pablos_83 4001 Napisano 24 Maj 2012 1)Każdy szanujący się posiadacz PS3 grał w U1, U2 i U3. 2)A jeżeli nie grał? Czytaj punkt pierwszy. :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 24 Maj 2012 Jedynka w porównaniu z 2 i 3 szału nie robi, do tego nie ma polskiej wersji, jeśli ktoś ją pominął to nic nie traci. w U2 chyba faktycznie niewiele osób nie grało dlatego dają GOTY co może skusić posiadaczy zwykłej wersji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Maj 2012 Jedynka w porównaniu z 2 i 3 szału nie robi, do tego nie ma polskiej wersji, jeśli ktoś ją pominął to nic nie traci. Nic nie traci? Bredzisz. :whoops: Zdaniem wielu to najlepsza część serii, pod względem fabularnym zdecydowanie najlepsza z trylogii. 7 razy ją przeszedłem i zawsze mam banana na twarzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobos 15 Napisano 24 Maj 2012 (edytowane) Ja grałem i przeszedłem do połowy, dalej mi się nie chciało, rozgrywka mnie zwyczajnie nudziła. Wpływ na to napewno jednak miał fakt że wcześniej ukończyłem drugą część. Edytowane 24 Maj 2012 przez Dobos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asull 155 Napisano 24 Maj 2012 7 razy? OMG,podziw że Tobie się tyle chciało.Jedynka jest bardzo dobra tam przynajmniej czuło się ten poziom trudności crushing był miażdżący i stosunkowo trudny od prostej dwójki gdzie tylko trudną rzeczą był koleś z shotgun'em lub mini gun'em. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 24 Maj 2012 Z 4 razy w ciągu pierwszych dwóch miesięcy. Oj to były czasy gdy miało się 3 gry na krzyż a nie 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 24 Maj 2012 1)Każdy szanujący się posiadacz PS3 grał w U1, U2 i U3. 2)A jeżeli nie grał? Czytaj punkt pierwszy. :laugh: no może ale nie ma kiedy grać w starsze tytuły gdy jest tyle nowych exów od Sony (poza grami od Rockstara żadne multiplatformy mnie nie interesują)... U1 stwierdziłem, że jest za stary by się za niego brać :D Ze starszych tytułów to właściwie grałem tylko w GT5 Prologue i Killzone2, poza tymi gram w nowsze tytuły... U2 jak będzie na PSS w racjonalnej cenie to się skuszę może jeszcze... PS: w U3 jest jakiś skrót fabuły z poprzednich części? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 24 Maj 2012 Zdaniem wielu to najlepsza część serii, pod względem fabularnym zdecydowanie najlepsza z trylogii. Sam jestem jedną z takich osób, które uważają, że jedynka fabularnie jest najlepszą częścią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oranje 65 Napisano 24 Maj 2012 U1 stwierdziłem, że jest za stary by się za niego brać aaa dlaczego ? Myślisz, że grafika w U1 jest aż tak słaba ? Przecież grafika w tamtej grze przewyższa niejedną grę z niedawnych premier. Pod względem fabuły U1 miażdży wszystkie części. Jeśli zaczynać to właśnie od 1, a potem chronologicznie, bo generalnie U3 według mnie jest najgorszą częścią pod względem fabuły, może dlatego, że prawie wszystko już było ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malpka 931 Napisano 24 Maj 2012 (edytowane) A nawet jeśli, cena raczej nie będzie konkurencyjna w stosunku do używanego wydania pudełkowego. Abstrahując od używki: nówka U1-2 w dwupaku można w sklepie wyrwać za 140zł. Faktycznie jedynka jest świetna choć gdy grałem nie doceniłem jej i to bardzo. Osobiście trójka jest dla mnie najgorsza pod względem fabuły i rozgrywki. Przerost formy nad treścią. Edytowane 24 Maj 2012 przez malpka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 24 Maj 2012 (edytowane) Dokładnie. Nie rozumiem ludzi którzy pisząc że kto nie grał w jedynkę nic nie traci. Książki też zaczynacie czytać od połowy bo dopiero wtedy coś tam się zaczyna dziać? Polecam zagrać w jedynkę zwłaszcza że obecnie jest bardzo tania a klimat i fabuła rzadko spotykana w obecnych grach:) Edytowane 24 Maj 2012 przez pio_89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 24 Maj 2012 1)Każdy szanujący się posiadacz PS3 grał w U1, U2 i U3. 2)A jeżeli nie grał? Czytaj punkt pierwszy. :laugh: kurcze nie szanuję się :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawciu199722 16 Napisano 24 Maj 2012 ja najpierw przeszedłem u2 ale bardzo mnie kusiła jedynka i kupiłem i powiem że jest bardzo fajna tylko nie podoba mi sie to że 3/4 gry spędzamy na zamku ale i tak polecam. Jeżeli ktoś niegrał to jest to must have Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 24 Maj 2012 aaa dlaczego ? Myślisz, że grafika w U1 jest aż tak słaba ? Przecież grafika w tamtej grze przewyższa niejedną grę z niedawnych premier. Pod względem fabuły U1 miażdży wszystkie części. Jeśli zaczynać to właśnie od 1, a potem chronologicznie, bo generalnie U3 według mnie jest najgorszą częścią pod względem fabuły, może dlatego, że prawie wszystko już było ? Słyszałem, że ND wycisnęło z PS3 dużo we wszystkich 3 częściach Uncharted ale w/g mnie ani 1szej ani 2giej części się nie opłaca kupować- 150 za zestaw 2 starych już gier to trochę dużo, pojedynczo też tanio nie jest. Za ok 100 to wolę nowsze pozycje jednak- za 89 kupiłem 3 część. Do tej pory jakoś nie mogłem się też przekonać do uncharted jako takiego- grałem w demo 2. i jakoś mnie nie zachwyciło, nawet miejscami wpieniło jak nie wiadomo było gdzie dalej iść więc jakoś tak zniknęło z listy "priorytetowych" gier. 3 postanowiłem kupić bo była w mediamarkt w dobrej cenie. Gdyby była w zwykłej to bym na pewno nie kupił tylko wziął prawdopodobnie Infamous2... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hadzio 154 Napisano 24 Maj 2012 w/g mnie ani 1szej ani 2giej części się nie opłaca kupować- 150 za zestaw 2 starych już gier to trochę dużo, Nie wiem, gdzie widziałeś takie ceny. Obecnie jedynka i dwójka razem nie kosztują więcej niż 100zł. PS. Co ma wiek do tego, czy w grę warto zagrać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PonurakPS3 186 Napisano 24 Maj 2012 (edytowane) ani 1szej ani 2giej części się nie opłaca kupować- 150 za zestaw 2 starych już gier to trochę dużo Oj kurwa, Jedne z najlepszych serii gier jakie kiedykolwiek powstały, praktycznie za grosze i to jest dużo? Ja dałem pełną premierową cenę, czyli niespełna 500zł za te dwie i nie uważam, że to wiele jak za takie tytuły. Ponadto, skoro nie wiesz gdzie dalej iść w Uncharted, to przy RPG lub Sandboxie prawdopodobnie popełnił byś samobójstwo. Edytowane 24 Maj 2012 przez PonurakPS3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 25 Maj 2012 dobre czy nie, ważne, że drogie a kilka gier mi naraz nie potrzebne- 2 pudełkowe starczą naraz, jak przechodzę to sprzedaje i kupuję kolejną grę, a, że bardziej opłaci się kupić coś z nowszych gier to już nie moja wina... Jak już pisałem, demo 2. nie zachęciło mnie do kupna gry na tyle by zrezygnować z nowszych exów i jakoś tak już zostało.... " skoro nie wiesz gdzie dalej iść w Uncharted, to przy RPG lub Sandboxie prawdopodobnie popełnił byś samobójstwo" oj tam, sandboxy bardzo lubię. W demie uncharted2 po prostu w pewnym momencie nie wiadomo było gdzie iść bo ani mapy z celem ani nic (okazało się, że trzeba na budynek wskoczyć...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 25 Maj 2012 Panowie luz. Jeden kolekcjonuje gry, drugie sprzedaję i kupuje na bieżąco, dla jednego 150zł za dwie jedne z lepszych gier na PS3 to dużo, dla drugiego mało... jeden zna się na dobrych grach, drugi nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 25 Maj 2012 Wszedłem w dzień gdy ukazały się darmowe mapki, to ludzi było sporo ale zdecydowana większość wymiatacze z maxymalnymi lvl. Ale pewnie w najbliższym czasie więcej "normalnych" graczy zajrzy do multi w U2, więc pewnie można będzie pograć i wbić trofea nie dostając przy tym strasznego lania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Link396 142 Napisano 25 Maj 2012 Wszedłem w dzień gdy ukazały się darmowe mapki, to ludzi było sporo ale zdecydowana większość wymiatacze z maxymalnymi lvl. Ale pewnie w najbliższym czasie więcej "normalnych" graczy zajrzy do multi w U2, więc pewnie można będzie pograć i wbić trofea nie dostając przy tym strasznego lania. Też zassałem mapy, ostatnio grałem i graczy wyszukało mi szybciej niż w U 3 :) I po roku niegrania, wbiłem 15 kills'ów :) (spora ilość graczy, ze słabymi levelami) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rivel88 0 Napisano 26 Maj 2012 Gra ktos dziś co-op ? Po 22 bedę grał ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 26 Maj 2012 Gra ktos dziś co-op ? Po 22 bedę grał ;) Ja mogę zagrać,ale max do godziny 12 bo później szykuję mi się mała ustawka w RDR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur1 0 Napisano 26 Maj 2012 Witam wczoraj ściąłem mapy do uncharted zainstalowałem je a dziś jak włączam grę to cały czas się ładuje u dołu ekranu jest sztylet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ghostbuster 56 Napisano 26 Maj 2012 Witam wczoraj ściąłem mapy do uncharted zainstalowałem je a dziś jak włączam grę to cały czas się ładuje u dołu ekranu jest sztylet. Też tak miałem - ale wcześniej już,zakupiłem grę,pograłem dwa dni i tak się zrobiło,sztylet się ciągle kręcił na dole i gra się nie chciała załadować.Usunąłem save z gry i odpaliłem grę jeszcze raz i pomogło,ale nie na długo i znów zaczęło się tak robić.Po jakimś czasie się zrobiło i już normalnie chodzi cały czas.Nie wiem czym to jest spowodowane ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artur1 0 Napisano 26 Maj 2012 (edytowane) ok dzięki spróbuje;p Już działa po prostu włączyłem parę razy grę i odpaliła i teraz działa bez problemu. Edytowane 26 Maj 2012 przez artur1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach