HarDy 1684 Napisano 17 Sierpień 2015 Chińska myśl technologiczna wychodzi naprzeciw wszystkim tym, którzy nie wiedzą na jaką platformę się zdecydować Oto OUYE Ta wymyślna konstrukcja zawiera w sobie to co może zaoferować OUYA, PS4 oraz XBone ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wan_zen 29 Napisano 17 Sierpień 2015 (edytowane) Ciekawe czy będzie głośno chodzić? Tapnięte z Oneplus One Edytowane 17 Sierpień 2015 przez wan_zen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 17 Sierpień 2015 Chyba OUYE-li :P Co exow od Sony, mnie bardziej leza te od Sony. I nie wazne sa tu recki i oceny chodzi o to ze po prostu chce je ograc - wlacznie z TO1886. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 17 Sierpień 2015 (edytowane) Zwłaszcza w tym roku i dla tych co mieli psx, ps2 i ps3... Normalnie totalna miazga. Czuję się jak przyprawy w moździerzu ;) Myhy jak zwykle probujesz się przyczepic - teraz znajdź w tym co napisałem, że chodzi mi tylko i wyłącznie o ps4 :) specjalnie pisalem Sony, majkrosoft - bo wiedziałem, że tacy amatorzy kwaśnych jabłek się na mnie rzuca ;)Miażdżące exy sony? Tekkeny pierwsze Gow Granturismo pierwsze części Heavy rain Demons souls Bloodborne Mgs Tlou Sh1 To jest tylko moja opinia i dla mnie exy Sony miazdza exy majkrosoftu. Chłop ma dwa dni xboxa i robi sceny :) Edytowane 17 Sierpień 2015 przez piachu00 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 17 Sierpień 2015 piachu nie zaniżaj poziomu dyskusji głupimi docinkami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 17 Sierpień 2015 (edytowane) piachu nie zaniżaj poziomu dyskusji głupimi docinkami ;)Rozumiem, że ta Twoja wypowiedź wnosi wiele do tematu wojen konsol? :)Ktoras gra nie jest exem z wypisanych? To popraw, a moralizowanie zostaw na inne miejsce bądź innym osobom:) Edytowane 17 Sierpień 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 17 Sierpień 2015 piachu - no ale ty podales przekroj exow na przestrzeni dziejow :P Dajmy sobie juz z tym spokoj co komu pasuje co kto lubi. Bo tej dyskusji o exach ni jak nie da sie prowadzic obiektywnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zmstr 365 Napisano 17 Sierpień 2015 Rozumiem, że ta Twoja wypowiedź wnosi wiele do tematu wojen konsol? :) Ktoras gra nie jest exem z wypisanych? To popraw, a moralizowanie zostaw na inne miejsce bądź innym osobom:) Pisałem wcześniej, że zadowolony jestem, iż można poczytać mądre słowa i mądrą dyskusję na temat różnic między konsolami, a ty wyskakujesz z tekstami o amatorach kwaśnych jabłek i "chłop ma dwa dni xboxa i robi sceny" :) Kto wie, że to z przekąsem i żartem to wie, ale jak się zleci stado ludzi z kijami od szczotki w pewnej części ciała, to się z wątku śmietnik zrobi, a Twój żart będzie stadium zapalnym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 17 Sierpień 2015 U mnie jedyną wojną konsol i to na szczeblu atomowym jest sytuacja w której próbuję swojej partnerce zasugerować że jak już ps3 padnie ( moja Pani nie może się już tego doczekać, bo dwa okupowane telewizory i dwie konsolki Playstation to dla niej zdecydowanie za dużo), to chciałbym wstawić XO. Niestety zawsze kiedy zaczynam temat podnosi się taki rumor że krajzega na tartaku to przy tym pikuś. Wojna konsol < wojna mojej ukochanej z konsolami :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 17 Sierpień 2015 (edytowane) piachu - no ale ty podales przekroj exow na przestrzeni dziejow :P Dajmy sobie juz z tym spokoj co komu pasuje co kto lubi. Bo tej dyskusji o exach ni jak nie da sie prowadzic obiektywnie. Wojna też trwa na przestrzeni dziejów :) Nie da się ukryć, że w całokształcie Sony jest lepsze - tytuły jak God od War są nie do wyceny, a Halo czy Gearsy zupełnie nie są w moim klimacie. Specjalnie nie pisalem Unczartedow czy Infejmousow bo to też nie moje klimaty. O obecnej generacji nie ma jeszcze zbytnio co rozstrzygać bo mimo iż już minęło trochę czasu to exow jak na lekarstwo.Pisałem wcześniej, że zadowolony jestem, iż można poczytać mądre słowa i mądrą dyskusję na temat różnic między konsolami, a ty wyskakujesz z tekstami o amatorach kwaśnych jabłek i "chłop ma dwa dni xboxa i robi sceny" :) Kto wie, że to z przekąsem i żartem to wie, ale jak się zleci stado ludzi z kijami od szczotki w pewnej części ciała, to się z wątku śmietnik zrobi, a Twój żart będzie stadium zapalnym ;) Dziadek Sithman za dobrze mnie zna żeby po takich tekstach spiny walić :p Edytowane 17 Sierpień 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 17 Sierpień 2015 Chińska myśl technologiczna wychodzi naprzeciw wszystkim tym, którzy nie wiedzą na jaką platformę się zdecydować Oto OUYE Ta wymyślna konstrukcja zawiera w sobie to co może zaoferować OUYA, PS4 oraz XBone ;-) Uuuu.. czyli w mieście pojawił się nowy szeryf, łączący zalety jednej i drugiej platformy :shok: Wojna konsol wydaje się rozstrzygnięta. W tle widać screeny, które niechybnie pochodzą z next-genowych exów na nową platformę ... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 17 Sierpień 2015 (edytowane) specjalnie pisalem Sony, majkrosoft - bo wiedziałem, że tacy amatorzy kwaśnych jabłek się na mnie rzuca ;) Chłop ma dwa dni xboxa i robi sceny :) Bardzo lubię kwaśne jabłka i exy od Sony wydane na przestrzeni dziejów też lubię. Natomiast od dwóch dni kocham tylko XO, bo na Siony nie mam w co grać od tych dwóch dni dłuższego czasu dlatego robię sceny. :) p.s. Piachu to fanboj :P EA i jakby EA wydało konsolę, to by se kupił :P Edytowane 17 Sierpień 2015 przez Sithman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 17 Sierpień 2015 (edytowane) o to to, dobre by to było Kto by nie kupił konsoli od EA, żeby pograć w FIFĘ i BFa? Ja bym był kupiony xD Edytowane 17 Sierpień 2015 przez michupol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Sierpień 2015 Mamy rozwiązanie na wszystkie problemy zatwardziałych fanbojów jednej i drugiej platformy. Chińczycy jak zwykle ratują świat od sprzeczek przedszkolaków i dają nam świetny sprzęt :P Jest nim OUYE :D Nie musicie dziękować :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 17 Sierpień 2015 Exclusives with maths: 1487 points for PS4, 791 for XBO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 17 Sierpień 2015 (edytowane) Exclusives with maths: 1487 points for PS4, 791 for XBO. Te 1480 indykow, mniam mniam <3 Edytowane 17 Sierpień 2015 przez Juliusz Cezar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Sierpień 2015 Pewnie doliczyl te które wyjdą w ciągu kolejnych lat. Wysłane z kota podlaczonego do pralki za pomocą szpadla aka TapTalk. Więc nie wołajcie mnie na sb. now Free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 17 Sierpień 2015 ze sie powtorze - OUYE-li do reszty :P 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Sierpień 2015 Zacny pun milordzie ;D Wysłane z kota podlaczonego do pralki za pomocą szpadla aka TapTalk. Więc nie wołajcie mnie na sb. now Free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 17 Sierpień 2015 (edytowane) Są takie indory od MS że jakościowo, jeden indor, to 100 indorow od 4TheMoney. Jakość /cena /miodność. Edytowane 17 Sierpień 2015 przez czeskimaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 17 Sierpień 2015 W drugą stronę działa to tak samo, więc się nie podniecaj za bardzo :) Jak wszystko w życiu, zarówno jedno i drugie ma swoje plusy i minusy. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 17 Sierpień 2015 W drugą stronę działa to tak samo, więc się nie podniecaj za bardzo :) Jak wszystko w życiu, zarówno jedno i drugie ma swoje plusy i minusy. Co Wy kurza stopa wiecie o indykach? Jak pracowalem na farmie..... ;) :P a nie chwila ja nigdy nie pracowalem na farmie... :P to w pracy uzywali okreslenia farma czyli wszyscy zapier...niczać a kierasy i kierasy kierasow zbierac plony.... ale nie o tym.... No wiec PC jesli chodzi o indory jest chyba niedoscigniony :) Co wiecej trafiaja sie calkiem niezle, oryginalne. I nie to zebym wielbił indyki ale nie mam uczulenia na drob. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 17 Sierpień 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 17 Sierpień 2015 Jakby nie bylo to pc > konsole jeżeli chodzi o exy i indory. Wysłane z kota podlaczonego do pralki za pomocą szpadla aka TapTalk. Więc nie wołajcie mnie na sb. now Free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 17 Sierpień 2015 Ps4, XboxO > PC. Pod każdym względem xD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach