krycho 2 Napisano 26 Listopad 2009 W Vobisie 250GB+Tekken 6 za 1329 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robcio 0 Napisano 27 Listopad 2009 No ja bym chętnie przygarnął takie PS3 z Vobisu no ale nie z Tekkenem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomsonPP 0 Napisano 29 Listopad 2009 podobno zbliża się znowu promocja bez VATu w media expercie. W MM jest slim 250gb z grami Killzone 2, Infamous, GTA 4 za 1400zł, więc jak na te chwile to właśnie ten zestaw z MM i zestaw z Tekkenem z Vobisu to chyba 2 najlepsze oferty. Czy jest coś lepszego o czym nie wiem? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WACq 1 Napisano 1 Grudzień 2009 (edytowane) Wczoraj czytalem gazetke Media Expert i za 1470 (nie wiem dokladnie) jest PS3 256 + pilot +kabel HDMI + Fifa 2010:) Promocja tak jest od 3 grudnia nie wyczerpania. 30 rat po 49zl:p 0% W Mix Eletrolux jest PS3 256 + drugi pad + Teken 6 za 1500zl W Carrefour jest 80GB Gran Turismo 5 Prologue Ratchet & Clank: Quest for Booty, Uncharted Drakes Fortune. Edytowane 1 Grudzień 2009 przez WACq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Susano_Takamimushi 0 Napisano 1 Grudzień 2009 Orientuje się ktoś w jakiej cenie i czy wogóle można dostać w MM bądź innym sklepie gołą Slimke 250Gb albo 120Gb (chodzi mi o najtańszą ofertę)??? dziękuję z góry za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomsonPP 0 Napisano 1 Grudzień 2009 jeżeli chodzi o golasy to 1240zł w media expercie 120gb. W MM natomiast w regionach objętych promocją 1250zł za goła 250gb. U mnie w Poznaniu 1350zł za goła 250gb w MM wołają :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spl1nter 2 Napisano 1 Grudzień 2009 podobno zbliża się znowu promocja bez VATu w media expercie. W MM jest slim 250gb z grami Killzone 2, Infamous, GTA 4 za 1400zł, więc jak na te chwile to właśnie ten zestaw z MM i zestaw z Tekkenem z Vobisu to chyba 2 najlepsze oferty. Czy jest coś lepszego o czym nie wiem? ;> W jakimś mieście zobaczyłeś taką ofertę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomsonPP 0 Napisano 1 Grudzień 2009 (edytowane) Ja tego nie widziałem, ale na innym forum pisali. Wydaje mi się, że była to Bydgoszcz Edit: Bydgoszcz na 100% Edytowane 1 Grudzień 2009 przez TomsonPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycho 2 Napisano 1 Grudzień 2009 W ostatni weekend w Saturnie w Wawie (Arkadia) najtansza 250GB bodajze za 1349 zl (z jakas gra), w games world (czy jak to sie zwie) golas za 1329 (250GB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomsonPP 0 Napisano 2 Grudzień 2009 w Media Markt praktycznie w całej Polsce jest 250gb + Assassin's Creed 2 za 1380zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marian 0 Napisano 3 Grudzień 2009 Gdzie w Warszawie można kupić konsole ps3 slim w dobrej cenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 3 Grudzień 2009 dzisiaj w boleslawcu w rtv mix agd widzialem ps3 fat za 1099 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 3 Grudzień 2009 (edytowane) Gdzie w Warszawie można kupić konsole ps3 slim w dobrej cenie? Właśnie wracam z arkadi... Ps3 slim z 250GB i Killzone2 i Infamous w ratach 49zl miesiecznie z 0% za 1349 zł ( Saturn ) Ceny w media ogolnie strasznie ssą ;/ zawsze tam bylo najdroze jakos... Poczekajcie jak ja do swiat wtedy zawsze sa jakies obnizki cenowe i bonusy fajne. Edytowane 3 Grudzień 2009 przez laska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycho 2 Napisano 3 Grudzień 2009 No zobaczymy czy beda obnizki, bo juz nawet sie zastanawialem czy jutro nie kupic,ale sie jeszcze wstrzymam, moze rzeczywiscie pojawia sie przed Swietami nowe zestawy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomsonPP 0 Napisano 4 Grudzień 2009 No zobaczymy czy beda obnizki, bo juz nawet sie zastanawialem czy jutro nie kupic,ale sie jeszcze wstrzymam, moze rzeczywiscie pojawia sie przed Swietami nowe zestawy :) a w jakim sklepie i w jakiej cenie masz zamiar kupić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycho 2 Napisano 4 Grudzień 2009 Mam zamiar kupic w Sony Centre/MM/Saturnie Ewentualnie Empik. Bo jesli by sie okazalo,ze np. za 2 tygodnie beda dodawac pad do zestawu to poczekam, jesli nie, jade i kupuje dzis jutro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycho 2 Napisano 4 Grudzień 2009 No i stalem sie szczesliwym posiadaczem PS3 :) hehe! A teraz jestem tak zajety, ze nawet nie wiem czy bede mial czas sie nia nacieszyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biedruszczak 1 Napisano 4 Grudzień 2009 Mam zamiar kupic w Sony Centre/MM/Saturnie Ewentualnie Empik. Bo jesli by sie okazalo,ze np. za 2 tygodnie beda dodawac pad do zestawu to poczekam, jesli nie, jade i kupuje dzis jutro a skąd będziesz wiedział, że będą dodawać? bo ja jutro planuje jechać do Media expert po slimkę 250GB + kabel HDMI + FIFA10 za 1470 lub 30 rat po 49 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krycho 2 Napisano 4 Grudzień 2009 Teraz to juz niewazne. Zakupiona w Sony Centre. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomsonPP 0 Napisano 4 Grudzień 2009 za 1100zł w poznańskim Media Expercie jest czysty slim 120gb. Moim zdaniem dobry wybór dla kogoś kto nie ma powiedzmy ~1400zł żeby wyłożyć za jakis zestaw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 5 Grudzień 2009 za te 300 zl roznicy to bez laski jakas gre i pada mozna kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomsonPP 0 Napisano 5 Grudzień 2009 a wie ktoś w jakich sklepach i w jakich cenach można znaleźć czyste slimy 250gb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szefunio1501 1 Napisano 5 Grudzień 2009 Dzisiaj zakupiłem w Saturnie Slima 250GB z NFS Shiftem za 1380zł ;] Mieli także z innymi grami po 1380zł ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WACq 1 Napisano 6 Grudzień 2009 Dzisiaj zakupiłem w Saturnie Slima 250GB z NFS Shiftem za 1380zł ;] Mieli także z innymi grami po 1380zł ;] a możesz napiąć jakie gry są w Saturnie do PS3? za 1380? bo jutro właśnie się tam wybieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laska 23 Napisano 6 Grudzień 2009 W Saturnie warszawskim ( Arkadia ) jjest za 1349 z Infamous i Killzone 2 Slimiaczek z 250GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach