Hunk09 1 Napisano 3 Kwiecień 2011 Witam Szybkie pytanie : co z trybem HARDCORE ? na ktorym poziomie odblokowuje sie PRO mode ? google twierdzi ze to 37 lvl. ale az nie chce mi sie wierzyc ze az tak pozno. Prawda czy falsz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
melankolic 13 Napisano 3 Kwiecień 2011 (edytowane) Prawda, tylko nie pamiętam czy to 37 czy też 39. edit: Sprawdziłem tryb PRO jest od 39. Wracając do zbierania nieśmiertelników to nigdy nie zdarzyło mi się zebrać po kimś z drużyny. Edytowane 3 Kwiecień 2011 przez melankolic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 4 Kwiecień 2011 Wyszła nowa łatka poprawiająca sporo mniejszych lub większy bugów, po szczegóły zapraszam tutaj Klik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dajlo 0 Napisano 4 Kwiecień 2011 witam czy crysys 2 zawiera wersje multi jezyczna ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 5 Kwiecień 2011 Tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 5 Kwiecień 2011 (edytowane) Jakby ktoś szukał kogoś do wspólnej gry to niech mnie doda (ID: Tr1g_), bo samemu to żaden fun . Mam wrażenie, że nowy patch poprawił trochę laga, ale nadal występuje i nadal zdarza mi się wpakować cały magazynek ze SCAR-a i przy tym zginąć. Za to zepsuty soundtrack z menu nie został w żadnym stopniu naprawiony i nadal cholernie rzęzi :P. Edytowane 5 Kwiecień 2011 przez InFaMe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 5 Kwiecień 2011 najistotniejsze to walka z cziterami ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vetinari88 1 Napisano 7 Kwiecień 2011 (edytowane) W jakiej rozdzielczości gra lepiej wygląda fullhd czy 720 ? i jak to zmienić ? Edytowane 7 Kwiecień 2011 przez vetinari88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 8 Kwiecień 2011 wydaje misie ze konsola nie daje takiej mozliwosci tzn zmiany rozdzialki ... ale po co Ci to ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 8 Kwiecień 2011 Konsola daje taka mozliwosc. W ustawieniach konsoli jest opcja zmiany rozdzielczosci. Mozna wymusic odpalanie w 720 albo innej rozdzielczosci. Domyslnie ta opcja jest ustawiona na auto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vetinari88 1 Napisano 8 Kwiecień 2011 No właśnie jak włączyć 720 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 8 Kwiecień 2011 Wchodzisz w ustawienia wyswietlania konsoli i zaznaczasz tylko ta rozdzialke jaka Cie interesuje. Zaznaczysz 720p to tylko taka bedzie dostepna dla gier i menu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 8 Kwiecień 2011 Czy wy też macie tak, że po wybraniu trybu łączy was do lobby, w którym jest się samemu i musicie czekać parę minut na połączenie do innego, pełnego serwera? Przed chwilą pobiłem swój własny osobisty rekord, czekałem chyba 20 minut, aby połączyło mnie do lobby, z którego mnie po chwili wywaliło... . Brawo CryTek. Pierwsze wrażenie w multi było świetne, ale teraz gra się po prostu tragicznie. Nie dość, że lag jest niesamowity to jeszcze często zamiast normalnie mnie respić, respię się pod mapą i nic nie mogę zrobić tylko zresetować grę . W dodatku masa bugów i glitchów i czasami mam ochotę roz*ebać mojego pada o ścianę. Jeśli Crytek nie poprawi tych błędów w ciągu 2 tygodni to gra leci na Allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 8 Kwiecień 2011 Za każdym razem tak mam. Racja, glitchów pełno, muzyka w menu co chwila się nakłada i mamy 3 soundtracki na raz. Ale to pikuś w porównaniu do co poniektórych bugów -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 8 Kwiecień 2011 Za każdym razem tak mam. Racja, glitchów pełno, muzyka w menu co chwila się nakłada i mamy 3 soundtracki na raz. Ale to pikuś w porównaniu do co poniektórych bugów -.- Możesz coś więcej napisać o błędach? Jaki mają wpływ na rozgrywkę? Dotykają bardziej singla, czy multi? Może oba tryby są spaprane? Jestem tuż przed wymianą na C2 i zaczynam się zastanawiać, czy warto...? Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
melankolic 13 Napisano 8 Kwiecień 2011 (edytowane) W singlu to IA przeciwników płata figle tzn blokują się na przeszkodach, biegają w kółko itp. Dodatkowo gra jest wyjątkowo prosta na najtrudniejszym poziomie. Mi raz zdarzyło się zablokować gdyż bohater przeniknął przez tekstury i nie mogłem już wrócić. Dodatkowo w singlu sa inne mniejsze pierdoły np. smugi śledzenia pocisków przenikają przez ściany. W multi, jest hmmm źle. Doszedłem do 34 lvl i odstawiłem narazie. Jakośc polaczenia kuleje strasznie, lagi, kuriozalne sytuacje oglądając killcamy, typy wychodza za obaszar mapy plus bossterzy. Czy wy też macie tak, że po wybraniu trybu łączy was do lobby, w którym jest się samemu i musicie czekać parę minut na połączenie do innego, pełnego serwera? Przed chwilą pobiłem swój własny osobisty rekord, czekałem chyba 20 minut, aby połączyło mnie do lobby, z którego mnie po chwili wywaliło... U mnie wygląda to podobnie ale czas oczekiwania nie jest dłuższy niż 2-3 minuty. Mi zdarzyło się wyrzucenie z lobby kilka razy tuż przed końcem odliczania. Edytowane 8 Kwiecień 2011 przez melankolic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 8 Kwiecień 2011 (edytowane) W singlu ich się raczej nie odczuwa. Gorzej na multi. Ostatnio wyszedł patch i parę bugów usunięto, jednak trochę zostało. Zdarza się, że po wbiciu na serwer nie ma dźwięku. Są problemy z pingiem, jednak już nie w takim stopniu jak wcześniej. Zauważyłem, że czasem zdarza się dziwna rzecz, bowiem po zakończonym meczu, automatycznie rozpoczyna się kolejny (nie, nie było to w trybie szybkich rund) i nie ma nawet czasu na wprowadzenie ewentualnych zmian w ekwipunku. Jednak to rzadkość. Trochę też nawala znajdowanie nowych hostów, w przypadku opuszczenia serwera, ale było to uwzględnione w patch'u, więc może zostało usprawnione. Do tego jest parę drobnych bugów, które po prostu lekko irytują, ale nie utrudniają gry, na przykład wspomniana przeze mnie nakładająca się muzyka, czy okropnie rzężący soundtrack w menu multi. Warto też przytoczyć słowa InFaMe, który mówił, że czasem trzeba się trochę naczekać, aby dołączyć się do jakiejś sensownej gry. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy póki co, ale widać, że to gra robiona tylko i wyłącznie po to, aby wyglądała i parę aspektów zaniedbano (np. głupawa fabuła w singlu). Jednak, jeśli masz okazję wymienić, to jak najbardziej, bierz. Pozdro /edit Zapomniałem o okropnie niskim AI. Edytowane 8 Kwiecień 2011 przez Lars06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 8 Kwiecień 2011 W singlu to IA przeciwników płata figle tzn blokują się na przeszkodach, biegają w kółko itp. Dodatkowo gra jest wyjątkowo prosta na najtrudniejszym poziomie. Mi raz zdarzyło się zablokować gdyż bohater przeniknął przez tekstury i nie mogłem już wrócić. Dodatkowo w singlu sa inne mniejsze pierdoły np. smugi śledzenia pocisków przenikają przez ściany. W multi, jest hmmm źle. Doszedłem do 34 lvl i odstawiłem narazie. Jakośc polaczenia kuleje strasznie, lagi, kuriozalne sytuacje oglądając killcamy, typy wychodza za obaszar mapy plus bossterzy. U mnie wygląda to podobnie ale czas oczekiwania nie jest dłuższy niż 2-3 minuty. Mi zdarzyło się wyrzucenie z lobby kilka razy tuż przed końcem odliczania. Dzięki. No w sumie, to jakiejś tragedii nie ma... Wezmę pewnie tylko dla singla, to głupie AI jakoś przeżyję... Pozdr. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy póki co, ale widać, że to gra robiona tylko i wyłącznie po to, aby wyglądała i parę aspektów zaniedbano (np. głupawa fabuła w singlu). Jednak, jeśli masz okazję wymienić, to jak najbardziej, bierz. Pozdro /edit Zapomniałem o okropnie niskim AI. Dzięki Lars06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 8 Kwiecień 2011 Bierz, bo gra jest naprawdę dobra. Multi ma błędy, są lagi, ale da się grać i ogólnie multi jest dobre, a jak CryTek to poprawi to będzie niemal doskonałe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 8 Kwiecień 2011 Bierz, bo gra jest naprawdę dobra. Multi ma błędy, są lagi, ale da się grać i ogólnie multi jest dobre, a jak CryTek to poprawi to będzie niemal doskonałe. Biorę. Właśnie wychodzę po nią, więc niedługo się sam przekonam czy było warto... Dzięki wszystkim za opinie. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golin 0 Napisano 10 Kwiecień 2011 grajac na ps3 u kumpla doswiadzcylem prawiesz wszystkich wymienionych przez kolegow wyzej bledow :< lipnie za to z ver na xboxa zauwazylem tylko wmenu trzeszczenie muzy tzn kawalki nie nakladaja sie jest tylko trzask i to nei zawsze, lagow nie uswiadczylem mimo ze iz mam neo 8mb :< cheaterow nie spotkalem, spadki fpsow hmmm nic zauwazalnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InFaMe 17 Napisano 10 Kwiecień 2011 Spadki fpsów w multi są i to duże i zauważalne. Jedynie na niektórych mapach gra się bardzo płynnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 10 Kwiecień 2011 Mnie osobiście spadki fpsów aż tak bardzo nie przeszkadzają. Najbardziej wnerwiającą rzeczą w multi są lagi i tego zdzierżyć nie mogę. Z 6 na 10 meczy mam średnio 1 - 2 kreski zasięgu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregez 1 Napisano 10 Kwiecień 2011 (edytowane) Dla mnie C2 to nieporozumienie. Grafika i oświetlenie dynamiczne - bomba! ale gameplay słabiutki. W singlu po prosto wieje nudą. Gra jest bez klimatu, postrzelałem trochę, ukończyłem połowę i znudziło mnie. Kupiłem C2 limitkę i wymieniłem na KZ3. W końcu jestem zadowolony! :thumbsup: Edytowane 10 Kwiecień 2011 przez Gregez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 10 Kwiecień 2011 Jest to kwestia gustu. Ja mam odwrotne uczucia KZ3 mnie strasznie znudził szczególnie multi. Natomiast granie w C2 sprawia mi wielka frajdę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach