adrianek274 4 Napisano 10 Sierpień 2009 Jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reven 3 Napisano 10 Sierpień 2009 Ale w sumie od niedawna, więc może nie mieli czasu na optymalizację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osik 0 Napisano 10 Sierpień 2009 A ja widzę, że szanowne forum beszta reputację za to, iż człowiek wyrazi swoje zdanie :) BRAWA DLA PAŃSTWA!! 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 11 Sierpień 2009 A ja widzę, że szanowne forum beszta reputację za to, iż człowiek wyrazi swoje zdanie :) BRAWA DLA PAŃSTWA!! to bylo apropo czego? Oo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 11 Sierpień 2009 w demie podoba mi sie tylko - grafika (mniej) i audio (bardziej). poza tym nuda, schematy i sztywnosc na maxa. ta gra jest totalnie przehypowana przez amerykanskich redaktorow, ktorzy mocza sie nia widok figurek batmana i maja pidzamy z jokerem. jak widze wielu z Was dalo sie poniesc temu hypowi. tymczasem po demie widze nieudolna kalke splinter cella (mialem wrazenie ze to sam sie przebral), metal geara i in. postac rusza sie sztywno, walka jest nieprecyzyjna i prymitywna, demo prowadzi gracza jakby byl polmozgiem niezdolonym do samodzielnego myslenia (no tak, targetem sa amerykanskie nastolatki). przehypowana, mainstreamowa, slaba i nudna (schematy), dobra techinicznie (grafa i audio) - taka po demie wydaje mi sie ta gra. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osik 0 Napisano 11 Sierpień 2009 (edytowane) A propos tego, że parę postów wyżej uznałem że gra nie jest dla mnie :) A bo nie jest, po pierwszej scenie odechciało mi się grać. Nudne jak ulewa za oknem. Edytowane 11 Sierpień 2009 przez osik 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 11 Sierpień 2009 A co ten post wnosi rzeczowego do tematu? Podajesz jakiekolwiek argumenty poza - nie lubię takich gier? No jak ktoś nie lubi takich gier, to chyba jasne, że mu się nie będzie podobało. Ja nie lubię FPSów, a nie biegam po tematach z Killzone 2 i Resistance 2 i nie wypisuję - nuda, nuda, nuda. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osik 0 Napisano 11 Sierpień 2009 Tyle wnosi, że połowa ludzi wypisujących jaka ta gra nie jest świetna (mimo iż IMO nie mają racji), linczuje negatywami osoby innego zdania. Gra jest plastikowa, przypomina bijatykę z przygodowego trybu Tekkena 5. Wal co się rusza, i wyprowadź jak największą ilość kopów. Ślepe uwielbienie dla lateksowej pelerynki? Jak już ktoś powiedział wcześniej - mainstream dla fanów. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marchew 7 Napisano 11 Sierpień 2009 Co w odniesieniu do gry komputerowej oznacza pojęcie mainstreamu? Nie przypominam sobie żeby rynek konsolowy posiadał jakiekolwiek pozycje undergroundowe albo niszowe, zawiązujące alternatywne środowiska. Chyba poniosła nomenklatura. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 11 Sierpień 2009 Tyle wnosi, że połowa ludzi wypisujących jaka ta gra nie jest świetna (mimo iż IMO nie mają racji), linczuje negatywami osoby innego zdania. Gra jest plastikowa, przypomina bijatykę z przygodowego trybu Tekkena 5. Wal co się rusza, i wyprowadź jak największą ilość kopów. Ślepe uwielbienie dla lateksowej pelerynki? Jak już ktoś powiedział wcześniej - mainstream dla fanów. wydaje mi sie ze masz inne zdanie tylko po to zeby je miec bo po pierwsze nie widzialem ani jednego posta zeby ktos cie zbluzgal za to co napisales, dlatgo pytalem apropo czego ten twoj post. a po drugie gralismy w to samo demo? jaka bijatyka Oo walka wrecz w demie jest tylko na jego poczatku... moze nie grales dalej? i jeszcze odpoiwedz dla tego pana co napisal ze kalka ze splintera i MGS. jest to gra typu 'stealth' (skradanka glupie slowo). a przynajmniej czesciowo. wiec czego sie spodziewales? zagadek rodem z point and click? a moze rzezi typu Quake? to chyba oczywiste ze gra edzie podobna do MGS, SC, Thief etc. ehhh... i nie nazwal bym jej przehypowana gra. od razu jak ludzie chwala to ma byc hype? ja pogralem w demo jzu wiele razy i widze jakie gra ma wady, schematy etc. jestem tego swiadom a pomimo to planuje jej zakup dlatego ze najwidoczniej jej wady sa mniejsze niz zalety dla mnie i nie wmawiaj mi ze jest inaczej. kazdemu podoba sie co innego. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FaZi11Jr 0 Napisano 11 Sierpień 2009 Moim skromnym zdaniem gra jest warta kupna... Ale jeśli komuś się nie podoba to po jaką cholerę ma kupować? Czy ktoś wam na siłę każe ją kupić? Jak wam się gra nie podoba to nie grajcie... A nie plujecie się do tych którym się podoba 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prart 0 Napisano 11 Sierpień 2009 @Marchew dobrze podam przyklady: need for speed - mainstream; ethusia/f355 chalenge - nie mainstream w moim slowniku (gry) pozycja "nie maistreamowa" nie oznacza ze "zawiązuje alternatywne środowiska", tylko ze nie jest zaplanowana i zaprojektowana tylko po to zeby trafic do jak najszerszego grona odbiorcow (zarobic jak najwiecej). w zwiazku z tym posiada elementy nowe, swieze, oryginalne, kontrowersyjne ktore moga wielu odrzucic. @c00kiemonstah czego sie spodziewalem? czegos innego: nowego i orygianlnego. metal i splinter tez sa skradankami, a przeciez zupelnie sie od siebie roznia, kazda wprowadzila do rozgrywki cos nowego (w sensie mechaniki, a nie zastapienia codeca telefonem komorkowym a pistoletu batarangiem). a batman? bierze po troche z innych, kopiuje bez inwencji i miksuje: to bylo tu a to tam, to juz widzialem w tej a tamto sie robilo w innej grze. nuda! i oczywiscie nie chcialem nikomu niczego wmawiac, podzielilem sie swoimi odczuciami po demie. @FaZi11Jr czy pisalem cos o jej kupowaniu i przymusie do tego? raczej nie. czy do kogos plulem? raczej nie. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FaZi11Jr 0 Napisano 11 Sierpień 2009 hehehe to było akurat do osika więc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 11 Sierpień 2009 @c00kiemonstah czego sie spodziewalem? czegos innego: nowego i orygianlnego. metal i splinter tez sa skradankami, a przeciez zupelnie sie od siebie roznia, kazda wprowadzila do rozgrywki cos nowego (w sensie mechaniki, a nie zastapienia codeca telefonem komorkowym a pistoletu batarangiem). a batman? bierze po troche z innych, kopiuje bez inwencji i miksuje: to bylo tu a to tam, to juz widzialem w tej a tamto sie robilo w innej grze. nuda! i oczywiscie nie chcialem nikomu niczego wmawiac, podzielilem sie swoimi odczuciami po demie. no ale tak na dobra sprawe co nwoego mzona wymyslic w tym temacie? MGS4 jest wciaz taki sam, zadnych wiekopomnych zmian, SC tak samo, oprocz multi zadnyc hzmian nie wprowadzil, no i przeciez jak wychodzil sam w sobie rewolucyjny nie byl, a glupich rozwiazan w jedynce jest co nie miara (nieszczesne limitowane alarmy? wtf?) a taki thief? tez zastapil pistolet lukiem (nie skywalkerem) zmienil realia i jest taki jak reszta. sam nie moge teraz wpasc na jakas rewlucyjna zmiane w gaunku. hmmm... a podstawowym czynnikiem wyrozniajacym arkham jest postac glownego bohatera, i jakkolwiek gameplay jest wtorny (choc mnie sie taki nie wydaje, ot kolejna gra stealth, czesciowo) to wlasnie batman jest tu czynnikiem sprawczym. a teraz sam ponarzekam :P nei wkurza was ze nie mozecie wspiac sie po barierce na schodach, tylko cza ja okrazyc i wejsc na jak normalni ludzie? maly detal :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nadgnilykangur 0 Napisano 11 Sierpień 2009 a teraz sam ponarzekam :P nei wkurza was ze nie mozecie wspiac sie po barierce na schodach, tylko cza ja okrazyc i wejsc na jak normalni ludzie? maly detal :P Dokładnie. Demko jest sympatyczne, ale ruchy Batmana są dość ograniczone. Drobny system wspinaczki by się przydał bo na dłuższą metę wskakiwanie na gargulce może być nudne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 12 Sierpień 2009 (edytowane) Wrzucie typa na ochronę/siatke elektryczna :D Ahaha jak by miał padaczkę oO Edytowane 12 Sierpień 2009 przez BrianPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 12 Sierpień 2009 (edytowane) Wrzucie typa na ochronę/siatke elektryczna :D Ahaha jak by miał padaczkę oO tego mi sie w demie nie udalo zrobic :o tzn rzucic kims. hmmm... natomiast udao mi sie odciac wiszacego typo batarangiem innemu na glowe :D Edytowane 12 Sierpień 2009 przez c00kiemonstah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrianPL 1 Napisano 12 Sierpień 2009 tego mi sie w demie nie udalo zrobic :o tzn rzucic kims. hmmm... natomiast udao mi sie odciac wiszacego typo batarangiem innemu na glowe :D W pierwszym pomieszczeniu bij pojedynczym ciosem raz [] co 1,5 sekundy aż wpadną na siatkę :D beke miałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FaZi11Jr 0 Napisano 13 Sierpień 2009 A nie lepiej podejść blisko "Drzwi" i później ich na to powrzucać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIR 0 Napisano 13 Sierpień 2009 Wczoraj pobrałem demko, pyknąłem te marne 10 minut. ale jestem pod wrażeniem, grafiki, filmów, postaci, i kozackich możliwości walki. czekam na pełną Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
c00kiemonstah 15 Napisano 14 Sierpień 2009 LINK wyglada ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 14 Sierpień 2009 LINK wyglada ciekawie. Może i gadgety fajne ale jak w demie typ dostał trzy razy batrangiem to jeszcze stał na nogach :down: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kicarz 4 Napisano 14 Sierpień 2009 Wcale bym się nie obraził jak by Saturn lub Media Markt zrobiło promocję w dniu premiery, tj. "kup Batman Arkham Asylum a dostaniesz film Dark Knight na Blu-ray" :wink: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 14 Sierpień 2009 Wcale bym się nie obraził jak by Saturn lub Media Markt zrobiło promocję w dniu premiery, tj. "kup Batman Arkham Asylum a dostaniesz film Dark Knight na Blu-ray" :wink: Znając życie znowy nam wcisną zalegające w magazynach Helikoptery w Ogniu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti17 3 Napisano 14 Sierpień 2009 Ciekawe czy będzie bundle pack z Batman Arkham Asylum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach