One Post Man 4596 Napisano 16 Luty 2017 Pierwszy duet za pierwszym razem padl, jeden pan non stop powoli chodzi, wiec odbiegasz z tym bardziej aktywnym klepiesz go, wolny dochodzi, znowu odbiegasz i tak do konca. Drugi duet byl bardziej agresywny, ale za drugim razem poszlo. Pro tip jest taki zeby zaczac od pana a nie od panny. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikkor 16 Napisano 16 Luty 2017 Ze tak zapytam, kontre sie wyprowadza w odpowiednim momencie wciskajac blok? Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 16 Luty 2017 (edytowane) Jest PvP w multi ? Jak wygląda granie w coopie ? Edytowane 16 Luty 2017 przez Wypizdzisko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unknown3d 88 Napisano 16 Luty 2017 Pierwsze przejście gry ze wszystkimi pobocznymi zajęło mi 34h. Teraz robię new game+ bez levelowania postaci. Po 3bossie zaczynają się schody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 16 Luty 2017 To ja mam już ponad 50h na liczniku i dopiero zaczynam 4tą wyspę ale ja się delektuję Nioh. Pomagam innym itp. HTC 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 16 Luty 2017 34 minut temu, Wypizdzisko napisał: Jest PvP w multi ? Jak wygląda granie w coopie ? Gracz kontra gracz ma być dodany w przyszłości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 16 Luty 2017 Panowie. Kiel wielkiego wija z jakiej misji dropi? (Potrzebny do wykucia zestawu Kingo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 16 Luty 2017 Chyba z Wielkiego Wija wypada 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 16 Luty 2017 Cały sprzęt to lepiej rozbierać, sprzedawać czy ofiarować? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 16 Luty 2017 Ze sprzedaży gówno zarobisz, jak rozłożysz to będziesz miał materiały na wykuwanie nowych itemków. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 16 Luty 2017 Ja itemy w wiekszosci sprzedaje, ceny upgrade'owania przedmiotow na wyzszy level to jakis kosmos cenowy 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 16 Luty 2017 Do 150 lvl i tak nie ma sensu robic upgr itemów, raz że drogie to fhuj a dwa że za chwilę coś lepszego wyleci lub wykujesz u kowala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 16 Luty 2017 Smigam w okreslonym secie, wiec z tym wypadaniem to nie takie hop siup .. a nie chce mi sie farmic pajeczycy zeby miec na crafcenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 16 Luty 2017 Mam mały patent na wampirzyce jak gramy katana to trzymając r1 wciskamy trójkąt wtedy mamy wybuch energi ki z miecza (trzeba ta umiejętność wykupić) i tak parę razy aż boss upadnie (ten fioletowy pasek zejdzie do 0) wtedy możemy ją naparzac z 3 sekundy dobre ona nic nie robi ale i tak poki co jej nie zabiłem bo jak jest w powietrzu to zawsze mnie trafi i dead Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 17 Luty 2017 (edytowane) Czy jak wpakuję punkty w drzewko np. Dual Sword w skill pasywny który zwiększa obrażenia o 5% jeśli przeciwnik ma pełny pasek życia to ten skill działa tylko jak używam Dual Sword czy przy każdej broni? Edytowane 17 Luty 2017 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 17 Luty 2017 22 minut temu, shemaforash napisał: Czy jak wpakuję punkty w drzewko np. Dual Sword np. w skill pasywny który zwiększa obrażenia o 5% jeśli przeciwnik ma pełny pasek życia to ten skill działa tylko jak używam Dual Sword czy przy każdej broni? Ponoć każdej. Sam jeszcze nie testowałem, ale gdzieś czytałem, że ponoć pasywne skille działają nawet jak nie używasz tej konkretnej broni. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 17 Luty 2017 Nie musisz mieć w ekwipunku, pasywki działają. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 17 Luty 2017 Platyna offline możliwa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 17 Luty 2017 3 minuty temu, adick007 napisał: Platyna offline możliwa? Nie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 18 Luty 2017 I wampirzyca padła 2 dni się z nią meczylem. Moja taktyka była taka pozycja najbardziej ofensywna 1 cios pod trójkątem ucieczka i tak w kółko a jak była w powietrzu to odbiegalem daleko. Nie jest taka zła tylko trzeba być cierpliwym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 18 Luty 2017 No właśnie. Cierpliwość zbytnio nie idzie w parze z systemem walki. Każdy boss, aż się prosi o jakieś combo z tekkena 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 18 Luty 2017 Jestem po pierwszym posiedzeniu z grą i na razie mogę powiedzieć że wszystko dobre co o grze słyszałem sprawdza się. Bardzo fajny system walki, lootu i rozwoju postaci, historia na razie jakaś tam jest ale w takich grach to nie najważniejsze. Myślałem że gra wygląda jak 'kupa' ale nawet w trybie akcji jest ok, tak samo byłem pewny że japońskie dziwactwa będa mnie irytowac ale po soulsach to miła odmiana Bossowie na razie raczej łatwi, ubiłem dwóch pierwszych z marszu bez śmierci, podejrzewam że potem będzie gorzej. Już wiem że wsiąknę w tą grę do premiery Horizon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 18 Luty 2017 (edytowane) Edytowane 18 Luty 2017 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 18 Luty 2017 Jakis patent na Spoiler Saika Magoichi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 18 Luty 2017 3 godziny temu, wili23 napisał: Jakis patent na Pokaż ukrytą zawartość Saika Magoichi? Skracaj dystans jak najczęściej. Jak się do niego przykleisz to powinno pójść. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach