MaThEo 0 Napisano 18 Listopad 2008 Kup , Zagraj , Ocen. Bo narazie to tylko nieswiadomi albo piraci sie wypowiadali przeciez premiera dopiero dzis i to w USA ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 18 Listopad 2008 Kup , Zagraj , Ocen. Bo narazie to tylko nieswiadomi albo piraci sie wypowiadali przeciez premiera dopiero dzis i to w USA ... Mi wystarczy to, iż wszyscy piszą, że ta gra jest bardzo łatwa. A także to, że otwarty świat nie ma żadnego sensu w tej grze. No i gwoździem do trumny, jest obejrzenie jakiejś wideo-recenzji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
God_of_War 0 Napisano 18 Listopad 2008 No to mamy kolejny syf na nasze PStrójki . Tak jak się spodziewałem. Do tego jeszcze wersja na PS3 jest gorsza (wg IGNu) niż wersja na X'ie. Żal... To nowe studio od EA nie daje rady na chwilę obecną. Muszą się wiele nauczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinwks 0 Napisano 18 Listopad 2008 Średnia ocen jest zabójcza >60 % Ale PSX Extreme dało 8/10 360 = 60% PS3 = 57,5% Biegnę kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 18 Listopad 2008 360 = 60%PS3 = 57,5% Biegnę kupić. Na bazarku pirata za 20 zl na xboxa 360 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość SDRaid# Napisano 18 Listopad 2008 Do tego jeszcze wersja na PS3 jest gorsza Za grafikę gra dostała 3,5 !!! Poza tym jest więcej błędów w wersji na naszą konsolę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
God_of_War 0 Napisano 18 Listopad 2008 Wiem. Właśnie przeczytałem recenzję na IGN . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 19 Listopad 2008 Jak wczoraj przeczytałem tą recenzję, to nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać, pocieszenie jest takie ża jakiś serwis dał chyba 8/10 Szkoda tylko że wersja na PS3 jest najgorsza... nie wiem czy to kupować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emileczek 0 Napisano 19 Listopad 2008 Jak wczoraj przeczytałem tą recenzję, to nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać, pocieszenie jest takie ża jakiś serwis dał chyba 8/10 A czemu tu się dziwić , ta gra to ten sam kotlet odgrzewany 5 razy tylko pod inną nazwą , ale czego można się spodziewać gdy dostajemy 2 części tego szajsu w ciągu roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaThEo 0 Napisano 19 Listopad 2008 heheh ciekawe co z tymi osobami co masowo kupowali pre-order na allegro napewno sa zachwyceni. A jesli gra bedzie trzymala poziom MW to ja kupie ?? a dlaczego mam nie kupic mimo ze jest to kolejny odgrzewany kotlet ?? masz wiele na rynku takich wyscigowek ?? bo ja zbyt wielu nie widze... oczywiscie jest burnout paradise i motorstorm pacific rift ale to tylko 2 dobre znane tytuly moze warto sobie cos uruzmaicic od czasu do czasu ?? jesli gra jest na poziomie Most Wanted i starcza realnie grajac na 12-14h to ja kupuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 19 Listopad 2008 heheh ciekawe co z tymi osobami co masowo kupowali pre-order na allegro napewno sa zachwyceni. A jesli gra bedzie trzymala poziom MW to ja kupie ?? a dlaczego mam nie kupic mimo ze jest to kolejny odgrzewany kotlet ?? masz wiele na rynku takich wyscigowek ?? bo ja zbyt wielu nie widze... oczywiscie jest burnout paradise i motorstorm pacific rift ale to tylko 2 dobre znane tytuly moze warto sobie cos uruzmaicic od czasu do czasu ?? jesli gra jest na poziomie Most Wanted i starcza realnie grajac na 12-14h to ja kupuje Wszędzie piszą, że ta gra nie trzyma poziomu MW. Co najwyżej graficzny, hehe Ja bym nie ryzykował zakupu tej gry, ale to moja opinia. Osobiście wolałbym kupić MC:LA. Ta gra, z tego co można wyczytać w sieci, jest bardzo dobra. A już na pewno lepsza od nowego Need'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek47 2 Napisano 19 Listopad 2008 Jak wczoraj przeczytałem tą recenzję, to nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać, pocieszenie jest takie ża jakiś serwis dał chyba 8/10 Szkoda tylko że wersja na PS3 jest najgorsza... nie wiem czy to kupować Chłopie, jeżeli zależy Ci na dobrej, i nie takiej samej jak poprzednie części, super graficzne i grywalnie oraz wymagającej gry, bo trzeba trochę myśleć w czasie wyścigu, a nie tylko na pałe jedziesz i wygrywasz wszystkie wyścigi samochodówce to kup lepiej MC:LA. NFS:U to odgrzewany, nudny, słaby, liniowy kotlet. Bierz na 100% Midnight cluba, a nie porzałujesz bo to jest na prawde super samochodówka!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d0kt0r 0 Napisano 19 Listopad 2008 Chłopie, jeżeli zależy Ci na dobrej, i nie takiej samej jak poprzednie części, super graficzne i grywalnie oraz wymagającej gry, bo trzeba trochę myśleć w czasie wyścigu, a nie tylko na pałe jedziesz i wygrywasz wszystkie wyścigi samochodówce to kup lepiej MC:LA. NFS:U to odgrzewany, nudny, słaby, liniowy kotlet. Bierz na 100% Midnight cluba, a nie porzałujesz bo to jest na prawde super samochodówka!! A ja muszę stestować NFS na PieCa bo po ostatnim zakupie Midnight Club LA się totalnie zawiodłem. Każdy ma inny gust i każdemu się co innemu podoba. Pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubu 1 Napisano 19 Listopad 2008 Jak widziałem filmiki MC:LA to niczym mnie to nie przekonało, wiadomo filmik to nie to, ale musi umieć przyciągnąć, potencjalnego klienta do siebie, ja NFSU pewnie kupię ale tylko sprawdzić i poszaleć trochę w multi, może jest odgrzewanym kotletem, ale po za nim nie widzę innych tego typu tytułów, bo GRID to jednak co innego, a Burnout nie wiem, ale to chyba zderzanka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frosty-PL 0 Napisano 19 Listopad 2008 Ja rowniez zachecam do MC gra jest naprawde efekciarska(w pozytywnym tego slowa znaczeniu ), daje duzo funu i jest wymagajaca. Nie chce cie przymuszac ale powiem tylko ze tez kiedys bylem fanem NFSow i nie przepuscilem zadnej gry z tym logiem oprocz ProStreet i pierwszej czesci Zapraszam do recezji "Midnajta" na gametrailers moze cie przekona Pozdro A co do burnouta: To nie jest rozwalanka, ba, tej gry nie wolno przepuscic! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 19 Listopad 2008 Gierka juz jest !!! Kupilem w Mediamarkt ale w Empiku tez jest. Mam tylko mały problem ze zalezieniem polskich napisów. Dopiero odpaliłem gierkę. Coś więcej powiem po kilku godzinkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 19 Listopad 2008 Ja bym wolał dostać demko a w ciemno nie kupię wolałbym by zrobili MW na PS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 19 Listopad 2008 No dwa stopnie już zaliczone. Hmm. Ciężko cokolwiek powiedzieć. Jestem fanem serii a szególnie MW i grafika jest znośna (tak tylko znośna) tryby gier są nawet fajne połączenie MW i Underworld. Jedyne co powoduje że mam ochotę wywalić pada okno to przycinanie się gry. Ba ona się nie przycina tylko staje. To juz nie są zwolnienia animacji tylko pauzy. W tym czasie czarnula chodzi na maksymalnych obrotach. Kurczę moze trza chłopaków z EA wyslac na szkolonko do Cryterion?? Sam nie wiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 19 Listopad 2008 No dwa stopnie już zaliczone.Hmm. Ciężko cokolwiek powiedzieć. Jestem fanem serii a szególnie MW i grafika jest znośna (tak tylko znośna) tryby gier są nawet fajne połączenie MW i Underworld. Jedyne co powoduje że mam ochotę wywalić pada okno to przycinanie się gry. Ba ona się nie przycina tylko staje. To juz nie są zwolnienia animacji tylko pauzy. W tym czasie czarnula chodzi na maksymalnych obrotach. Kurczę moze trza chłopaków z EA wyslac na szkolonko do Cryterion?? Sam nie wiem. freezy a nie stawanie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarot 52 Napisano 19 Listopad 2008 No dwa stopnie już zaliczone.Hmm. Ciężko cokolwiek powiedzieć. Jestem fanem serii a szególnie MW i grafika jest znośna (tak tylko znośna) tryby gier są nawet fajne połączenie MW i Underworld. Jedyne co powoduje że mam ochotę wywalić pada okno to przycinanie się gry. Ba ona się nie przycina tylko staje. To juz nie są zwolnienia animacji tylko pauzy. W tym czasie czarnula chodzi na maksymalnych obrotach. Kurczę moze trza chłopaków z EA wyslac na szkolonko do Cryterion?? Sam nie wiem. A nie przypadkiem Underground? Może coś mnie ominęło? Dla mnie ta seria skończyła się po MW. Z nowych NFSów najlepszy był Underground (1). Nie było durnego jeżdżenia po mieście. Czysta adrenalina. Wyścig za wyścigiem. To było coś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 19 Listopad 2008 Fakt pomyłka mówiłem o MW i Carbon. Nie twierdzę, że Carbon to hit mówilem tylko o trybach rozrywek. Np. podobne do jazdach po kanionach z Carbona bitwy na autostradach gdzie musisz uciec gościowi na pewną odległość lub prowadzic przez pewien czas. Co do jazdy po mieście to mozesz ukonczyć calą grę i nie jeździc poniewaź masz dostęp do wszystkich wyścigów z tryu GPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asgard88 0 Napisano 19 Listopad 2008 grzesgogo a ile dales za gre w MM? tez 169 tam kosztuje? bo chce do galerki sie przejechac po nia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesgogo 2 Napisano 20 Listopad 2008 grzesgogo a ile dales za gre w MM? tez 169 tam kosztuje? bo chce do galerki sie przejechac po nia. Niestety 10 drożej 179 !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pips 16 Napisano 20 Listopad 2008 Poproszę o porównanie najlepiej w screenach, ewentualnie jakiś filmik (ofkorz X360 z PS3 bo chcę zobaczyć jak tragicznie jest a nawet jak macie X360 vs PC vs PS3 to też może być) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DayD 0 Napisano 20 Listopad 2008 Poproszę o porównanie najlepiej w screenach, ewentualnie jakiś filmik (ofkorz X360 z PS3 bo chcę zobaczyć jak tragicznie jest a nawet jak macie X360 vs PC vs PS3 to też może być) Gdzieś widziałem porównanie... Ale nie pamiętam gdzie W każdym razie, powinni się wstydzić tego, co zrobili! Żeby wypuszczać tak niedopracowane gry... Niestety, na PS3 to coraz częstsze zjawisko :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach