sLk 1405 Napisano 17 Sierpień 2018 5 minut temu, Frost Prime napisał: Właśnie to jest najbardziej podejrzane. Nom, zobaczymy. Strasznie liczyłem na BB2, także po prezentacji odczułem lekki zawód, ale to w końcu From Software. Miejmy nadzieje, że rak branży czyli activision za bardzo ich nie skazi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 20 Sierpień 2018 Premiera w 22 Marzec 2019. To teraz tylko czekamy na jakiś dłuższy gameplay. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 20 Sierpień 2018 2 godziny temu, Karaluch69 napisał: Premiera w 22 Marzec 2019. To teraz tylko czekamy na jakiś dłuższy gameplay. Vaati będzie jutro grał na gamescomie. Czy da jakiś nowy filmik z nowym gameplayem nie mam pojęcia, ale na pewno podzieli się wrażeniami w taki sposób, jak byśmy sami w to grali czekam mocno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 21 Sierpień 2018 Ja czekam ze spokojem, z gier od FS mam jeszcze zaległe DkS: Remastered, które czeka w kolejce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 21 Sierpień 2018 https://fextralife.com/sekiro-sengoku-meets-dark-souls-interview/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 22 Sierpień 2018 No mie sie podoba. Trochę połączenie Bloodborne z Tenchu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 22 Sierpień 2018 Dzisiejszy filmik od Vaatiego upewnił mnie w zakupie day one. Świetnie to wygląda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 22 Sierpień 2018 (edytowane) Była kiedyś taka reklama programu majewskiego ma TVN. Ędward Ącki na prawdę potrzebuje żony, gdzie Majewski symbolicznie acz doslownie marszczy freda i wali gruchę. Chciałem ten filmik tu wrzucić, ale wywalili go z jutubow:( a szkoda, bo idealnie oddaje mój nastrój po filmiku vaatiego :p megadobrze ta gra wygląda i mniej więcej na jakieś 103% wejdzie w napęd na premierę. Swoją drogą FS jest całkiem niezłe w robieniu gier, ktore są tak różne i tak podobne do siebie jednocześnie Edytowane 22 Sierpień 2018 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sLk 1405 Napisano 23 Sierpień 2018 @xavris proszę bardzo 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 10 Wrzesień 2018 Ależ to będzie zacne. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 10 Wrzesień 2018 (edytowane) Tak bez zagłębiania się to w tej grze jest za jasno, żeby przebiła BB, ale jestem pewien, że będzie bardzo zacięcie walczyć soulsy pokonała samym trailerem :p Edytowane 10 Wrzesień 2018 przez xavris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 10 Wrzesień 2018 Już kupione u kebabów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 12 Wrzesień 2018 Kliknąłem w powiadomienie tak szybko, że prawie sobie złamałem palec od prędkości 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traws 40 Napisano 12 Wrzesień 2018 nom teraz to mi powoli zaczyna się podobać wielki hype to nie jest ale jest lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 27 Wrzesień 2018 Nie po trafię tego w żaden sposób racjonalnie wytłumaczyć, ale kusi mnie to :/ https://muve.pl/sklep/playstation-4/przygodowe/sekiro-shadows-die-twice-edycja-kolekcjonerska-ps4,451806 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 2 Listopad 2018 @xavris Miałem wkleić linka, bo dziś rzucili edycję kolekcjonerską na Rtv Euro Agd, ale widzę, że rozeszła się na pniu i już nie ma, wisiała raptem z 2 godziny. Dziwne, że na muve.pl jeszcze wisi tyle czasu, ale cena i tak jest atrakcyjna, w Euro było tylko 10zł mniej. Bierz i się nie zastanawiaj, najwyżej przy premierze popchniesz dalej z zyskiem, jak się rozmyślisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 9 Styczeń 2019 Hmm... https://www.gameinformer.com/exclusive-feature/2019/01/08/how-character-progression-works-in-sekiro-shadows-die-twice 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 9 Styczeń 2019 Hmmm...ciekawe. Czyli w sumie tak trochę jak w ni-oh, tyle że bez utraty punktów po drodze. Zupełnie inne podejście, ale jestem pewien, że Miyazaki wie co robi Ale akurat to, że nie będzie takiej wolności w tworzeniu postaci to dla mnie jest dobry znak. Mam wrażenie, że przez to będą chcieli bardziej skupić się na historii konkretnej postaci, przedstawiając ją w łatwiej przyswajalnej formie. Historia w BB była absolutnie genialna, ale nie pozna się jej bez poświęcenia dosłownie godzin na oglądanie filmików, chociażby Vatiividya, czy czytanie fextralife. Liczę na podobnie rozbudowaną i pokręconą historię, której więcej będzie powiedziane wprost No i jedno się nie zmienia, czekam mocno. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 13 Styczeń 2019 Czekam równie mocno. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 13 Styczeń 2019 Kto kupuje na premierę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karaluch69 542 Napisano 13 Styczeń 2019 4 minuty temu, Frost Prime napisał: Kto kupuje na premierę? Ja raczej się skuszę. Nie ma nic ciekawszego dla mnie w tym okresie wydawniczym a Sekiro zapowiada się znakomicie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 13 Styczeń 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Frost Prime napisał: Kto kupuje na premierę? Jedyne interesujące mnie gry z pierwszego kwartału to sekiro i division 2. Division już się nie odważne wziąć na premierę (mimo że w jedynce się w sumie dobrze bawiłem, ale gra solo i okazyjne multi szybko stały się nudne) i czekam na recenzję. Sekiro będzie w napędzie zanim zdążę wejść po schodach do mieszkania oczywiście zawsze coś może pójść nie tak, ale takie jest zalozenie. Edytowane 13 Styczeń 2019 przez xavris 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 13 Styczeń 2019 Preorder na kolekcjonerkę siedzi już od jakiegoś czasu, także czekam ze spokojem. Na szczęście po drodze wyjdzie jeszcze RE2 oraz Metro, także będzie w co grać zdecydowanie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 15 Styczeń 2019 (edytowane) Ależ ta gra będzie dobra. Najciekawszy motyw jest na samym końcu, gdzie mówi o możliwych konsekwencjach śmierci. Edytowane 15 Styczeń 2019 przez xavris 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nóżka 360 Napisano 15 Styczeń 2019 Gra zapowiada się miodnie, i chociaż sam nie należę do wielkich fanów Souls'ów, to na Sekiro czekam bo dawno nie było gry która choć trochę przypominałaby dawne Tenchu. Są rzeczy które mi się nie podobają, jak np. "ślepota" przeciwników (akcja z 1:20 na filmiku) kiedy to wyskakujesz takiemu z krzaków wprost przed twarzą i lecisz sobie spokojnie na dach nad nim zupełnie niezauważony. Szkoda, bo jako że jest to przynajmniej częściowo gra typu stealth, to uważam że powinni się do tego bardziej przyłożyć i jednocześnie sprawić że rozgrywka będzie trochę bardziej realistyczna, ale też trudniejsza. Druga rzecz to te niewidzialne ściany przy urwiskach z których nie można spaść, lub zrzucić przeciwnika (przykład w 2:40). W dzisiejszych czasach śmierdzi mi to lenistwem. Oczywiście powyższe nie przekreśla w żaden sposób gry, po prostu szkoda, że te rzeczy pominięto bo na pewno dodałoby to grze jeszcze więcej uroku. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach