Link396 142 Napisano 7 Grudzień 2010 Ja swoją kupiłem na allegro, w mieście jakim mieszkam są takie sępy i naliczają sobie takie marże, że mózg staje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrew21 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Ja też w końcu zrobiłem sobie prezent. PS3 320GB + Uncharted 2 + Infamous + Ratchet & Clank Quest for Buty za 1370 złotych i raty 0%. Myślę że to całkiem niezła okazja i taniej trudno jest znaleźć . Odliczając cenę gier: Uncharted 70, Infamous 60, Ratchet 40, PS3 320GB wychodzi 1370 - 170= 1200 złotych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 7 Grudzień 2010 Unchatred2 50, Infamous 50 Ratchet 30. Takie są ceny Jakby nie patrzeć najtańsze gry z najtańszych, co oczywiście nie oznacza ze słabe, a wręcz przeciwnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrew21 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Uncharted2 50, Infamous 50 Ratchet 30. Takie są ceny Jakby nie patrzeć najtańsze gry z najtańszych, co oczywiście nie oznacza ze słabe, a wręcz przeciwnie Powiedz gdzie za tyle można je wszystkie w takiej cenie kupić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lamkers 80 Napisano 7 Grudzień 2010 Powiedz gdzie za tyle można je wszystkie w takiej cenie kupić ?? U2 INFAMOUS ratchet A proszę Cie bardzo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Junikers 1 Napisano 7 Grudzień 2010 W MediaMarkt masz gry: Uncharted 2, Killzone 2, Infamous po 49,9zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrew21 0 Napisano 7 Grudzień 2010 U2 INFAMOUS ratchet A proszę Cie bardzo ;) Teraz dolicz 30 złotych za wysłanie tych gier. jeśli chodzi o media markt to nie ma go mojej okolicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 7 Grudzień 2010 To jak już mówimy, za ile i z czym kupiliśmy to i ja się pochwalę ;) Jestem posiadaczem tego zestawu : http://allegro.pl/ps3-slim-320gb-2-gry-uncharted-god-nowe-i1315413976.html Konsolka + Uncharted 2 PL (gierka chyba przypadnie mi do gustu) + God of War Collection (świetna składanka :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 7 Grudzień 2010 Co sądzicie o takiej ofercie allegro - ps3 120 GB 2 pady + kabel zasilający, USB i kabel do TV oczywiście w komplecie PUDEŁKO I PARAGON (GWARANCJA 2 lata) za 999zł licytacja do 1249 na kup teraz ? Do tego jakaś 1-2 gierki i bym się może w 1200 zmieścił, jakby udało mi się za 1tyś kupić. wtedy uncharted,killzone i LBP dało by rade kupić do 1200 w sumie Może ktoś doradzić, czy warto ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SGTMaze 2 Napisano 7 Grudzień 2010 Może ktoś doradzić, czy warto ? Nówka? Jeżeli tak to na pewno warto chociaż ja takich sprzętów przez internet często nie kupuję. Wolę stacjonarnie, troszkę drożej, a bezpieczniej. Uncharted 2 PL (gierka chyba przypadnie mi do gustu) Widzę, że już przypadła, mi strasznie. Dobrze, że już mam wspinaczkę za sobą, bo po tej gierce pierwszy leciałbym na kurs : D Zresztą, jeden koleś na dwie panny - gierka niemożliwa heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) Nówka? Jeżeli tak to na pewno warto chociaż ja takich sprzętów przez internet często nie kupuję. Wolę stacjonarnie, troszkę drożej, a bezpieczniej. Używana kilka razy - podobno nie trafiony prezent. Pytanie tylko czy warto za tyle kupic Edytowane 7 Grudzień 2010 przez Dragio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaha_pl 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Co sądzicie o takiej ofercie allegro - ps3 120 GB 2 pady + kabel zasilający, USB i kabel do TV oczywiście w komplecie PUDEŁKO I PARAGON (GWARANCJA 2 lata) za 999zł licytacja do 1249 na kup teraz ? Do tego jakaś 1-2 gierki i bym się może w 1200 zmieścił, jakby udało mi się za 1tyś kupić. wtedy uncharted,killzone i LBP dało by rade kupić do 1200 w sumie Jak jesteś z Jawora to możesz się z tym gościem porozumieć, ale nie sądzę by sprzedał Tobie od ręki za 1000 zł, a za te 1250 zł to już się nie opłaca bo za niewiele więcej kupisz w sklepie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 7 Grudzień 2010 w sklepie łysa 120 gb około 1110zł + dodatkowy pad za 180zł i jest 1290zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vaha_pl 0 Napisano 7 Grudzień 2010 w sklepie łysa 120 gb około 1110zł + dodatkowy pad za 180zł i jest 1290zł Jak masz w pobliżu mediaexpert to 160GB jest za 1099 zł plus pad za 155 zł i masz 1254 zł za nówkę sztukę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 7 Grudzień 2010 w sklepie łysa 120 gb około 1110zł + dodatkowy pad za 180zł i jest 1290zł Co Ty gadasz, ja za 1300 kupiłem nową konsolę z dyskiem 320 GB, 3 gierkami i padem rzecz jasna. Poszperaj trochę na allegro, a na bank znajdziesz coś ciekawego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 7 Grudzień 2010 Co Ty gadasz, ja za 1300 kupiłem nową konsolę z dyskiem 320 GB, 3 gierkami i padem rzecz jasna. Poszperaj trochę na allegro, a na bank znajdziesz coś ciekawego. Poprawka za łysą 160 bg jest 1110zł w euro rtv. Staram się jakąś ps3 min 120 gb + 2 pady dorwać do 1100-1200 używkę, ewentualnie nową ale nie dużo droższą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cybernetyk 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Ja w weekend kupiłem od kolesia ps3 slim 120GB nówke z padem , media markt z 2 letnią gwarancją na fakturę za 970zł ;) Miał trzy na sprzedaż i od razu poszły. Trzeba szukać. Powodzenia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 7 Grudzień 2010 Ja w weekend kupiłem od kolesia ps3 slim 120GB nówke z padem , media markt z 2 letnią gwarancją na fakturę za 970zł ;) Miał trzy na sprzedaż i od razu poszły. Trzeba szukać. Powodzenia! noo to ładnie. taką to też bym od ręki kupił. pozostaje szukać mi w euro rtv, empik, auchan, media markt, vobis lub neonet ..... albo używkę z neta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cybernetyk 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Widziałem wczoraj w saturnie w Warszawie za 1079zł ps3 slim 120Gb z padem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackXP 14 Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) Ja w weekend kupiłem od kolesia ps3 slim 120GB nówke z padem , media markt z 2 letnią gwarancją na fakturę za 970zł ;) Miał trzy na sprzedaż i od razu poszły. Trzeba szukać. Powodzenia! Też brałem udział w tej aukcji, ale w ostatniej chwili ktoś mnie przelicytował... I ostatecznie kupiłem na tej aukcji używaną PS3 Slim 120GB, z kablem HDMI i FIFA 10 za 850zł z darmową wysyłką. Niestety bez gwarancji. Ale z tego co mówił i widać na zdjęciach to stan naprawdę bardzo dobry, cóż, zobaczę osobiście jak dojdzie do mnie jutro. Edit:// Już doszło :) Genialna sprawa, gość zgodził się obniżyć cenę, wysłał już tego samego dnia kiedy otrzymał wpłatę a całość jest w idealnym stanie. :) Za 850zł 120GB, a jaka cicha... Serio, Slim jest jeszcze cichsze od Fata którego miałem pół roku temu. Teraz jeszcze czekać na kuriera z GT5. :) I pytanie czy już był kiedy byłwm w szkole czy też dopiero będzie, cóż, zobaczymy. ;) Edytowane 7 Grudzień 2010 przez JackXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cybernetyk 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Nic się nie powinno stać z konsolą. Kumpel ma 2 lata i nic się nie dzieje a katuje ją jak może. Wczoraj zakupiłem GT5 ale mało co ogarniam jak narazie:P ciągle jakieś aktualizacje mi się instalują i nawet pograć czasu nie mam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Myski 11 Napisano 7 Grudzień 2010 W odpowiedzi na poprzednie wpisy: Sport Champions będzie po polsku nawet jak kupisz wersję z Irlandii czy jakąkolwiek z EU, bo tak jak GTV i wiele innych gier jest wersją wielojęzyczną, a język ustawia się automatycznie zgodnie z językiem ustawionym w menu konsoli (XMB) PS3 może mieć taką awarię (dość kosztowną), że odtwarza płyty CD i DVD (np film, albo grę z ps2 na wersji FAT) a nie odtwarza BluRay, bo uszkodził się jakiś moduł/przekaźnik. Więc nie sugerujcie się tym na allegro że działa dvd ale nie ma bluray żeby sprawdzić. P.S. piractwu mówimy nie, więc nie ma info o sofcie konsoli:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankarol 0 Napisano 7 Grudzień 2010 (edytowane) Dzisiaj poslalem moja siostre do manu w lodzi coby sie zapytala o te 160GB za 1000pln. Oczywiscie dzwoni i mowi ze juz nie ma. W sobote poszly wszystkie a mieli pare sztuk. Szkoda. Szukam dalej... (i jak do cholery ustawic zebym mogl pisac wiersz pod wierszem a nie co drugi...?) Edytowane 7 Grudzień 2010 przez pankarol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
byry007 0 Napisano 7 Grudzień 2010 Może na święta będą dobre promocje na gry ja też szukam gołej gry . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dragio 95 Napisano 7 Grudzień 2010 Jak to jest z używanymi konsolami z wgranymi grami z pss ..... Jeśli kupie używaną z 2-3 grami z pss to na konsoli musze mieć "zapisany" profil konta z którego były te gry ściągnięte... czy jak... bo już mi głowa od tego pęka (od przeglądania euro rtv,empików, vobisów, sklepów nie dla idiotów i saturnów i innych sklepów) I chce mieć w końcu jasność. Proszę o szybką odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach