Grandy111 92 Napisano 15 Lipiec 2017 Grę można zamówić za 129,99zł w Empiku. https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/rabat-20-zl-na-zakupy-w-empiku-minimalna-wartosc-zamowienia-100-zlotych/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 17 Lipiec 2017 O 15.07.2017 o 17:05, Grandy111 napisał: Grę można zamówić za 129,99zł w Empiku. https://lowcygier.pl/promocje-pudelkowe/rabat-20-zl-na-zakupy-w-empiku-minimalna-wartosc-zamowienia-100-zlotych/ Chciałem przycebulić,ale nie zdążyłem Więc szlachta kupiła za 149,99 Warto dodać : " Dla zamawiających w przedsprzedaży w empik.com darmowa gra Jak and Daxter: The Precursor Legacy. " 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 17 Lipiec 2017 W Blue Games jest za 139 zł + kod na Jax and Dexter. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 19 Lipiec 2017 (edytowane) Też poluje na tania wersję z Jakiem i De terem. Na razie słabo. Może coś uda sie wyrwać niżej niż te 139. Edytowane 19 Lipiec 2017 przez szycha_dot1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 19 Lipiec 2017 Godzinę temu, szycha_dot1 napisał: Też poluje na tania wersję z Jakiem i De terem. Na razie słabo. Może coś uda sie wyrwać niżej niż te 139. To musisz zaczekać na używki,wątpię aby ktoś już niżej wystawił niż 139 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 19 Lipiec 2017 Kurcze a podobno w niektórych empikach jeszcze wisi ten TRIPLE PACK do U4 (tam jest tyż dodatek ten)!! za 100 zeciszczy to wszystko.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik9654 1 Napisano 20 Lipiec 2017 O 19.07.2017 o 19:12, DigitalMan_PL napisał: Kurcze a podobno w niektórych empikach jeszcze wisi ten TRIPLE PACK do U4 (tam jest tyż dodatek ten)!! za 100 zeciszczy to wszystko.. Potwierdzam. W rzeszowskiej galerii w empiku jest 6 sztuk i nie zanosi się żeby mieli zdjąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szycha_dot1 37 Napisano 23 Lipiec 2017 Skąd info, że w tym kodzie jest także ten dodatek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik9654 1 Napisano 23 Lipiec 2017 6 godzin temu, szycha_dot1 napisał: Skąd info, że w tym kodzie jest także ten dodatek? Na odwrocie pisze, że zawiera dodatek fabularny. Zresztą teraz to już nie ważne, bo mimo że ten pakiet odkrywcy jest w niektórych empikach to nie da się go kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrykos 21 Napisano 15 Sierpień 2017 Głupie pytanie ale lepiej wiedzieć. Rozumiem, że sam dodatek nie wymaga "podstawki" na konsoli w postaci U4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Sierpień 2017 Nie wymaga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 17 Sierpień 2017 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-the-lost-legacy?ref=hp Embargo zeszło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 17 Sierpień 2017 Ciekawe na ile starczy ? 3h? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 17 Sierpień 2017 26 minut temu, Banan91PL napisał: Ciekawe na ile starczy ? 3h? Nie no przy takiej wadze to myślę, że z 6-8h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 23 Sierpień 2017 Sam jestem ciekawy ile zajmuje przejście tej gry. 48GB to sporo ale wątpię by gra była długa.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yasec 0 Napisano 23 Sierpień 2017 Empik dał ciała z preorderami, pudełka są dostępne w sklepie, a zamówienia dopiero w drodze... Kpina Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rambo8 362 Napisano 23 Sierpień 2017 9 minut temu, yasec napisał: Empik dał ciała z preorderami, pudełka są dostępne w sklepie, a zamówienia dopiero w drodze... Kpina zalezy gdzie bo ja po 10 dostalem smsa ze w moim juz pudelko czeka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 23 Sierpień 2017 TLL sciagnelo mi sie wczoraj z automatu (brałem U4 wersje digital deluxe na spółe na premiere). Trzeba odpalić konsolke i stestować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek_07 170 Napisano 23 Sierpień 2017 W moim empiku półki się uginają od nowego U. Zalety mieszkania w dziurze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SantomHQ 22 Napisano 23 Sierpień 2017 (edytowane) Wlasnie skonczylem - 5h. Jako fan serii jestem zawiedziony, nic nowego w porownaniu z 4 nie ma, wymuszone dialogi... zagadki mega proste gdzie w poprzednich czesciach na prawde trzeba bylo troszke poglowkowac... Kazdy ma inny gust no ale jak dla mnie takie 5/10. Mam nawet wrazenie jakby troszke pozmieniali mape z 4 i dali tutaj . Spodziewalem sie czegos lepszego. Edytowane 23 Sierpień 2017 przez SantomHQ Literowki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Sierpień 2017 Tego się można było spodziewać, tylko ND mogło zrobić dodatek na 4 godziny i wziąć za to 140 zł... Nawet Activision nie jest takie pazerne. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 23 Sierpień 2017 Ja poczekam, nieważne 8 czy 5h czy cena. Mam przesyt seria.A ogrywałem ja w całości (w tym cześć 2 i 3 rownolegle na ps3 i ps4) jakos na początku roku. Juz 4 siadła mi mniej jakos. Chciałem jeszcze powtórzyć jedynkę i czwórkę z pl dub bo grałem po ang a dub w uncharted jest imo dobry. Wiec pewnie zanim mnie nie najdzie ochota na stracone dziewictwo o przepraszam zaginione dziedzictwo to pewnie minie troche czasu obstawiam ze troche ponad rok od premiery tego dodatku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 23 Sierpień 2017 Tego się można było spodziewać, tylko ND mogło zrobić dodatek na 4 godziny i wziąć za to 140 zł... Nawet Activision nie jest takie pazerne. Nie chcę tutaj wyjść na obrońcę ND, daleko mi do bycia ich fanem, jednak cenę za grę ustala wydawca, którym w tym przypadku jest kochane Sony. Poza tym, poza samym dodatkiem fabularnym, gra daje również dostęp do multi U4, więc w jakiś sposób można jeszcze usprawiedliwić to wydanie, jeśli ktoś przykładowo sprzedał już swoją kopię ostatnich przygód Nathana.Porównanie do Activision już z kosmosu moim zdaniem, popłynąłeś fest. Nie będę tutaj przytaczał ile kasy życzą sobie za każdym razem za kilka durnych mapek do multi w CoD...O kilkukrotnym zarabianiu na Destiny nie wspomnę, ile było łącznie wydań gry, trzy? Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Sierpień 2017 Również nie mam zamiaru bronić Acti, bardziej miałem na myśli stosunek ilości godzin do ceny... Te kilka mapek do CoD'a czy dodatki do Destiny dają 10x więcej godzin zabawy niż ta gra. I tu i tu są skandaliczne ceny, tego chyba nikt nie neguje. Chociaż posypie lekko głowę popiołem bo przynajmniej dali odświeżonego Jak & Daxtera. Chociaż drudzy znowu odświeżyli CoD MW, łącznie z multi. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Ja nie mówię, że to zła gra, może to świetne Uncharted, w to nie wątpię, ale przegięcie trochę, żeby za 4 godziny gry żądać tyle kasy. To samo będzie z dodatkiem do Horizona, widzę ktoś tam zwietrzył sposób na łatwy hajs, krótki dodatek w cenie prawie że całej nowej gry. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leschek87 29 Napisano 23 Sierpień 2017 W pudełku znalazłem dwa kupony z kodem na dodatkową zawartość cyfrową, z czego jeden dotyczy gry 'To Jesteś Ty!'. Co to dokładnie jest? Jakieś motywy czy cuś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach