Azriel 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 (edytowane) Od razu mówię, że nie wiem czy to odpowiedni temat na takie pytanie, ale innego nie znalazłem, a raczej nie ma sensu zakładanie nowego wątku :P Jakie gry z trybem co-op polecacie? Piszcie od razu w ile osób max można grać =) Pozdro, Azriel Edytowane 29 Czerwiec 2009 przez Azriel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 29 Czerwiec 2009 Od razu mówię, że nie wiem czy to odpowiedni temat na takie pytanie, ale innego nie znalazłem, a raczej nie ma sensu zakładanie nowego wątku :PJakie gry z trybem co-op polecacie? Pozdro, Azriel Resident Evil 5, LittleBigPlanet, Army of Two Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 29 Czerwiec 2009 Od razu mówię, że nie wiem czy to odpowiedni temat na takie pytanie, ale innego nie znalazłem, a raczej nie ma sensu zakładanie nowego wątku :PJakie gry z trybem co-op polecacie? Piszcie od razu w ile osób max można grać =) Pozdro, Azriel Lord of the Rings Conquest (max 4 osoby) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Swider112 2 Napisano 29 Czerwiec 2009 (edytowane) Od razu mówię, że nie wiem czy to odpowiedni temat na takie pytanie, ale innego nie znalazłem, a raczej nie ma sensu zakładanie nowego wątku :P Jakie gry z trybem co-op polecacie? Piszcie od razu w ile osób max można grać =) Pozdro, Azriel Rag doll kung fuu (do 4 osób ), Wipeout HD (2 osoby), Resistance FOM i 2, Wormsy, Motorstormy... Edytowane 29 Czerwiec 2009 przez Swider112 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 29 Czerwiec 2009 Rag doll kung fuu (do 4 osób ), Wipeout HD (2 osoby), Resistance FOM i 2, Wormsy, Motorstormy... Z tego co wiem, to motorstorm 1 nie ma tego trybu. A może po prostu, ja nie mogę tego znaleźć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rirek 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 mirror's edge czy motorstorm: pr? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bagon 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 Co prawda nie mam jeszcze PS3, ale... Army of Two (2 osoby), ale podobno bardzo krótka, mój kolega przeszedł z bratem w 1 dzień. Resident Evil 5 (2 osoby), gram u kolegi, bardzo fajny! Strasznie długi nie jest, ale żeby zrobić w 100% to... masz z głowy na oko 2 tygodnie. A co do Motorstorma jedynki, to on w ogóle ma tryb na dwie osoby? oO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 29 Czerwiec 2009 Co prawda nie mam jeszcze PS3, ale...Army of Two (2 osoby), ale podobno bardzo krótka, mój kolega przeszedł z bratem w 1 dzień. Resident Evil 5 (2 osoby), gram u kolegi, bardzo fajny! Strasznie długi nie jest, ale żeby zrobić w 100% to... masz z głowy na oko 2 tygodnie. A co do Motorstorma jedynki, to on w ogóle ma tryb na dwie osoby? oO No właśnie ja go mam i nie mogę znaleźć tego trybu. Może gdzieś źle szukam ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PainKiller_PL 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 A co myslicie o tym: Gdzie: Media expert Za ile: 1499 zł Gwarancja : 5 LAT !!!! Co: ps3 80gb + ds3 + uncharted + rachet & clank + Gran turismo 5 + film BR black hawk down Moim zdaniem BARDZO ciekawa oferta, biorac pod uwage te gry i film oraz GWARANCJE PLUS ZA DARMO NA 5 LAT ! ;) a Wy co myslicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 29 Czerwiec 2009 A co myslicie o tym:Gdzie: Media expert Za ile: 1499 zł Gwarancja : 5 LAT !!!! Co: ps3 80gb + ds3 + uncharted + rachet & clank + Gran turismo 5 + film BR black hawk down Moim zdaniem BARDZO ciekawa oferta, biorac pod uwage te gry i film oraz GWARANCJE PLUS ZA DARMO NA 5 LAT ! ;) a Wy co myslicie? Opcja dobra ale nie do końca rozumiem jak to z tą gwarancją. Gdzie konsola będzie serwisowana po dwóch latach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 29 Czerwiec 2009 Stary bierz bez zastanowienia ! 5 lat gwarancji ;O chociażby ze względu na to możesz brać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PainKiller_PL 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 Stary bierz bez zastanowienia ! 5 lat gwarancji ;O chociażby ze względu na to możesz brać :D Az takie to awaryjne? Gópi czarnóh ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wronator 1 Napisano 29 Czerwiec 2009 mirror's edge czy motorstorm: pr? W sumie to dwa różne tytuły. Ja bym jednak brał Motorstorma. Mirror's Edge jest krótki a wątpię żeby Time Triale przyciągnęły cię na długo do ekranu. W końcu nie ma to jak pościgać się z kumplami obok bądź przez internet w błocie :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 29 Czerwiec 2009 W sumie to dwa różne tytuły. Ja bym jednak brał Motorstorma. Mirror's Edge jest krótki a wątpię żeby Time Triale przyciągnęły cię na długo do ekranu. W końcu nie ma to jak pościgać się z kumplami obok bądź przez internet w błocie :biggrin: Tak racja. Ja mam jedynkę i mi się bardzo podoba, jednak trzeba miec do tej gry nerwy... na 3 poziomie wysiadłem i odstawiłem giere. Ale niedługo się wkurze i do niej zasiądę. A Pacific Rifta kupię jak będę mieć neta do trofeów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rirek 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 dzieki ale chyba wezme burnout'a :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seba1 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 Od razu mówię, że nie wiem czy to odpowiedni temat na takie pytanie, ale innego nie znalazłem, a raczej nie ma sensu zakładanie nowego wątku :PJakie gry z trybem co-op polecacie? Piszcie od razu w ile osób max można grać =) Pozdro, Azriel Polecam CoD:WaW z 4 osobami do co-op. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 29 Czerwiec 2009 Polecam CoD:WaW z 4 osobami do co-op. cod:waw= porażka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheMichal 20 Napisano 30 Czerwiec 2009 A co do Motorstorma jedynki, to on w ogóle ma tryb na dwie osoby? oO nie, tylko Pacific Rift ma split screen. W jedynce można pograć w dwie osoby, ale przez internet :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChudY 0 Napisano 30 Czerwiec 2009 Killzone 2 , Fear 2 czy CoD WaW? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyk 17 Napisano 30 Czerwiec 2009 Killzone 2 , Fear 2 czy CoD WaW? Killzone 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Clics 3 Napisano 30 Czerwiec 2009 Killzone 2 , Fear 2 czy CoD WaW? Killzone 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 30 Czerwiec 2009 Killzone 2 , Fear 2 czy CoD WaW? killzone 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
noise 0 Napisano 30 Czerwiec 2009 Killzone 2 , Fear 2 czy CoD WaW? killzone 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Raiden Napisano 30 Czerwiec 2009 Srillzone 2... bez urazy, bierz CoDa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzychu 3 Napisano 30 Czerwiec 2009 Srillzone 2... bez urazy, bierz CoDa. Popieram, chociaż killzone 2 też dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach