolicach premiery, dopiero niedawno przeczytałem ze są dodatki, chciałbym poznać losy Alana do końca :p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Marzec 2016 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 18 Marzec 2016 W dniu 18.03.2016 o 10:55, m0rph napisał: Xbox One Preview Members: Halo Wars will be playable in PREVIEW via Back Compat later today (under Ready To Install) Się pytam, gdzie moje Halo Wars?? (ma już ktoś?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 23 Marzec 2016 (edytowane) @TrueAchievement/status/712659232299032576 Dark Souls w BC :banana: Edytowane 23 Marzec 2016 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 23 Marzec 2016 Było wiadomo od dawna :D Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 23 Marzec 2016 No tak - zapomniałem o JUŻ :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drake_neith 120 Napisano 24 Marzec 2016 Swoją drogą, Tekken Tag Tournament 2 jest od wczoraj dostępny w kompatybilności. Na wyprzedaży dla posiadaczy golda jest za całe 17,25zł... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lojkoo 38 Napisano 24 Marzec 2016 (edytowane) A jak wyglada sytuacja z RDR bo tez jest w przecenie teraz na 24,75, zapowiadali ze ma juz jest/ma byc dostepny? Edytowane 24 Marzec 2016 przez Lojkoo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 24 Marzec 2016 Jest już Dark Souls w kompatybilności wstecznej? Jeśli tak to ile kosztuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 24 Marzec 2016 (edytowane) https://youtu.be/WkX9PyXQzqM Spadki do 10 klatek... Edytowane 24 Marzec 2016 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 24 Marzec 2016 (edytowane) Czyli bez zmian w stosunku do oryginału dobrze, że to nie remaster :) Edytowane 24 Marzec 2016 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 25 Marzec 2016 (edytowane) W dniu 24.03.2016 o 17:19, czeskimaster napisał: Spadki do 10 klatek... Blightown nie było by już takie samo w 30fps'ach ;) Edytowane 25 Marzec 2016 przez Lamkers 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 25 Marzec 2016 W dniu 25.03.2016 o 11:33, Lamkers napisał: Blightown nie było by już takie samo w 30fps'ach ;)Czyli jednym słowem BARDZO WIERNA kopia ;) Gut job ;)Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 25 Marzec 2016 (edytowane) Te gry są odpalane w emulatorze to jakim cudem mają inaczej chodzić? Tu nikt nie będzie przepisywał kodu i go optymalizował - co zostało spierd..one, takim pozostaje. Jedyne co może się zmienić to czas wczytywania i poping tekstur. Jeszcze tylko Deamons i latem bym zasiadł do całości :( Edytowane 25 Marzec 2016 przez m0rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 26 Marzec 2016 (edytowane) Tekken Tag 2 za 17 plnów :) Wszystko działa świetnie ( a np ta część ma 3d ) , ja mam kurczę szczęście gry które mnie interesują ( no może poza Perfect Dark ) działają w wstecznej spoko uff a to głównie konsolowe exy . Wciąż czekam na Skate , Soul Calibur i Marvel vs Capcom i tenisik :) Edytowane 26 Marzec 2016 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 1 Kwiecień 2016 Dead Space już do pobrania z golda :) kurczę , pograłem chwile i przypomniałem sobie jaka to rewelacyjna gra , spoko że to dali :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Kwiecień 2016 dodatkowo można juz pobierać bezpośrednio z XO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
melankolic 13 Napisano 1 Kwiecień 2016 (edytowane) Trochę lipa z wersjami językowymi we wstecznej kompatybilności. Miałem Wiedźmina na 360 w wersji polskiej i nie udało mi się go ukończyć wówczas. Pobrałem na XO a tam brak wersji polskiej. Edytowane 1 Kwiecień 2016 przez melankolic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 1 Kwiecień 2016 Pokombinuj coś z ustawieniami. ja mam w pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
melankolic 13 Napisano 1 Kwiecień 2016 (edytowane) ^^ Nie mam nawet możliwości napisów pl. Tu chyba fizyczna lokalizacja ma znaczenie. Grę zassałem z ustawioną lokalizacją Polska. edyta: próbowałem ponownie zassać z poziomu konsoli i lipa. Jedynie jak włożę płytkę do napędu to pobiera wersję bez pl. Edytowane 1 Kwiecień 2016 przez melankolic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 23 Kwiecień 2016 Jak śmigają Dark Souls 1 we wstecznej , da się to lrzejść ? Wiem o tej miejscówce niesławnej ale da się to lrzejść ? Masakra wczoraj byłem szczęśliwy że zaliczyłem Dark Solus 3 .... Pograłem w RE6 , pograłem w Fifę ..... I już mi czegoś brakuje :) Nie wiem ocb ale przez te dwa tygodnie się uzaleźniłem chyba od tego uczucia walki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach