nikkor 16 Napisano 15 Luty 2017 90 lvl? Hehe ja mam 10 ale czasu niestety malo. Cos czuje ze musze podekspic Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 15 Luty 2017 Ja jestem już na 3ciej wyspie mi mam troszkę ponad 50lvl. Zaczynają się schody bo zadania są powyżej 60lvl. Muszę chyba pofarmic aby móc pod levelowac.. HTC 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 15 Luty 2017 (edytowane) 4 godziny temu, Banan91PL napisał: To prawda że w grze jest tylko 7 bossów nie licząc z prologu ? Wg wiki jest ich 24, ale radzę tam nie wchodzić i nie sprawdzać, bo niektórzy z wymienionych bossów mogą trochę spoilerować fabułę (jak ktoś bardziej wyczulony). No i pytanie czy to jest już kompletna lista. Ogólnie liczba bossów w mojej opinii jest naprawdę pokaźna. Edytowane 15 Luty 2017 przez Dilerus 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikkor 16 Napisano 15 Luty 2017 Czy moge wrocic jakos do poziomu mapy z oltarza? Jestem przy bossie ale chciałbym troche podexpic gdzie indziej Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaliN 0 Napisano 15 Luty 2017 Siema! Panowie czy ktoś z ukończonym drugim bossem mógłby mi pomóc? No męcze dziada już ze 100raz dochodze do 50% i amba fatima;/ gra bardzo mi się podoba ale nie mogę ruszyć z miejsca dalej;/ PLZ HELP ksezu psn email grze.kal30@gmail.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 15 Luty 2017 31 minut temu, nikkor napisał: Czy moge wrocic jakos do poziomu mapy z oltarza? Jestem przy bossie ale chciałbym troche podexpic gdzie indziej Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Tak. Jest od tego przedmiot "gałąź"czegoś tam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 15 Luty 2017 (edytowane) 33 minut temu, nikkor napisał: Czy moge wrocic jakos do poziomu mapy z oltarza? Jestem przy bossie ale chciałbym troche podexpic gdzie indziej Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Możesz. Są 2 przedmioty, które do tego służą. Gałąź Himorogi i coś jeszcze Himorogi. Pierwsze się zużywa, ale nie tracisz amrity a drugie jest niezużywalne, ale powrót będzie Cię kosztował całego niewykorzystanego expa. Edytowane 15 Luty 2017 przez Karaluch69 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darion93 45 Napisano 15 Luty 2017 @KaliN Przede wszystkim podczas tej walki należy dużo biegać. Odbiegamy i dobiegamy do przeciwnika, a nie same uniki. U mnie zaczęło lepiej iść jak zacząłem agresywniej grać. W momencie jak robi combo z nogami i kopnięciami, to postaraj się przerollować za nią i zadać 2-3 ataki. Jak robi tą szarżę latającą to poza unikiem warto drugi raz kliknąć X, żeby bohater zrollował, dzięki czemu łatwiej uniknąć. Dodatkowo tego ataku naprawdę trzeba się nauczyć, bo w ostatnim momencie konieczny jest dodge. Jak jest w powietrzu to możesz strzelać do niej. Póki co (jestem po 5 bossie), to była najgorsza walka, ale kwestia nauczenia się ruchów i przede wszystkim cierpliwości. Po prostu gitgud. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 15 Luty 2017 Siema! Panowie czy ktoś z ukończonym drugim bossem mógłby mi pomóc? Jak chcesz pomocy to atakuj mnie na live. Pomogę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 15 Luty 2017 Jak chcesz pomocy to atakuj mnie na live. Pomogę. Już wykonane, pomogłem koledze 😀👍 HTC 10 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
(L)egionista 15 Napisano 15 Luty 2017 Panowie jaką macie ustawioną konfiguracje? Tryb A,B,C czy Z czy jak? Wysłane z mojego SM-J500FN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 15 Luty 2017 Gram na A, na początku myślałem żeby mieć jak w soulsach i mieć atak pod r1 r2 ale gameplay sprawił, że wolę mieć jednak pod kwadratem i trójkątem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciborro 2 Napisano 15 Luty 2017 Wita.Możecie powiedzieć jak jest u was z przywoływaniem innych graczy(czasowo)?Robię poboczną misje i już czekam z 40min i tak nikt nie dołączył.Od 2 dni jest ciężko Czy to gł. misje czy poboczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 16 Luty 2017 2 boss rzeczywiście upierdliwy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Luty 2017 No i jest platynka w tym sztosie 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 16 Luty 2017 No ładnie. Na jednym podejściu się robi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 16 Luty 2017 Szybki pro tip: można wykonać flux zmieniając postawę na tę, której aktualnie używamy. Przydatne dla tych co lubią tłuc w tylko jednej postawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Luty 2017 2 godziny temu, wojcik_dan napisał: No ładnie. Na jednym podejściu się robi? Tak, ng+ nie jest wymagane do platyny 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darion93 45 Napisano 16 Luty 2017 Szacun. Z tego co patrzyłem to zebranie wszystkich Kodama wydaje się najtrudniejsze przez to, że jest to po prostu żmudne zajęcie. Ja mimo tego, że staram się czyścić lokacje to i tak z 1/3 ominę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Luty 2017 23 minut temu, Darion93 napisał: Szacun. Z tego co patrzyłem to zebranie wszystkich Kodama wydaje się najtrudniejsze przez to, że jest to po prostu żmudne zajęcie. Ja mimo tego, że staram się czyścić lokacje to i tak z 1/3 ominę. akurat kodamy znajdywalem na biezaco, odkad wylecial mi talizman z umiejetnoscia 'kodama sense' nie ukonczylem ani jednego levelu bez znalezienia ich wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hudiny 29 Napisano 16 Luty 2017 8 godzin temu, One Post Man napisał: No i jest platynka w tym sztosie Ale mnie takie osoby wkurzają, co mają tyle czasu na granie o skillu nie wspomnę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 16 Luty 2017 (edytowane) 2 boss ta wampirzyca masakra nie jest najgorsza bo w ds3 poradziłem sobie sam z gorszymi ale cholera maks zjade jej 40% życia jest tak szybka ze nie ogarniam unikać czasami ciosu Edytowane 16 Luty 2017 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikkor 16 Napisano 16 Luty 2017 Po półtorej godziny ja ubilem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Luty 2017 (edytowane) Oczywiscie zrobilem kolejny montaz, bo ta gra non stop dostarcza takich akcji ze az chce sie wciskac SHARE, pierwsza akcja jak mi wpadly 4 kontry pod rzad bez zmarnowanego ciosu wroga to po prostu az mi sie cieplo zrobilo. Edytowane 16 Luty 2017 przez One Post Man 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 16 Luty 2017 Lepiej się pochwal jak duety pokonałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach