TeraJacek 2089 Napisano 21 Styczeń 2016 To by była bardzo dobra wiadomość, jak dla mnie jedna z lepszych części razem z trójką. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Styczeń 2016 Wiesiek 2 już jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 21 Styczeń 2016 (edytowane) Wiesiek 2 już jest Kompatybilny uwsteczniony ? Edytowane 21 Styczeń 2016 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 21 Styczeń 2016 Skoro jest wiesław to ide tą cebule zrobić z wątku głównego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Styczeń 2016 Tak info od majora sprzed sekundy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 21 Styczeń 2016 (edytowane) Njus dnia, ohoho, żeby tylko dnia. Wyczuliśmy jednak dobrze swąd cebuli. Edyta: u mnie na koncie również mam potwierdzenie - Backward Compatible ;) Reszta gierek od dzisiaj: Aegis Wing Arcade Xbox LIVE Arcade NEW Age of Booty Arcade Capcom NEW Counter-Strike: GO Arcade Valve Corporation NEW Jeremy McGrath’s Offroad Arcade D3Publisher NEW Sam & Max Save the World Arcade Microsoft Studios NEW Skullgirls Arcade MarvelousAQL NEW Small Arms Arcade Microsoft Studios NEW Soulcalibur Arcade Namco NEW Space Giraffe Arcade Microsoft Studios NEW The Witcher 2: Assassins of Kings Games On Demand CD Projekt Red NEW Soulcalibur i Konter, no nieźle. Edytowane 21 Styczeń 2016 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 21 Styczeń 2016 i rozczarowanie kolejny raz mnie ogarnelo, co miesiac bardziej czekam na ta liste anizeli na jakies gry z golda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 21 Styczeń 2016 Kurczaki Counter hmmm chyba trzeba wciągać co? Boję się że bedom mnie hardkory biły... Ale CS to CS ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 28 Styczeń 2016 (edytowane) http://wccftech.com/left-4-dead-for-xbox-one-backwards-compatability-how-to-get-it/ I kolejna plotka tym razem podobno dało się przez chwilę pobrać left 4 dead 2 ... Ale skoro dotąd nie ma potwierdzeńia tekkena niech to będzie tylko news z przymrużeniem oka :) Edytowane 28 Styczeń 2016 przez Danielski_82 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 29 Styczeń 2016 Najpierw Wiedźmin 2, teraz L4D2? #zazdraszczam Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 29 Styczeń 2016 Gdyby jeszcze był za free do pobrania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 29 Styczeń 2016 Najpierw Wiedźmin 2, teraz L4D2? #zazdraszczam Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Żałuj rudy żałuj :-) W2 ograłem dawno temu i po Wiedźminie 3 nie wiem czy bym wrócił , ale pamiętam jak mój piec nie umiał uciągnąć L4D2 a x360 nie miałem wtedy jeszcze.Więc z chęcią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 7 Luty 2016 No i jest. Halo Wars, Red dead redemption, Left 4 dead 2 i coś tam jeszcze. Potwierdzone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 7 Luty 2016 Może w końcu uda mi się dokończyć RDR ;p Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 7 Luty 2016 L4d2 ma jakiegokolwiek singla czy jest to tytuł sieciowy ? Ulepsza się tam postacie itp czy raczej 100% arcade ? Zawsze chciałem zagrać i teraz będę miał ku temu okazję ;) nawet posiadając 360ke jakos mi umknął ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 7 Luty 2016 RDR można już odpalać r mamach wstecznej kompatybilności: http://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/red-dead-redemption-dostepne-na-xone-w-ramach-wstecznej-kompatybilnosci/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 7 Luty 2016 (edytowane) Z chęcią przejdę jeszcze raz bo mam cyfrę, jedna z moich ulubionych gier w ogóle. Świetne info, widać że jednak się ugieli. Edytowane 7 Luty 2016 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Haridil 14 Napisano 7 Luty 2016 (edytowane) ja bym chciał dark souls :) wtedy bym x1 nie sprzedał bo bym miał wszystkie 3 części, RDR fajna wiadomość ehh tyle gier do ogrania za grosze :P Edytowane 7 Luty 2016 przez Haridil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 8 Luty 2016 Pozytywne zaskoczenie :) Pojawienie się RDR we wstecznej dało mi nadzieje na Bully i Table Tennis, które czekają, kupione na promocji :P Rockstar coś tam mówił że nie będą się bawić we wsteczną, ciekawe jak Micro$oft ich przekonał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 8 Luty 2016 (edytowane) To jednak jest szansa na tennis hehe , no mega zaskoczenie znając podejście R* , jakiś deal musiał pójść . Zagram zwłaszca że ogrywałem na pre słynną wersjé bez "trawy" :) Ale no dawać Skate kurczé , wisi na tej strronie w zakładce backwards na logikę to chyba to powinno pierwsze pójść . Kurde na reddit już piszą że zablokowali tego rdr , major nelson poweidział że to był bład i gra bedzie dostepna soon grrr https://www.reddit.com/r/Games/comments/44im2b/red_dead_redemption_up_on_bc_for_xbox_one_before/czrjm5g Ale fail hehe a juz mialem w koszyku 99 zika w marketplace stoi Edytowane 8 Luty 2016 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 8 Luty 2016 Podobno Alan Wake American Nightmare jest już również dostępny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danielski_82 572 Napisano 20 Luty 2016 (edytowane) Ktoś może wie czy ten Tekken Tag digital z marketu śmiga cały czas we wstecznej czy zablokowali jak rdr ? http://vinereport.com/article/xbox.one.backwards.compatibility.in.march.news.alan.wakes.american.nightmare.lego.batman.the.videogame.more.to.be.included/7800.htm Redemption," "Castlevania: Symphony of the Night," and "Tekken Tag Tournament" before it was taken down by Microsoft. Oj chyba już nie :) Edytowane 20 Luty 2016 przez Danielski_82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Marzec 2016 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 17 Marzec 2016 Alan Wake we wstecznej, no i fajnie. Pogralem kiedyś ależ chęcią sobie przypomne bo świetny tytuł. Teraz czekać aż będzie w jakimś dealu tygodnia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Marzec 2016 GWG patrzę że jeszcze nie było, wiec pewnie dadzą ale później bo teraz ma być gratisem do QB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach