zdzisiek664 0 Napisano 6 Luty 2011 Mam zamiar kupić konsole ze sklepu ultima.pl (bundle 320gb z gt5 za 1349zł) ,miał ktoś może styczność z tym sklepem i podzieli się swoją opinią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomashi 0 Napisano 7 Luty 2011 W Saturnie jest PS3 320 z LBP2 za 1340zł Dokładnie to 1349zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 7 Luty 2011 Mam zamiar kupić konsole ze sklepu ultima.pl (bundle 320gb z gt5 za 1349zł) ,miał ktoś może styczność z tym sklepem i podzieli się swoją opinią? Jest to jeden z najlepszych polskich sklepów internetowych. Mogę Ci śmiało polecić ten sklep. Ekspresowa wysyłka, 100% zadowolenia :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glimi 2 Napisano 8 Luty 2011 Jak myślicie będzie zestaw z KZ3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 8 Luty 2011 powinien byc w koncu ta gra to system seller Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 8 Luty 2011 http://www.gamesthirst.com/2011/02/02/killzone-3-gets-320gb-ps3-bundle/ Będzie. Czy trafi do nas to inne pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korri 12 Napisano 9 Luty 2011 http://www.gamesthir...0gb-ps3-bundle/ Będzie. Czy trafi do nas to inne pytanie. Trafi do nas na 100% ma być w dzień premiery lub dzień później. Podobno tylko w Media Markt Cena około 1380zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
asdf. 0 Napisano 10 Luty 2011 (edytowane) Co sądzicie o tej aukcji ? http://allegro.pl/sh...item=1427451575 Wiem, że już po , ale jestem ciekaw, bo możliwe że nie długo ponownie wystawi tylko że 2 sztuki z takimi samymi parametrami jak w tej aukcji Pisał mi gość na GG że ma plomby, nie była otwierana i nie miała YLOD'a. Co o tym sądzicie ???? Nie mogę wydać na 'czarnulkę więcej niż 800 zł, a slim mi nie potrzebny @edit jakby ktoś się pluł Swoją konsolę kupiłem niedawno, teraz szukam dla kuzyna :) Edytowane 10 Luty 2011 przez asdf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mac88 19 Napisano 10 Luty 2011 Witam. Brał ktoś z Was Ps3 w abonamencie Play? Jeśli tak to jakie są warunki(czas umowy i abonament) i jakie są konfiguracje(konsola+move?,+gra?) ? -pytam,bo strona play to dla mnie czarna magia -nie wiem jak się w niej połapać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rainder 1 Napisano 10 Luty 2011 Witam. Brał ktoś z Was Ps3 w abonamencie Play? Jeśli tak to jakie są warunki(czas umowy i abonament) i jakie są konfiguracje(konsola+move?,+gra?) ? -pytam,bo strona play to dla mnie czarna magia -nie wiem jak się w niej połapać... Tutaj masz temat dotyczący zakupu ps3 w play. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luqq 0 Napisano 12 Luty 2011 Ktoś coś wie na temat jakiejś dobrej promocji ps3 we Wrocławiu? Najlepiej sama konsola 320gb ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheGrzesiowy 1 Napisano 13 Luty 2011 Ja kupiłem w komputroniku i też jestem zadowolony i nie polecam kupować w supermarketach. polecam też empik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glimi 2 Napisano 13 Luty 2011 Supermarkety mają swoje ceny czasami wyjęte chyba z kosmosu. Przykład. 12.02.2011, Kraków, Bonarka City Center, sklep Auchan, PS3 320GB w zestawie z move, cena 1739zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 13 Luty 2011 hej gdzie najlepiej kupic ps3 120gb w kielcach??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
venrav 7 Napisano 14 Luty 2011 Jako, że to mój pierwszy post chciałbym się ze wszystkimi serdecznie przywitac :) Przymierzam się kupna konsoli i chodzi mi po głowie zestaw "slim" z move(wielkość dysku mało istotna), czy orientujecie się czy w Katowicach (i obrębie woj. śląskiego) są jakieś interesujące promocje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tttomasz 0 Napisano 15 Luty 2011 Ja kupiłem w komputroniku i też jestem zadowolony i nie polecam kupować w supermarketach. polecam też empik Kupiłem czarnulkę w MM super cenka. Czym Empik różni się od supermarketu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiek123 6 Napisano 15 Luty 2011 Kupiłem czarnulkę w MM super cenka. Czym Empik różni się od supermarketu? jest droższy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PS_maniak 0 Napisano 15 Luty 2011 (edytowane) witam wszystkich, jestem nowym forumowiczem :)swoją slimkę 250gb kupiłem pod koniec 2009, więc w sumie świerzo po premierze, z trzema grami, za 1190 zł ;p dobra okazja? bo jak widzę że teraz niektórzy w 2011 kupują po ponad 1000zł slima to myślę że drogo :) dodam że konsola z allegro, gość miał taniej, nawet zawiózł mi pod drzwi, wszystko cacy :D Edytowane 16 Luty 2011 przez kakaroto-songo : pisz na temat, bo bedzie warn za offtop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrNP 0 Napisano 16 Luty 2011 Witam Może ktoś wie gdzie w Warszawie można kupić nową PS3 160GB za 999 zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HELL 0 Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) Witam. Mam pytanie do ludzi ktorzy maja w swoim miescie sklep Saturn. Według gazetki jutro i pojutrze jest akcja "zniszczyc vat" RTV I AGD taniej o wartosc podatku vat 23%. Chciałbym sie dowiedziec w jakiej cenie sa zestawy PS3 Slim. Gdyby ktoś udzieli informacji byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. i jeszcze jedno pytanie http://www.amazon.co...98058760&sr=8-7 opłaca sie ? + do tego koszt wysyłki do Polski czy za darmo jest ? I pytanie do osob ktore korzystały juz z zamówień z tego serwisu.Sa jakies obawy o nie dojście przesyłki itd ? Edytowane 18 Luty 2011 przez HELL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3unikat 0 Napisano 18 Luty 2011 http://www.lidercen.pl/produkt-73569.html?partner=10 Do tych 1075 zł trzeba jeszcze doliczyć 36 za kuriera. Wychodzi 1111 zł. Trochę mały dysk, ale większego nie potrzebuję. Tylko kurcze, warto? Teraz te ceny konsol takie wysokie, a mam wrażenie, że jeszcze rosną :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luqq 0 Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) No właśnie, czy w jutrzejszej promocji Saturna można kupić PS3 bez VATu?? Coś mi się wydaję, że chyba nie :( Ktoś coś wie?? Jeśli tak, to jest zestaw z LBP2 320 gb kosztuje 1350 zł. Edytowane 18 Luty 2011 przez luqq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korri 12 Napisano 18 Luty 2011 No właśnie, czy w jutrzejszej promocji Saturna można kupić PS3 bez VATu?? Coś mi się wydaję, że chyba nie :( Ktoś coś wie?? Jeśli tak, to jest zestaw z LBP2 320 gb kosztuje 1350 zł. Nie, nie można. W Media jak i w Saturnie RTV i AGD to Telewizory, kina domowe, pralki i lodówki. Konsole, gry i programy są na dziale Software. :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HELL 0 Napisano 18 Luty 2011 (edytowane) a to szkoda... a jeszcze wracając do mojego wcześniejszego pytania http://www.amazon.co.uk/Sony-PlayStation-Console-Model-LittleBigPlanet/dp/B004IYK9H8/ref=sr_1_7?ie=UTF8&qid=1298058760&sr=8-7opłaca sie ? + do tego koszt wysyłki do Polski czy za darmo jest ? I pytanie do osob ktore korzystały juz z zamówień z tego serwisu.Sa jakies obawy o nie dojście przesyłki itd ? Edytowane 19 Luty 2011 przez HELL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarls76 0 Napisano 19 Luty 2011 witam, Korzystam z tego serwisu, ale z UK. Nigdy nie miałem problemów ;) Co do twojego pytania o koszty, to nie opłaca się ponieważ przesyłka to prawie 30Ł (sprawdzane 1min temu). pozdrowienia, Witam. Mam pytanie do ludzi ktorzy maja w swoim miescie sklep Saturn. Według gazetki jutro i pojutrze jest akcja "zniszczyc vat" RTV I AGD taniej o wartosc podatku vat 23%. Chciałbym sie dowiedziec w jakiej cenie sa zestawy PS3 Slim. Gdyby ktoś udzieli informacji byłbym wdzięczny. Pozdrawiam. i jeszcze jedno pytanie http://www.amazon.co...98058760&sr=8-7 opłaca sie ? + do tego koszt wysyłki do Polski czy za darmo jest ? I pytanie do osob ktore korzystały juz z zamówień z tego serwisu.Sa jakies obawy o nie dojście przesyłki itd ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach