DJYano 278 Napisano 5 Czerwiec 2011 miazga ... jeszcze raz miazga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 5 Czerwiec 2011 Geniusz miazga ... jeszcze raz miazga Nom, i to właśnie dlatego tej jesieni zamiast MW3 czy też BF3 to właśnie RAGE wyląduje w mojej konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rainhaus 10 Napisano 5 Czerwiec 2011 Gameplay bardzo zachęcający IMO. Troszkę Borderlands, Fallouta 3, Bioshocka i Bulletstorma. Całość wygląda na klimatycznego FPS'a dającego sporo frajdy i wiele możliwości eksterminowania wrogów. Gra stawia na single, i bardzo dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 6 Czerwiec 2011 Gameplay bardzo zachęcający IMO. Troszkę Borderlands, Fallouta 3, Bioshocka i Bulletstorma. Całość wygląda na klimatycznego FPS'a dającego sporo frajdy i wiele możliwości eksterminowania wrogów. Gra stawia na single, i bardzo dobrze. dokladnie takie same odczucia plus cosik nowego :) ( ja bym jeszcze dorzucil stalker'a do wyliczanki ) i wlasnie single czyli max przygody - bez fragowania od tego bedzie BF 3 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 9 Czerwiec 2011 (edytowane) Ciekawy wywiad z Carmackiem, w ktorym nijako zapowiada RAGE2: http://www.computera...ideo-interview/ EDIT: Jak tylko Rage bedzie mial premiere to wszystkie sily pojda w tworzenie kontynuacji najlepszej serii FPS EVER, czyli Dooma 4: http://www.strategyinformer.com/news/12895/doom-4-multiplayer-to-get-quality-feel-that-rage-has-at-60-fps Edytowane 13 Czerwiec 2011 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 27 Czerwiec 2011 Trochę świeżych informacji o RAGE: http://www.gry-online.pl/S022.asp?ID=7534 Zapowiada się bardzo smakowicie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 2 Lipiec 2011 (edytowane) Hail to the king baby, ops sorry nie ta graKurde teraz mam zagrychę Dark souls czy Rage ale chyba obie Edytowane 2 Lipiec 2011 przez Natsu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 14 Lipiec 2011 RAGE - Making of the Arsenal http://www.youtube.com/watch?v=Q-xzURoIhTc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 14 Lipiec 2011 To może być najlepszy singlowy FPS jaki kiedykolwiek powstał, jeśli tylko nie zaniedbali elementów eksploracyjnych, jak drobne gierki, zagadki, różne ścieżki i poukrywane przedmioty. A z tego co właśnie zobaczyłem można się tych elementów spodziewać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 15 Lipiec 2011 ja rowniez mam nadzieje ze bede sie bawil tak samo dobrze ja przy borderlands a moze i nawet lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 15 Lipiec 2011 (edytowane) Czy mi sie wydaje, czy "iron sight" w tej grze jest przedstawiony w formie kolimatorow etc. na caly ekran (w przypadku snajperki rozumiem, ale w przypadku karabinku, wtf?) ? Jest gdzies inny gameplay z inna bronia moze ? Bo jesli tak to ma wygladac to ta gra juz wylatuje z mojej listy. Edytowane 15 Lipiec 2011 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snafu 280 Napisano 22 Lipiec 2011 Wycieczka po "pustkowiach" Ta gra, zapowiada się MEGA! Coś czuję że będzie pre-order bo szykuje się minimum gra roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 29 Lipiec 2011 No gra może być czarnym koniem jesieni. Ja też bym złożył pre-order na tą grę,ale na razie się wstrzymuję. Nie wiem czy Cenega zrobi lokalizację chociaż kinową. Cały czas kontroluję stronę Cenegi i plan wydawniczy. Módlmy siię aby dała napisy polskie do tej gry,ale żeby nie zrąbali sprawy z patachami. Bo gra może albo na pewno będzie genialna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 30 Lipiec 2011 Racja. Mimo wszystko strasznie szkoda takiego potencjalu. Dead City Trailer mnie zmiazdzyl i Rage stal sie nr 1 na liscie gier oczekiwanych (wyprzedzil nawet mojego ulubionego Battlefielda). Gdyby czas gry w singlu zblizyl sie do tego z Borderlands to bedzie mega miod Sam wątek główny ma starczyć na ok 15godz do tego dojdą zadania poboczne, które wydłużą długość rozgrywki. Mi banan na twarzy robi się od samego oglądnia filmików z gry. Nie rozumiem dla czego tylu ludzi mówi, że będzie to nie wypał i słaba produkcja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 3 Sierpień 2011 Ciekawy hands on. http://www.ripten.com/2011/08/02/you-havent-seen-s-until-youve-played-rage-hands-on/ Pewniak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 4 Sierpień 2011 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 5 Sierpień 2011 Wygląda fajnie, ale liczyłem na to, że gra będzie przypominała klimatem "Mad Maxa". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 5 Sierpień 2011 (edytowane) Przed premierą raczej nie możemy oceniać całkowitego klimatu gry ;) Ps: Dostanie się gdzieś pre-ordera za mniej niż 199zł ? Edytowane 5 Sierpień 2011 przez Mrterminatorro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Sierpień 2011 Amazon ma za ~185zl. Ja juz nie moge sie doczekac tego tytulu. Chyba bardziej niz BF3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 5 Sierpień 2011 Ja mam tak samo gdy myślę o BF3 mówię sobie będzie to zajebista gra i tyle, a gdy o Rage (...) To jest coś więcej jest chemia pomiędzy mną, a tą grą. Bardziej by mnie interesował polski sklep, a tu już poniżej 199zł raczej się nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 5 Sierpień 2011 Mnie to osobiscie lata seta skad zamowie, byle cena byla dobra. Szkoda, ze nie muve nie ma tej gry na 50% znizki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 5 Sierpień 2011 Przed premierą raczej nie możemy oceniać całkowitego klimatu gry ;) Można. RAGE wygląda na futurystyczną strzelankę SCI-FI, która nijak ma się do wzmiankowanych przeze mnie tytułów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 6 Sierpień 2011 Smierdzi mi tu za bardzo SCI-FI'em, tego sie nie spodziewalem, oczekiwalem pure post-apo a nie jakis terminatorow a la 1.40 na filmiku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M Pejn 223 Napisano 6 Sierpień 2011 Mi tam pasi, może być coś ala Borderlands. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 6 Sierpień 2011 Na coś takiego się zanosi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach