danken000 352 Napisano 22 Wrzesień 2019 28 minut temu, MagEllan napisał: nużąca? Zero wyrwalo mnie z kapci. Kiwami dalej bardzo dobra historia choc az tak mnie nie porwala. Wiec spodziewam sie ze fabularnie spokojnie docenie gry. I mam w planie podobnie jak ty nadrobienie calej serii. Trójka to trochę taki Kiryu na wakacjach. Jeszcze wolniej się wszystko rozkręca niż zawsze, a główny wątek początkowo nie intryguje. Po ograniu poprzednich części, miło jest zobaczyć spokojniejsze życie głównego bohatera. Ja Yakuzy nie nadrabiam, tylko ogrywam na nowo. Na PS3 wszystko już dawno pokończyłem. 34 minuty temu, MagEllan napisał: Powiewa staroscia czy wieje huragan starosci? Innymi slowy wiele slabiej to wypada od Zero? Powiem tak: Zero w porównaniu to nowa generacja. Prequel jest najbardziej rozbudowana grą w serii, a trójka to pierwsza Yakuza w HD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 24 Wrzesień 2019 W sumie ostatniego podtrzymuje etap grania głównie na prosiaku i gram:NBA 2k20PES 2020FIFA 20 (od dziś)WreckfestMortal Kombat 11CTRInne konsole raczej odpoczywają a jak gram to z doskoku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boywrc 0 Napisano 25 Wrzesień 2019 Cześć, skończyłem AC Ezio Collection i chciałbym pograć dalej, co lepiej kupić z obecnej promocji na PS Store, Black Flag z 2013 roku za 25 złotych, czy AC III Remastered z marca za 71 złotych? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 25 Wrzesień 2019 Cześć, skończyłem AC Ezio Collection i chciałbym pograć dalej, co lepiej kupić z obecnej promocji na PS Store, Black Flag z 2013 roku za 25 złotych, czy AC III Remastered z marca za 71 złotych? Black Flag, nie wiem jak remaster ale trójka mnie strasznie wymęczyła i była dla mnie chyba najsłabsza (nie grałem w Unity).Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 25 Wrzesień 2019 Zdecydowanie Black Flag. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 25 Wrzesień 2019 daemon x machina/ daemon x machina/ daemon x machina ... kto lubi armored core i omega boost przy okazji posiadając switcha niech biegnie do sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 25 Wrzesień 2019 daemon x machina/ daemon x machina/ daemon x machina ... kto lubi armored core i omega boost przy okazji posiadając switcha niech biegnie do sklepu U mnie się dusi w folii. Na razie Astral Chain.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 26 Wrzesień 2019 Do daemon x machina dochodzi mk11 na switcha Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 26 Wrzesień 2019 Wpadła platyna w Dragon Quest XI. Kapitalna gra.Sprawdzę teraz Kingdom Come Deliverance. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 1 Październik 2019 Dragon quest 11 definitywna edycja na konsole totalna: nintendo switch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 1 Październik 2019 Głównie FIFA 20 na konsole kompletną Ps4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 7 Październik 2019 Wróciłem do days gone, bo nie ukończyłem. To była słuszna decyzja. Tęskniłem za Deaconem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 7 Październik 2019 Też muszę wrócić. Jedna z nielicznych gier dla których odpalam konsole... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 7 Październik 2019 The Last of Us w oczekiwaniu na part II Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 7 Październik 2019 u mnie bez zmiennie powoli niespiesznie Horizon:ZD czyszczenie mapy w wiekszosci zrobione pare misji do konca. A potem sie zobaczy pewnie kupie Monthly i usiade grac w Spyro sprawdze crasha i pykne singla w CoD WW2. No chyba ze jakas inna gra mnie wciagnie i pochlonie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 7 Październik 2019 GreedFall przygodę czas zacząć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 7 Październik 2019 Skończyłem Astral Chain, świetna gra. Teraz kończę Metro Exodus (tez całkiem solidny tytuł) i zacznę What remains of Edith Finch. A potem to albo DMCV albo może Monster Hunter WorldWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monet24 0 Napisano 8 Październik 2019 (edytowane) Narazie Oblivion póki co , później zobaczymy co ciekawego znajdę ;D Edytowane 8 Październik 2019 przez Monet24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 11 Październik 2019 Ps4FIFA 20 - tak dobrze mi się gra, że najwięcej czasu spędzam z tą grą.Później: NBA 2k20, Wreckfest, CTR, MK11Inne konsole leżą i czekają na swoją kolej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mpluto 63 Napisano 11 Październik 2019 Ps4: days gone xbox: kończę DMC5 i Gears5 switch: zelda BOTW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 12 Październik 2019 Nadal The Legend of Zelda - Breath of the Wild na Switcha. 235h na liczniku i nadal gry nie skończyłem :-PWysłane z mojego SM-G960W przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 12 Październik 2019 @Wszebornowego Coda kupujesz? Najwyższy już skończyć te gierki dla dzieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 13 Październik 2019 Ps4 - God of War, nudzi mnie ten tytuł jakoś za bardzo Uncharted'owo, a za mało God of War'owo. Switch - Dragon Quest XI miodzio, darmowy Asphalt 9 okazał się całkiem przyjemną scigałką na szybkie sesyjki. PSX - sprawdzam wszystko jak leci co posiadam czy działa, jako że zawitałem na chwilę na stare śmieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 13 Październik 2019 Ja w przerwach między Yakuzą 6 i Judgement na PS4 ogrywam Hitmana 2 oraz Code Vein na PC. Dodatkowo cotygodniowe eventy w The Crew 2 oraz Forzie Horizon 4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 18 Październik 2019 PC: Crash i Spyro - z jednej strony mila podroz w czasy starszych mechanik, z drugiej strony widac jak gry od tego czasu sie zmienily, nowa oprawa ale mechaniki rodem z koncowki lat '90 troche mi nie siadly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach