Eloszki 184 Napisano 25 Październik 2017 W Warszawie ktoś już gdzies widział gdzie można kupić ? Już zamówione. Jutro rano odbieram - Allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 26 Październik 2017 Ktoś zamawiał gierkę w Media Expert? Jak u Was ze statusem dostawy? U mnie póki co ani widu, ani słychu. Trochę to dziwne, bo jutro premiera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 26 Październik 2017 Szanowni jak tutaj wyczyścić jakiś obóz tak do absolutnego zera? W poprzednich assasinach jak się zabiło kapitana i ilustam przeciwników to obszar w obozie nie był już zastrzeżony i można było spokojnie w nim śmigać. A tutaj pomimo wykonania wszystkich zadań w obozach dalej obszary sa zastrzeżone. Ktoś już to rozkminil? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 26 Październik 2017 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/assassins-creed-origins/critic-reviews Recki nawet niezłe, ale poczekam na szczegółowe testy pod XOX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 26 Październik 2017 A ja kurna zapomniałem zamówić wcześniej :/ Trzeba będzie pójść polować po półkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 26 Październik 2017 ...A reszta było jak człowiek, cyfrę na pół w Argentynie na Xboxach.Najwyższa wersja wyszła po ~140 zł. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 26 Październik 2017 Zajebisty ten AC. Seria potrzebowała takiego powiewu świeżości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 26 Październik 2017 Aż taki dobry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 26 Październik 2017 Dobry. Dołożyli masę zmian i usprawnień. Widać że wzorowali się na Wieśku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 26 Październik 2017 (edytowane) 39 minut temu, SephiroT napisał: ...A reszta było jak człowiek, cyfrę na pół w Argentynie na Xboxach. Najwyższa wersja wyszła po ~140 zł. Potwierdzam Jedyne co to gramy jutro od 8:00 (bo sklep M$ Argentyna ).... Godzinę temu, pablos_PRO napisał: http://www.metacritic.com/game/playstation-4/assassins-creed-origins/critic-reviews Recki nawet niezłe, ale poczekam na szczegółowe testy pod XOX Ja już nawet wazelinkę do fap festiwalu przygotowałem Edytowane 26 Październik 2017 przez DigitalMan_PL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Talerz 38 Napisano 26 Październik 2017 Podajcie numer CUSA polskiego wydania, bo nagle nie mogę znaleźć gry na PS Store, żeby porównać sobie wersję UK i PL. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 26 Październik 2017 CUSA 05625 - wersja Gold. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati_bba 41 Napisano 26 Październik 2017 Gra się świetnie, motyw rpg wymagająca walka świetna grafika PS4 pro i ciekawa fabuła, polecam bo to nie jest na pewno nudna i niedopracowana gra, od wczoraj nabilem 10 godzin a nie wiem czy to 1:10 gry :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 26 Październik 2017 Hajp hajpem ale to znów to samo z paroma usprawnieniami nudaaaa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 26 Październik 2017 To ile godzin już nagrałeś że Ci się znudziło? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandi77 18 Napisano 26 Październik 2017 Jest tam HDR na starcie w opcjach,czy dopiero w listopadowym patchu go dorzucą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 26 Październik 2017 Nie ma HDR. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 26 Październik 2017 (edytowane) Teraz, KOMARZYSKO napisał: To ile godzin już nagrałeś że Ci się znudziło? Platyna wbita ale grałem tylko na YouTube Edytowane 26 Październik 2017 przez Banan91PL 4 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 27 Październik 2017 9 godzin temu, Banan91PL napisał: Platyna wbita ale grałem tylko na YouTube Polecam. Bardzo dobra konsola. Tylko sterowanie jakieś takie ...ujowe ;D Kurier już jedzie, a tymczasem mogę dalej fapować na YT. Miałem obawy, co do tego tytułu, ale jak widać chyba niepotrzebnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Październik 2017 HDR ma być dodany na wszystkie platformy na początku listopada. Pewnie w dniu premiery XOX. 4K i Dolby atmos tylko dla XOX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 27 Październik 2017 23 minuty temu, pablos_PRO napisał: HDR ma być dodany na wszystkie platformy na początku listopada. Pewnie w dniu premiery XOX. 4K i Dolby atmos tylko dla XOX 4K tylko dla XOX 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 27 Październik 2017 Gdyby ktoś chciał nieco przyozdobić swego konia to Ubisoft rozdaje kody na pakiet plemienny na stronie: http://www.kodyaco.pl/ Promocja trwa do wyczerpania zapasów 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 27 Październik 2017 Trochę piepszenia z tym kodem. Ale się udało. Ale musiałem się logować na konto Xboxa, coś generowawać, przełączyć na konto ubi tam coś przepisać i dopiero właściwy kod wygenerowalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 27 Październik 2017 konsola w naprawie, to czekam na cracka bo już obraz jest ... mam nadzieje poradza sobie z denuvo na premiere Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 27 Październik 2017 Trochę piepszenia z tym kodem. Ale się udało. Ale musiałem się logować na konto Xboxa, coś generowawać, przełączyć na konto ubi tam coś przepisać i dopiero właściwy kod wygenerowalo ...A wystarczyło zacząć od przeczytania instrukcji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach