sebopudel 0 Napisano 24 Marzec 2016 Chętnie pogram w multi - gry bez znaczenia. Ostatnio grywam w: Driveclub Battlefront The Last of US PSN ID: sebopudel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 26 Marzec 2016 Siema. Ja chętnie pogram z kimś w CoD Black Ops III. Mam headset. Prestiż 3. Pozdrawiam. Zapraszać z dopiskiem ps3site. PSN ID: Mr_Puma94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whiteHussar 10 Napisano 28 Marzec 2016 (edytowane) Szukam chętnych do The Division. Dopiero zacząłem : LVL 14/1. Gram w różnych godzinach PSN ID : whiteHusar Edytowane 28 Marzec 2016 przez whiteHussar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
viper93 0 Napisano 3 Kwiecień 2016 Cześć, chętnie pogram w battlefronta i gry z plusa :) PSN ID: VipEr93PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrFR33man 0 Napisano 8 Kwiecień 2016 witam chętnie pogram w the division, dying light jak co dodawać mnie ;) PSN ID : raggas81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek_Red 667 Napisano 12 Kwiecień 2016 Hej, Zapraszam do wspólnego łupania w Mortal Kombat X (możemy pograć for fun, jak i poboostować trofea, chętnie pomogę, sam też chętnie poboostowałbym tryb KOTH) i FIFĘ 16 :) PSN ID: Bartek_Red Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 17 Kwiecień 2016 Szukam chętnych do gry w Dead Star :) Strasznie pochłonął mnie ten indor :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Almarcino 57 Napisano 17 Kwiecień 2016 Poszukuje chętnych na Division - Almarcinno. Dopiero się ucze, lvl 8 :D Raczej gram casualowo, bezstresowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubuhh 44 Napisano 20 Kwiecień 2016 Zapraszam do dodania do znajomych. PSN - Kubsoff. Fajnie będzie porównać czasy w Driveclub i osiagnięcia w Fifa16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 4 Maj 2016 Banan91PL zapraszam każdego kto chce pograć w Overwatch zarówno teraz w betę jak i w pełną wersję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 4 Maj 2016 Ktoś na "ustawkę" w Plusowym Table Top Racing: World Tour? Chodzi o pucharek "wygraj 20 wyścigów online". Kilkanaście minut, robimy prywatny wyścig 1 vs. 1 i tyle. PSN: tomi915 (jestem codziennie 15-21) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 10 Maj 2016 Uncharted? Ktoś coś? Bo cisza :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xgblankgx 0 Napisano 15 Maj 2016 Gry: Uncharted 4 BattleFront PSN: xGblankGx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buldek 0 Napisano 25 Maj 2016 Jest ktoś chętny na trofeum Incoming! w Table Top Racing: World Tour ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AbovePL 26 Napisano 26 Maj 2016 Szukam osoby do zrobienia jednego trofeum online w Sebastien Loeb Rally Evo. Niestety multiplayer umarł w tej grze. Tomek-S_PL Mogę się odwdzięczyć pomocą w Uncharted 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blacksad25 0 Napisano 27 Maj 2016 Poszukuję chętnych do zdobycia trofeum "rywal" w Rayman Legends, czyli pokonanie znajomych w 30 wyzwaniach, im więcej znajomych tym szybciej wbijemy :) PSN: Blacksad25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Setlers10 0 Napisano 31 Maj 2016 Siema chetnie pogram multi w gta:online Driveclub Battlefront Pes 2016 NICK; BonifacyFIKEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kentucky 266 Napisano 8 Czerwiec 2016 The Division (Ps4) Witam. Przymieram się do zakupu TC:TD (grę będę miał na pewno w piątek). I zbieram ekipę, reasumując: jest ktoś chętny by zagrać z noobem? Zapraszać z dopiskiem the Division. W piątek umówimy się na jakaś godzinę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 22 Czerwiec 2016 (edytowane) PSN: Banan91PL Zapraszam do: SMITE OVERWATCH RAINBOW SIX SIEGE BATTLEFRONT BATTLEFIELD 4 DESTINY Edytowane 22 Czerwiec 2016 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RA1D3No 0 Napisano 23 Lipiec 2016 (edytowane) PSN: Adus89 HS: Jest Gry: Call of Duty Black Ops 3, Ghosts i po premierze Infinite Warfare HS: Jest Luźna gra bez spiny (: Edytowane 26 Lipiec 2016 przez RA1D3No Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulairi 0 Napisano 13 Sierpień 2016 Razem z koleżką szukamy kogoś do ekipy w The last of Us, piszcie PSN: draug017 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lHawkey 0 Napisano 15 Sierpień 2016 PSN : lHawkey - pisane przez małe L XBL taki sam gt aczkolwiek wiecej gram na ps4 niz na x1, lepsza konsola. Destiny głownie, LBP3 baaaardzo chętnie - oczarowany jestem ta gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 23 Wrzesień 2016 Ktoś chętny porobić strike i questy w nowym dodatku i dobić 360 lighta w Destiny? Luźna atmosfera zapraszam Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafael91 0 Napisano 24 Wrzesień 2016 Jest ktoś chętny do pogrania w Paragon'a ?? Ewentualnie Neverwinter, Smite, diablo, LBp3, battlefront PS4 . moj psn : Rafaell1991 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Heepis 0 Napisano 5 Październik 2016 PSN: Jednraz Gry: Driveclub, Fifa + dopiero buduje bibliotekę gier, także jak coś fajnego na multi wpadnie to też chętnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach