MatiVIP 0 Napisano 20 Sierpień 2009 Ja w Maju kupiłem w Media Markt za 1500zł+KillZone2 i Gwarancją 24 miechy. A tak poza tym kupuj teraz bo potem normalnej 80gb nie kupisz tylko slim. A najładniejsza ona nie jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymuR93 55 Napisano 20 Sierpień 2009 Mati nie kupiłeś konsolki z 24 miesięczną gwarancją, rok gwarancji, a potem odpowiedzialność sprzedawcy, a w MM różnie z tym bywa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 20 Sierpień 2009 Dziwne bo ja tez kupiłem w MM i jakoś mam gwarancje 24 miesiące :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatiVIP 0 Napisano 20 Sierpień 2009 Ale 24 meichy gwarancji mam i jakoś mało mnie obchodzi od kogo byle była (Moge dac fotke papierów nawet) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nadro 0 Napisano 20 Sierpień 2009 http://www.emarket.pl/pricelist/item.aspx?PID=C4201854 Jest też wersja że zamiast kabla dostajesz pilota. Już długo szukam modelu dla siebie i jeśli chodzi o nową to jest to najatrakcyjniejsza oferta. Wczoraj robiłem też rajd po supermarketach i marketach z mediami. Najdrożej jest w Saturnie i ElectroWorld. Najtaniej jest w MediaMarkt. Cena w supermarketach to ok.1700 zł ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qekon 0 Napisano 20 Sierpień 2009 Bardzo dobra cena :) do tego 3 gry i jeszcze HDMI ja za swoja dałem 1400 z jedna gra bez HDMI wiec musiałem dokupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sowa 0 Napisano 21 Sierpień 2009 ja kupiłem w mm i mam gwarancje 12 miechów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 21 Sierpień 2009 ja kupiłem w mm i mam gwarancje 12 miechów Ale jesteś fajny. Poprzednicy zresztą też nie gorsi ;) Mogę was dotknąć? Temat nie brzmi gdzie kupiłem konsolę, tylko gdzie kupić konsolę? Ludzie oczekują konkretnych ofert i porad a nie oznajmiania im jaki to jestem superaśny bo mam swoją konsolę z MM a dostałem do tego 3 gry, a przy wejściu dostałem jeszcze nawet torebkę na to wszystko! Tym razem bez ostrzeżeń :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psychol111 0 Napisano 22 Sierpień 2009 (edytowane) Dziś oglądałem w sklepach czy wrzucili już Ps3 Slim i natknąłem się na takie coś: http://www.ultima.pl...nfo.php?id=5948 http://www.ultima.pl...nfo.php?id=5803 jak to możliwe, że w normalnym sklepie są jeszcze 40 gb i w dodatku za 1100 zł taniej o 300 zł! to jakiś odpad awaryjny? bo nie sądzę by dysk był tak drogi i zauważcie, że chyba nikt nie kupuje czterdziestek bo pod 80 gb jest pełno komentarzy a pod 40gb nic... Edytowane 22 Sierpień 2009 przez Psychol111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muminek 0 Napisano 24 Sierpień 2009 Witam czy ten zestaw się opłaca za tą kasę http://www.gram.pl/sk4_9gPrHu3_PlayStation_3_3_gry.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 24 Sierpień 2009 (edytowane) http://www.cyfromarket.pl/product-pol-1297-Sony-PlayStation-3-80GB-gra-Little-Big-Planet.html PS3 80gb + LBP = 1199zł :) @up Ten zestaw chodzi po ok. 1349zł, ale ja bym brał tego wyżej, albo poszukaj zestawu z GTA IV i GT5, widziałem za 1299zł. Po prostu lepiej zainwestować w lepszy bundle niż w ilość gier, quest for booty i GT5 to demka, uncharted full, wszystkie gry po ok. 30zł dostaniesz... Edytowane 24 Sierpień 2009 przez Rabus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
muminek 0 Napisano 24 Sierpień 2009 to zakupie taki zestaw http://www.cyfromarket.pl/product-pol-1156-Sony-PlayStation-3-80GB-gry-GT5-Prologue-i-GTA4-.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 26 Sierpień 2009 Chyba są ostatnie sztuki bundla GTA IV + GT5, więc szybko pytam - brać teraz czy czekać na kolejne zniżki? http://www.cyfromarket.pl/product-pol-1156-Sony-PlayStation-3-80GB-gry-GT5-Prologue-i-GTA4-.html Zestaw z trzema grami raczej mnie nie interesuje, zamiast Racheta i Uncharted wolę GTA IV, te dwie gry kupie sobię nowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 26 Sierpień 2009 (edytowane) Jesli ultima ma PS3Sim+KILLZONE2 za 1299zł to czy sama konsola nie mogłaby kosztować 1199zł?? Może się zacznie wojna sklepów :biggrin: Edytowane 26 Sierpień 2009 przez Killer--PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 26 Sierpień 2009 A to nie bundle czasem ? Bo w kilku innych sklepach widziałem identyczną ofertę ;) No i cena spokojnie spadnie. Porównaj cenę sugerowaną wcześniejszą - 1599 zł - z najniższymi wtedy cenami - bodajże 1340 zł w sklepie internetowym i 1299 na allegro. PS3 slim sugerowana to 1349, więc do 1000-1100 powinni zejść :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 26 Sierpień 2009 A to nie bundle czasem ? Bo w kilku innych sklepach widziałem identyczną ofertę ;) No i cena spokojnie spadnie. Porównaj cenę sugerowaną wcześniejszą - 1599 zł - z najniższymi wtedy cenami - bodajże 1340 zł w sklepie internetowym i 1299 na allegro. PS3 slim sugerowana to 1349, więc do 1000-1100 powinni zejść :) tak,na pewno zejdzie , w sklepie psxestreme jest już za 1288zł z rachet&clank:quest for booty,to tylko kwestia czasu, wiadomo, każdy sklep bedzie chciał jak najwięcej sprzedać :rolleyes: tylko czemu nie sprzedają samej konsolki powiedzmy za 1200zł?? :verymad: wiem,wiem chodzi o przyciąganie klienta grą która kosztuje 50pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martix 2 Napisano 26 Sierpień 2009 W MM Łódź będzie PS3 +InFamous (może też z innymi grami) za 1299. Niby wyprzedaż lecz ja dałem w styczniu o wiele mniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azaroth21 0 Napisano 27 Sierpień 2009 WItam,mam zamiar zakupic konsolke ps3 slim i teraz nie wiem gdize,mysle zeby kupic albo w ultimie ,albo w MAKRO tylko teraz pytanie czy w makro dostane ta konsolke??i jaka by byla jej cena,bo mam karte klienta i moze bym tam taniej kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 27 Sierpień 2009 Też się przymierzam do kupna Ps3slim, tylko nie wiem gdzie .....najtaniej, makro odpada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azaroth21 0 Napisano 27 Sierpień 2009 w sensie ze tam nie warto czy ze ty tam nie mozesz kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxavelli 0 Napisano 27 Sierpień 2009 Mam 60ke, nie wyobrazam sobie braku emulacji w konsoli. MGSy przechodze cyklicznie - owiesilbym goscia ktory zabronilby mi odpalenia MGS 2 i MGS 3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 27 Sierpień 2009 w sensie ze tam nie warto czy ze ty tam nie mozesz kupic w sensie że tam nie mogę kupić.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
digger1997 0 Napisano 27 Sierpień 2009 Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem tego forum i to mój pierwszy pst więc proszę o wyrozumiałość ;p Jestem przyszłym posiadaczem konsoli PS3 (szukam okazji XDD) i ostatnio natknąłem się na oferte PS3 80GB+Dual Schock 3+Uncharted+Ratchet i Clank: Quest for botty czy jakoś tak XD+GT5+Pilot do czarnuli wszystko razem kosztuje 1336 zł i teraz właśnie mam do was pytanie czy ta oferta jest warta zakupu?? czy może dać sobie z nią spokój? Proszę o szybką odpowiedź pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 28 Sierpień 2009 Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem tego forum i to mój pierwszy pst więc proszę o wyrozumiałość ;p Jestem przyszłym posiadaczem konsoli PS3 (szukam okazji XDD) i ostatnio natknąłem się na oferte PS3 80GB+Dual Schock 3+Uncharted+Ratchet i Clank: Quest for botty czy jakoś tak XD+GT5+Pilot do czarnuli wszystko razem kosztuje 1336 zł i teraz właśnie mam do was pytanie czy ta oferta jest warta zakupu?? czy może dać sobie z nią spokój? Proszę o szybką odpowiedź pozdro z całym szacunkiem ale wątpie że ktoś chciałby się pozbyć ps3 na rzecz xbox,a bez fanboizmu... :starwars: :) zajrzyj do działu ,kupie,sprzedam,zamienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 0 Napisano 28 Sierpień 2009 (edytowane) Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem tego forum i to mój pierwszy pst więc proszę o wyrozumiałość ;p Jestem przyszłym posiadaczem konsoli PS3 (szukam okazji XDD) i ostatnio natknąłem się na oferte PS3 80GB+Dual Schock 3+Uncharted+Ratchet i Clank: Quest for botty czy jakoś tak XD+GT5+Pilot do czarnuli wszystko razem kosztuje 1336 zł i teraz właśnie mam do was pytanie czy ta oferta jest warta zakupu?? czy może dać sobie z nią spokój? Proszę o szybką odpowiedź pozdro Jesli bardzo Ci zalezy, to mozesz zaryzykowac i poczekac do wrzesnia - mozliwe, ze ceny pojda jeszcze nizej. Albo poczekac na jakiegos fajnego bundla w normalnej cenie (np. ja dorwalem 80gb z GTA IV i GT 5 za 1299 zl + przesylka :) ) Sam zdecyduj - czy potrzebujesz konsole teraz, czy mozesz troche poczekac. Edytowane 28 Sierpień 2009 przez Rabus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach