Skocz do zawartości
Rafi

Gdzie kupić konsolę i jaki model wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

No ja bym chętnie przygarnął takie PS3 z Vobisu no ale nie z Tekkenem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podobno zbliża się znowu promocja bez VATu w media expercie. W MM jest slim 250gb z grami Killzone 2, Infamous, GTA 4 za 1400zł, więc jak na te chwile to właśnie ten zestaw z MM i zestaw z Tekkenem z Vobisu to chyba 2 najlepsze oferty. Czy jest coś lepszego o czym nie wiem? ;>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj czytalem gazetke Media Expert i za 1470 (nie wiem dokladnie) jest PS3 256 + pilot +kabel HDMI + Fifa 2010:) Promocja tak jest od 3 grudnia nie wyczerpania. 30 rat po 49zl:p 0%

W Mix Eletrolux jest PS3 256 + drugi pad + Teken 6 za 1500zl

W Carrefour jest 80GB Gran Turismo 5 Prologue Ratchet & Clank: Quest for Booty, Uncharted Drakes Fortune.

Edytowane przez WACq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Orientuje się ktoś w jakiej cenie i czy wogóle można dostać w MM bądź innym sklepie gołą Slimke 250Gb albo 120Gb (chodzi mi o najtańszą ofertę)???

dziękuję z góry za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeżeli chodzi o golasy to 1240zł w media expercie 120gb. W MM natomiast w regionach objętych promocją 1250zł za goła 250gb. U mnie w Poznaniu 1350zł za goła 250gb w MM wołają :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podobno zbliża się znowu promocja bez VATu w media expercie. W MM jest slim 250gb z grami Killzone 2, Infamous, GTA 4 za 1400zł, więc jak na te chwile to właśnie ten zestaw z MM i zestaw z Tekkenem z Vobisu to chyba 2 najlepsze oferty. Czy jest coś lepszego o czym nie wiem? ;>

W jakimś mieście zobaczyłeś taką ofertę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tego nie widziałem, ale na innym forum pisali. Wydaje mi się, że była to Bydgoszcz

Edit: Bydgoszcz na 100%

Edytowane przez TomsonPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ostatni weekend w Saturnie w Wawie (Arkadia) najtansza 250GB bodajze za 1349 zl (z jakas gra), w games world (czy jak to sie zwie) golas za 1329 (250GB)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w Media Markt praktycznie w całej Polsce jest 250gb + Assassin's Creed 2 za 1380zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie w Warszawie można kupić konsole ps3 slim w dobrej cenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzie w Warszawie można kupić konsole ps3 slim w dobrej cenie?

Właśnie wracam z arkadi... Ps3 slim z 250GB i Killzone2 i Infamous w ratach 49zl miesiecznie z 0% za 1349 zł ( Saturn )

Ceny w media ogolnie strasznie ssą ;/ zawsze tam bylo najdroze jakos...

Poczekajcie jak ja do swiat wtedy zawsze sa jakies obnizki cenowe i bonusy fajne.

Edytowane przez laska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zobaczymy czy beda obnizki, bo juz nawet sie zastanawialem czy jutro nie kupic,ale sie jeszcze wstrzymam, moze rzeczywiscie pojawia sie przed Swietami nowe zestawy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No zobaczymy czy beda obnizki, bo juz nawet sie zastanawialem czy jutro nie kupic,ale sie jeszcze wstrzymam, moze rzeczywiscie pojawia sie przed Swietami nowe zestawy :)

a w jakim sklepie i w jakiej cenie masz zamiar kupić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar kupic w Sony Centre/MM/Saturnie

Ewentualnie Empik.

Bo jesli by sie okazalo,ze np. za 2 tygodnie beda dodawac pad do zestawu to poczekam, jesli nie, jade i kupuje dzis jutro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i stalem sie szczesliwym posiadaczem PS3 :)

hehe! A teraz jestem tak zajety, ze nawet nie wiem czy bede mial czas sie nia nacieszyc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam zamiar kupic w Sony Centre/MM/Saturnie

Ewentualnie Empik.

Bo jesli by sie okazalo,ze np. za 2 tygodnie beda dodawac pad do zestawu to poczekam, jesli nie, jade i kupuje dzis jutro wink.gif

a skąd będziesz wiedział, że będą dodawać? bo ja jutro planuje jechać do Media expert po slimkę 250GB + kabel HDMI + FIFA10 za 1470 lub 30 rat po 49 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 1100zł w poznańskim Media Expercie jest czysty slim 120gb. Moim zdaniem dobry wybór dla kogoś kto nie ma powiedzmy ~1400zł żeby wyłożyć za jakis zestaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wie ktoś w jakich sklepach i w jakich cenach można znaleźć czyste slimy 250gb?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zakupiłem w Saturnie Slima 250GB z NFS Shiftem za 1380zł ;] Mieli także z innymi grami po 1380zł ;]

a możesz napiąć jakie gry są w Saturnie do PS3? za 1380? bo jutro właśnie się tam wybieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Saturnie warszawskim ( Arkadia ) jjest za 1349 z Infamous i Killzone 2 Slimiaczek z 250GB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi