Oster325 20 Napisano 17 Lipiec 2016 O 15.07.2016 o 23:57, Reku napisał: Jest chat gildiowy oraz w party, tak jak w eso Voice-chatu gildyjnego z tego co pograłem, a wbiłem 36 poziom, nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 17 Lipiec 2016 Proszę o dodanie do gildii Gdzie znajdę jakieś dodatkowe bagi.. tylko za zen? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 18 Lipiec 2016 I jak tam gra Panowie? Czekam cały czas aż ktoś choć trochę pogra i wrzuci mini reckę/wrażenia z gry Jestem ciekawy czy te osoby, które grały również w Teso co by teraz wybrały jeśli by wybierać między tymi dwoma grami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
itsONLYinstinct 1 Napisano 18 Lipiec 2016 wiecie może kiedy gra się pokaże na psstorze w tej wersji f2p? o której jest update psstora? są jakieś sztywne godziny jak na itunes? czy rzucają kiedy chcą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 18 Lipiec 2016 Jutro ma się pojawić. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 19 Lipiec 2016 Gra była dostępna już chwilę po północy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 19 Lipiec 2016 Ja zaciągam zobaczymy co to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HarDy 1684 Napisano 20 Lipiec 2016 I jak, warto zasysać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 20 Lipiec 2016 Jak za darmo to warto sprawdzić. Oglądam filmy i nie jest źle wieczorem sam zobaczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 20 Lipiec 2016 Jest jeden ogromny problem póki co ... Ilość klatek w mieście spada tak bardzo ze ciężko się na to patrzy . No i jak dla mnie to szkoda że zdecydowali się na taki model zamkniętych lokacji zamiast otwartego świata jak w L2 i WoW no ale idzie przywyknąć No a z plusów to ... Łucznik jest OP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 20 Lipiec 2016 Dobiłem 5 lvl i już chyba mi starczy. Gra tak dropi, że ciężko popatrzeć i w ogóle jakoś mało ciekawe to wszystko. Nie wiem czy będzie mi się chciało to jeszcze kiedyś włączyć. Czas pokaże. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 21 Lipiec 2016 mam pytanko jak zaczne grac offline i po jakims czasie np jak przejde fabułe lub wczesniej to czy tą postacią będe mogl grac online z wiara ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elliot778 129 Napisano 21 Lipiec 2016 Ale jak offline ? Przecież to jest MMO tu wszystko jest Multi 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Veezo 24 Napisano 22 Lipiec 2016 Jako były gracz silkroad online i guild wars 2 ta gra to jakaś porażka... Animacje sztywne sama gra nie powala grafiką a stabilność jest na niskim poziomie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 22 Lipiec 2016 Jak ktoś już wspomniał w komentarzach. Ta gra nie ma duszy. Jest po prostu nijaka. Sam ledwo przeszedłem tutorial, bo już byłem znudzony. Oczywiście dałem grze szansę, bo później musi być lepiej. Jednak wyszło inaczej i uznałem, że to strata cennego wolnego czasu. I żeby tak dropić klatki przy tak brzydkiej grafice to już naprawdę... Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 22 Lipiec 2016 No i niestety nie ma polskiej wersji, a posiadacze Magnetowidów grają z napisami Pl. Szybko się pobrało i jeszcze szybciej poleciało z dysku. Szkoda czasu na kolejne crapowate f2p... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 22 Lipiec 2016 (edytowane) Z tym brakiem PL, to dali dupy Raczej winę można zwalić na PCtowców, którzy nie napełnili odpowiednio sakiewki wydawcy. Z drugiej strony, oni najlepiej się znają na tego typu produkcjach i widocznie mieli do tego powody Ja osobiście pokładałem dość duże nadzieje w tym tytule, bo pamiętam jeszcze czasy neverwinter nights. Jest średnio, a system craftingu to dla mnie osobiście największa porażka, jaką widziałem. Edytowane 22 Lipiec 2016 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 22 Lipiec 2016 Ja również podzielam wasze zdanie. W mieście gra naprawdę gubi klatki, a możecie mi wierzyć, ja nie widziałem problemu przy premierze AC Unity XD Z tłumaczeniem to też polecieli w kulki nieźle. Xbox ma więc co za problem było zrobić na Playke. Tak jak Foxter liczyłem na ten tytuł, ale prawdopodobnie się go pozbędę. @Mały offtop - są na horyzoncie jakieś MMO na Ps4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Senzu 15 Napisano 22 Lipiec 2016 W moim przypadku wbilem 14lvl i troche zbadalem gre, pogram tak do 20lvl, zeby obczaic pvp i bardziej wymagajace dungi, bo na chwile obecna to dupy nie urywa Obecnie mam chec jeszcze pograc tak jak to bylo w przypadku TESO tyle, ze nie odpalilem juz tej gry od ponad 4 miesiecy po wbiciu 20lvl Wyryto na telefonie W moim przypadku wbilem 14lvl i troche zbadalem gre, pogram tak do 20lvl, zeby obczaic pvp i bardziej wymagajace dungi, bo na chwile obecna to dupy nie urywa Obecnie mam chec jeszcze pograc tak jak to bylo w przypadku TESO tyle, ze nie odpalilem juz tej gry od ponad 4 miesiecy po wbiciu 20lvl Wyryto na telefonie W moim przypadku wbilem 14lvl i troche zbadalem gre, pogram tak do 20lvl, zeby obczaic pvp i bardziej wymagajace dungi, bo na chwile obecna to dupy nie urywa Obecnie mam chec jeszcze pograc tak jak to bylo w przypadku TESO tyle, ze nie odpalilem juz tej gry od ponad 4 miesiecy po wbiciu 20lvl Wyryto na telefonie W moim przypadku wbilem 14lvl i troche zbadalem gre, pogram tak do 20lvl, zeby obczaic pvp i bardziej wymagajace dungi, bo na chwile obecna to dupy nie urywa Obecnie mam chec jeszcze pograc tak jak to bylo w przypadku TESO tyle, ze nie odpalilem juz tej gry od ponad 4 miesiecy po wbiciu 20lvl Wyryto na telefonie W moim przypadku wbilem 14lvl i troche zbadalem gre, pogram tak do 20lvl, zeby obczaic pvp i bardziej wymagajace dungi, bo na chwile obecna to dupy nie urywa Obecnie mam chec jeszcze pograc tak jak to bylo w przypadku TESO tyle, ze nie odpalilem juz tej gry od ponad 4 miesiecy po wbiciu 20lvl Wyryto na telefonie W moim przypadku wbilem 14lvl i troche zbadalem gre, pogram tak do 20lvl, zeby obczaic pvp i bardziej wymagajace dungi, bo na chwile obecna to dupy nie urywa Obecnie mam chec jeszcze pograc tak jak to bylo w przypadku TESO tyle, ze nie odpalilem juz tej gry od ponad 4 miesiecy po wbiciu 20lvl Wyryto na telefonie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 22 Lipiec 2016 (edytowane) Pamiętam jak kilka lat temu wydano na DVD pierwszy sezon Battlestar Galactica. Ponieważ sprzedaż była większa niż oczekiwano wydano też drugi sezon. Znowu sprzedaż była większa niż zakładały plany ale nie tak duża by wydać kolejne sezony. Z tłumaczeniem NW w pewnym sensie sprawa wygląda podobnie. Rynek nie jest tak duży by nam się chciało grę lokalizować i z tego powodu nie będziemy walczyć by dzięki tej lokalizacji rynek się zwiększył. Edytowane 22 Lipiec 2016 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 22 Lipiec 2016 Ale skoro Magnetowid dostał polskie znaczki, to znaczy, że jednak może się to wydawcy opłacać. A skoro baza posiadaczy PS4, jest w Trzecim Świecie wieksza niż Xone, to lekko dziwi taka polityka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 22 Lipiec 2016 15 minut temu, kloose napisał: Ale skoro Magnetowid dostał polskie znaczki, to znaczy, że jednak może się to wydawcy opłacać. A skoro baza posiadaczy PS4, jest w Trzecim Świecie wieksza niż Xone, to lekko dziwi taka polityka... Popieram. Jakoś ruskie napisy nie były dla wydawcy problemem, tak, jak przyjmowanie wpłat w grze w PL. Tylko polonizacja była kłopotliwa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 22 Lipiec 2016 Gra nie ma wsparcia dla PL od roku. Na x1 tłumaczenie jest, bo zakwalifikował sie on w okresie, gdy wsparcie jeszcze było. Co do Ruskow, to oni sporo wydają na tego typu produkcje Zreszta dziwnie by wyglądało, gdyby część gry była po PL, a reszta po Ang. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 23 Lipiec 2016 Z poziomu na poziom gra się coraz przyjemniej. Dochodzą do co róż nowe możliwości. Obecnie mam 18 poziom i ciągle rośnie. Hmm.. Przydałoby się jakieś gildii poszukać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 23 Lipiec 2016 (edytowane) Gra jest nie dla mnie. Wiem że po tak krótkim czasie ciężko ocenić tego typu pozycję, ale za cholerę nie mogę zmusić się żeby ją ponownie odpalić. Gram już prawie rok w ESO i gra mnie wciągnęła od samego początku. Dla mnie w ESO wszystko wygląda bardziej naturalnie, łącznie z grafiką, wyglądem postaci i systemem walki. W Neverwinter jest za kolorowo. Oczywiście nikt nie musi się ze mną zgadzać bo każdy ma swoje zdanie i trzeba je uszanować. Pozdrawiam. Edytowane 25 Lipiec 2016 przez anarom 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach