Lightbringer 403 Napisano 23 Czerwiec 2016 (edytowane) "Neverwinter to darmowe MMORPG akcji bazujące na Dungeons & Dragons, popularnej grze RPG o tematyce fantasy. Epickie historie, pełna akcji walka i cechy klasycznej gry RPG czekają na tych wystarczająco odważnych, by wkroczyć do fantastycznego świata Neverwinter!" Lata grałem w WoW'a i Lineage 2 i gry te sprawiały mi masę radości... i teraz takie pytanie Grał ktoś w tego Neverwintera? bo gra otrzymuje mieszane recenzje. Edytowane 23 Czerwiec 2016 przez Lightbringer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Czerwiec 2016 To jest co jest na XO już od premiery praktycznie? Jeśli tak, to to jest shit do potęgi, szkoda czasu i transferu na to. Porównywanie tego do WoW'a to jak porównanie młotka do wykałaczki. Trzymać się od tego badziewia z daleka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 23 Czerwiec 2016 Taa to jest ta sama gra .. kurde szkoda , że nie ma ani jednego dobrego MMO na ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 23 Czerwiec 2016 F2P do którego bez kasy nie ma co podchodzić. Mogli by zrobić port Guild Wars 2 na przykład. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 23 Czerwiec 2016 W podstawce Guild wars 2 miałem ten słoneczny miecz to była chyba legendarna bron o ile dobrze pamiętam ... Też zajebista gra ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 27 Czerwiec 2016 Ja i tak zagram bo "jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma " Wolę się przekonać na własnej skórze czy warto tracić na to czas . A co do GW2 to 2 lata temu Sony odswiezylo umowę z NCsoft i niby mieli dostarczyć 3 gry na PS4. Więc o ile nic się nie zmieniło to może niedługo dostaniemy coś? (Największe szanse to akurat chcyba na Blade&Soul który miał premierę w Europie chyba w styczniu tego roku) , więc może GW3 kiedyś dostaniemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 29 Czerwiec 2016 (edytowane) Każde Mmo przygarne, nie wygląda źle Edytowane 2 Lipiec 2016 przez Reku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 2 Lipiec 2016 O 23.06.2016 o 10:52, Lightbringer napisał: Taa to jest ta sama gra .. kurde szkoda , że nie ma ani jednego dobrego MMO na ps4 ESO jest aktualnie dla mnie i wielu innych świetne. FF14 też ludzie sobie chwalą, także proszę wypowiadać się w swoim imieniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 2 Lipiec 2016 Z chęcią sprawdzę. ESO niestety mnie mocno odrzuciło po kilkunastu godzinach gry. Kiedy ta premiera NW? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 2 Lipiec 2016 @up - premiera jest 17 Lipca, więc za około 2 tygodnie. Ja na pewno spróbuje osobiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 2 Lipiec 2016 (edytowane) ESO kupiłem i po jednym dniu już mi się znudziło .. Ja tam jestem z pokolenia l2,GW,WoW'a 12 lipiec Edytowane 2 Lipiec 2016 przez Lightbringer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 2 Lipiec 2016 Trzeba będzie przetestować tą gierkę ;-) Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 2 Lipiec 2016 Polish Hussars NW-O, taka grupa jest na fb, dawna gildia z Eso, już 35 osób gotowych na headstart 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Lipiec 2016 Tylko Space Hussars 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 3 Lipiec 2016 Jako, ze lubie gry mmo a jeszcze bardziej rpg to na pewno zagram, jak bedzie przekonam sie osobiscie. Wyryto na telefonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 4 Lipiec 2016 Jak jest z mikroplatnosciami w grze? Da się walutę Premium jakoś zdobyć nie płacąc za nią (coś na wzór Warframe)?? Tak sobie myślę żefajnie by bylonjak by był osobny dział na forum w którym były by tylko tematy dotyczące gier f2p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 5 Lipiec 2016 O 2.07.2016 o 09:23, fryderyk123 napisał: Z chęcią sprawdzę. ESO niestety mnie mocno odrzuciło po kilkunastu godzinach gry. Kiedy ta premiera NW? O 2.07.2016 o 10:07, Lightbringer napisał: ESO kupiłem i po jednym dniu już mi się znudziło .. Ja tam jestem z pokolenia l2,GW,WoW'a 12 lipiec A ja od razu się zachwyciłem, także gusta są różne :-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 13 Lipiec 2016 Walutę premium można zdobyć bez kupowania jej. Zapraszam Banan91PL paru znajomych tez gra, teraż gra jest w early Access za 84 zł myślę że to nie dużo. Dużo patchy było i poprawek ludzie chwała grę. Także jeszcze raz zapraszam i chętnie dolacze do gildi jakiejs lub stworze z kims Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 13 Lipiec 2016 Też już gram ! trza gildie założyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 13 Lipiec 2016 (edytowane) I jak wrażenia? Bo w sumie mnie ta gra trochę ciekawi, bo fajnie wygląda na filmikach, ale opinie ma takie bym powiedział, studzące zapał. Na F2P na bank wypróbuje tak czy tak Edytowane 13 Lipiec 2016 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 13 Lipiec 2016 Ja za tydzień wbijam do gry. Jak nie będzie potrzebny Early Access :-P Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 13 Lipiec 2016 Kupiłem grę włączam ja i za każdym razem wywala mnie niebieski ekran i kod bledu wie ktoś o co chodzi? Sprobuje usunąć i ściągnąć ale jak nie podziała to nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oster325 20 Napisano 15 Lipiec 2016 (edytowane) Również gram i zapraszam do Polish Hussars! Niestety nie ma voice chatu gildyjnego, ale przynajmniej czat pisemny jest i można pograć razem Edytowane 15 Lipiec 2016 przez Oster325 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 15 Lipiec 2016 Jest chat gildiowy oraz w party, tak jak w eso 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 16 Lipiec 2016 Grałem dłuższy czas na xboxie one... fajne przez 20 godzin potem mega nuda I sztampa... moim zdaniem szkoda czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach