One™ 525 Napisano 24 Październik 2016 Zamówiłem ze steelbokiem za 190zł, jak coś dodawać: Tabciogaraj. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 24 Październik 2016 Lul, ze steelbookiem w takiej cenie? Gdzie takie cuda, daj linka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
COR72Z 2 Napisano 24 Październik 2016 Jedyne co poprawili to zresetować do 0 mojego żołnierza wszystko zostało zresetować do 0 po 15h Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 24 Październik 2016 Teraz, okoni napisał: Lul, ze steelbookiem w takiej cenie? Gdzie takie cuda, daj linka. http://allegro.pl/battlefield-1-pl-dlc-steelbook-ps4-kurier-0-zl-i6576119130.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 24 Październik 2016 Aktualizacja 2,5 gb, chyba spóźniony day one patch 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteHussar 10 Napisano 24 Październik 2016 Zmienia już przełączanie podczas jazdy z karabinu na szable ? Zmienia możliwość celowania po reanimacji ? Zmienia spadki rozdzielczości ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
COR72Z 2 Napisano 24 Październik 2016 Statystyki wróciły jak były Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lingerine 18 Napisano 24 Październik 2016 a jest jakaś oficjalna notka odnośnie tego patcha? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 24 Październik 2016 ale ten martin-henry z 10lvlu zwiadwocy to kloc, moze i fajnie niesie echo jak sie strzeli z tej lufy, lecz czekanie 5 minut az przeladuje kolejna kulke to katorga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masso555 10 Napisano 24 Październik 2016 33 minut temu, One™ napisał: http://allegro.pl/battlefield-1-pl-dlc-steelbook-ps4-kurier-0-zl-i6576119130.html Gość ma konto zawieszone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
riddi_962 68 Napisano 24 Październik 2016 (edytowane) 17 minut temu, Lingerine napisał: a jest jakaś oficjalna notka odnośnie tego patcha? Będzie później na oficjalnym forum gry. Z tego co zauważyłem poprawili też trofea, bo niektóre nie wpadały np. za 2 rangę medyka, a po pobraniu łatki dostałem z marszu. 33 minut temu, bany4KHDR napisał: Aktualizacja 2,5 gb, chyba spóźniony day one patch Przecież day one patch też był. 39 minut temu, COR72Z napisał: Jedyne co poprawili to zresetować do 0 mojego żołnierza wszystko zostało zresetować do 0 po 15h Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Ale ranga konta czy ranga klasy- bo ranga klasy była zbugowana i pokazywana była wyższa od rzeczywistej. Edytowane 24 Październik 2016 przez riddi_962 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 24 Październik 2016 Gość ma konto zawieszone. Ja zglosilem, bo jednak chyba oszust. Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 24 Październik 2016 Najtaniej chyba na ME 219. Zapiszcie się do newslettera i będzie 209 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masso555 10 Napisano 24 Październik 2016 21 minut temu, One™ napisał: Ja zglosilem, bo jednak chyba oszust. Sent from my m2 using Tapatalk A to w porządku, wolałem wcześniej napisać żebyś wiedział. Tak to luz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 24 Październik 2016 Patch zwalił meczmejking, nie wyświetla już wiadomości ze znajomy z imprezy wystartowal mecz i czy chce się dołączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 24 Październik 2016 Całe Dice, naprawiają dwie rzeczy, przy okazji psując pięć innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frankol 7 Napisano 24 Październik 2016 Witam, Frankol1993 - możecie mnie dodać jak chcecie pograć w drużynie. Tylko osoby z doświadczeniem i odpowiednim wiekiem :-) Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 24 Październik 2016 2 minuty temu, Frankol napisał: Witam, Frankol1993 - możecie mnie dodać jak chcecie pograć w drużynie. Tylko osoby z doświadczeniem i odpowiednim wiekiem :-) Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka jaki jest odpowiedni wiek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 24 Październik 2016 4 minuty temu, Frankol napisał: Witam, Frankol1993 - możecie mnie dodać jak chcecie pograć w drużynie. Tylko osoby z doświadczeniem i odpowiednim wiekiem :-) Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Ciekawe ile osob cie doda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frankol 7 Napisano 24 Październik 2016 18,20+? Prince- płakać i prosić się nie będę. Pp prostu jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veroni 17 Napisano 24 Październik 2016 A 40tka pasuje ?? Bo głupio teraz mi pytać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 24 Październik 2016 A 40tka pasuje ?? Bo głupio teraz mi pytać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Kuźwa...,za stary na gry juz jestem...,rocznik pański siedemdziesiąty trzeci Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veroni 17 Napisano 24 Październik 2016 Nie za stary. To reszta jest dla Nas za młoda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One™ 525 Napisano 24 Październik 2016 A to w porządku, wolałem wcześniej napisać żebyś wiedział. Tak to luz 2 oferty były kuszące i obaj sprzedawcy zawieszeni. Hajs mi oddało Allegro i kupilem za 199 w folii Sent from my m2 using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 24 Październik 2016 (edytowane) Ale czy teraz jesteś pewien że bez wałka? Edytowane 24 Październik 2016 przez okoni 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach