Wypizdzisko 44 Napisano 13 Wrzesień 2016 Pewnie Nowa Zelandia za niedługo będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 13 Wrzesień 2016 Pewnie? U nich od wczoraj powinno być demo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 13 Wrzesień 2016 Nie powinno. W Nowej Zelandii jest 13.09, 20:32. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 13 Wrzesień 2016 Wnioskuje po tym iż jak było przykładowo demo Pesa to pobrałem dzień wcześniej niż u nas i nie było tak tylko z demem pesa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrekj66 3 Napisano 13 Wrzesień 2016 rok temu w NZ mieli okolo godziny 10 ran ich czasu dzis jest tam juz prawie 21 a cagle nie maja, to jak by u nas demo dali o 23 dzi wieczorem i mowili ze demo jest 13 wrzesnia, niby tak ale juz pratycznie 14;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypizdzisko 44 Napisano 13 Wrzesień 2016 Może po aktualizacji nowego softu będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrekj66 3 Napisano 13 Wrzesień 2016 soft juz jest nowy a dema nie ma;) zreszta na xboxie chyba tez dema nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 13 Wrzesień 2016 Ludzie zluzujcie poślady. Tak się napinacie na to demo że masakra. Jeszcze wam ta fifa bokiem będzie wychodzić. Demo a pełna wersja to prawie dwie różne gry. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michupol 146 Napisano 13 Wrzesień 2016 Dokładnie zawsze demo różniło się bardzo, zresztą w demkach nie ma online to zagra człowiek ze dwa mecze i wyłączy, dla mnie równie dobrze mogłoby być dzień przed premierą xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreamtox 94 Napisano 13 Wrzesień 2016 Szkoda mi tych ludzi co od 22 godzin (północ w NZ) czekają na demo, nawet live streamy robią Po twitterze lata informacja, że EA udostępni demo o 13:00 czasu US (ciekawe który stan?) więc w NZ już wtedy będzie 14 wrzesień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 13 Wrzesień 2016 (edytowane) 8 minut temu, Whizzer napisał: Ludzie zluzujcie poślady. Tak się napinacie na to demo że masakra. Jeszcze wam ta fifa bokiem będzie wychodzić. Demo a pełna wersja to prawie dwie różne gry. Dokładnie. Szkoda czasu na demo. Druga sprawa, klepać przeciwko botowi? FIFA tylko online, innej opcji nie ma. Czekam na ratingi graczy i Web App, demo zupełnie nie zaprząta mojej uwagi, szczególnie, że to wersja alpha (w najlepszym wypadku) gry, z okolic kwietnia/maja z może lekko zaktualizowanymi strojami i piłkarzami. Edytowane 13 Wrzesień 2016 przez Tsarov Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulairi 0 Napisano 13 Wrzesień 2016 1 godzinę temu, Tsarov napisał: Dokładnie. Szkoda czasu na demo. Druga sprawa, klepać przeciwko botowi? FIFA tylko online, innej opcji nie ma. Czekam na ratingi graczy i Web App, demo zupełnie nie zaprząta mojej uwagi, szczególnie, że to wersja alpha (w najlepszym wypadku) gry, z okolic kwietnia/maja z może lekko zaktualizowanymi strojami i piłkarzami. Przez tyle lat grałem offline i każdego roku czekam na demo z taką samą niecierpliwością. Gra oczywiście w ostatnich latach zwłaszcza od wprowadzenia tego całego UT ( mnie ten tryb nie jara ani arcade gameplay w nim) jest nastawiona na online, ale kariery tym całym murzynem Hunterem sobie nie pograsz online, a zmiany w sztucznej inteligencji są bardzo ważne (takim Realem grając jakieś 50% roboty za gracza odwalają boty). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrekj66 3 Napisano 13 Wrzesień 2016 na xbox live juz podobno jest wiec mysle ze do kilku godzin bedzie i u nas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PancziPL 2 Napisano 13 Wrzesień 2016 Godzinę temu, Piotrekj66 napisał: na xbox live juz podobno jest wiec mysle ze do kilku godzin bedzie i u nas Nic nie ma przed chwilą sprawdzałem na Xboksie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Wrzesień 2016 zamykam. Bo zara się nabije 20 stron czy jest już demo https://twitter.com/EASPORTSFIFA?lang=pl Sprawdzajcie sobie na twiterze, jak wrzucą to dadzą znać 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Wrzesień 2016 na 360 jest hehe http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/EA-SPORTS-FIFA-17-Downloadable-Demo/66acd000-77fe-1000-9115-d802454189f7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 13 Wrzesień 2016 Na amerykańskim i nz jest konserwacja u mnie przy próbie wejścia do sklepu Coś się dzieje. Reedit szaleje Ludzi czekających na demo pewnie jeszcze więcej niż ludzi napalonych na premierę Destiny/No man's sky Mam nadzieję, że przynajmniej w porównaniu do tych 2 tytułów nie będzie zawodu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 13 Wrzesień 2016 (edytowane) Na ps4 też już jest. Bertex chyba mają za bardzo obciążone serwery klikaj i wkońcu wejdziesz. Na koncie us tylko widzę ale nie mogę wejśc w demo bo mnie wywala. Edytowane 13 Wrzesień 2016 przez Malix7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
messinho 4 Napisano 13 Wrzesień 2016 Jest demo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geble 195 Napisano 13 Wrzesień 2016 Jest demo, ale PSN znowu dało ciała i nie da się wejść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 13 Wrzesień 2016 1 minutę temu, Geble napisał: Jest demo, ale PSN znowu dało ciała i nie da się wejść Na x1 też nie idzie pobrać a z tego co widzę to i nawet origin padł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 13 Wrzesień 2016 (edytowane) Dobrze Panowie, demo jest i proszę nie spamować o tym co padło a co nie.. tym sposobem tylko zamkniemy temat i dostaniemy "gratisy" dodatkowo. https://www.easports.com/fifa/fifa-17-demo?utm_campaign=fifa17_hd_ww_ic_soco_fb_demo-download-fbcta-120916&utm_source=facebook&utm_medium=social&cid=17909&ts=1473787050019 Można spróbować wejść przez ten link. Ja dałem aby pobrać demo na Ps4 -> przekierowało do Store PL i dałem aby zakupić i pobrać. Edytowane 13 Wrzesień 2016 przez BartexXx20 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pdv 3 Napisano 13 Wrzesień 2016 Tez nie moglem sie przez ps4 zalogowac ale przez przegladarke zdalne pobieranie chodzi bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrueGrand 268 Napisano 13 Wrzesień 2016 http://tiny.pl/gwr7t Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornelito 2 Napisano 13 Wrzesień 2016 Ktoś już próbował? Jak pierwsze wrażenia? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach