Tasma_Boss 3 Napisano 6 Sierpień 2011 dzieki za odpowiedz :) pozdrawiam wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkoniks 0 Napisano 6 Sierpień 2011 Witam . Jestem zainteresowany kupnem "Crysis 2" Jest do dobry wybor ?? czy polecacie poczekac na battefield 3 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 6 Sierpień 2011 Zly nie jest, ale mnie multi z bajerami srednio sie podoba. Tak samo dziwnie patrze na RES 3. Wole normalne multi bez zbednych bajerow. Singiel w porzadku, bardzo dlugi (okolo 10h gry) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tasma_Boss 3 Napisano 6 Sierpień 2011 Włączasz wizjer (select) i jak zobaczysz wroga to przyciskasz kwadrat (chyba, nie pamiętam już). Podświetli Ci to wroga na czerwono (pojawi się nad nim strzałeczka) i czekasz aż ktoś z Twoich go zabije, wtedy wpadnie Ci asysta. @Tasma_Boss: Gracz zespołowy - musisz zaprosić do składu dwie inne osoby i zagrać z nimi mecz. Nie muszą być na Twojej liście znajomych, zapraszaj ludzi z którymi grasz - na pewno ktoś się zgodzi dołączyć. Złota rączka - wygrać w każdym trybie gry, czyli deathmatch, team deatchmatch, capture the relay itp. a moglbys mi jeszcze opisac jak zdobyc "sprzatacz" z gory dzieki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczurekPB 44 Napisano 6 Sierpień 2011 W opisie trofeum jest przecież napisane. Wykonać co najmniej po razie z każdego popisowego zabójstwa/skill killa. Najtrudniej zrobić te z zabiciem 4 i 5 osób w krótkim czasie. Najlepiej ustawkę na to zrobić. Swoje skill kille możesz sprawdzić w statystykach. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominiqpl 9 Napisano 7 Sierpień 2011 Czy ktoś wie co może być nie tak ? Ostatnio umówiłem sie z "friends-ami" by zrobić ustawkę na trofeum sprzątacz. Rozegraliśmy jedną partie na prywatnej grze i nagle znikły mi wszystkie statystyki oprócz rangi. Po za mną jeszcze tylko jednej osobie reszta ma wszystko ok wiec o co sie rozchodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laka21meister 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Witam, jak ustawić rozdzielczość w crysis 2 na opakowaniu sa podane 720p i 1080, ale w opcjach nie ma możliwości wyboru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 11 Sierpień 2011 automatycznie ci ustawia, to nie są jakieś tam PC-y Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 20 Sierpień 2011 Witam! Jakie jest ukryte trofeum? Co zrobić w tych popisowych zabójstwach- ślepa furia, psychol,oślepiający. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 20 Sierpień 2011 ukryte trophy to chyba znaleźć jakieś radary czy coś takiego,w ślepej furii musisz zabić kogoś jak ogłuszą się z granata gazowego czy tam dymnego,psychol to chyba zabić 5 w krótkim czasie ostatniego nie wiem,mi psychol właśnie brakuje i coś tam jeszcze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 23 Sierpień 2011 W statystykach - ogólne pisze , że mam zrobione psychola (wgl nie wiem kiedy...) Czy to przedstawia prawdę czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 23 Sierpień 2011 No nie ma opcji, żeby pokazywało nieprawdę. Jeśli masz w zestawieniu tych zabić pokazane, że wykonałeś to raz, czy więcej, to tylko pozazdrościć Masz z głowy najcięższą rzecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mrterminatorro 4 Napisano 23 Sierpień 2011 (edytowane) Kurcze bo gdy wejdę w zabójstwa popisowe to pisze, że nie mam tego zaliczone. A w ogólnych moich postępach w zakładce "popisowe zabójstwa" pisze: -Psychol 1 ;) Edit: Jest ktoś chętny na pare meczyków na mapach z dlc "Spustoszenie" ? Edytowane 23 Sierpień 2011 przez Mrterminatorro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qbaziom 0 Napisano 27 Sierpień 2011 Kto pomoże w zrobieniu trofea SPRZĄTACZ. Z zabójstw popisowych ma do zrobienia: ślepa furia, widmo, psychol, oślepiający, szał na drodze, nieustępliwy. Pomocy!!! Piszcie na PSN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 28 Sierpień 2011 Pewnie wiele razy zadawano to pytanie, ale nie chcę mi się przeszukiwać tylu stron. Można tanio wyrwać grę, warto? O singlu już nie pytam, bo podobnież naprawdę fajny. A jak multi? Da radę znaleźć ludzi bez problemów i głupiego czekania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 28 Sierpień 2011 Ta, ja gram z kolegą wszystko śmiga, czekasz z 2 min na server, ale kiedy już wbijesz to grasz cały czas, nie rozłączy cię, mało migracji hostów, śmiało kupuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 29 Sierpień 2011 Thx. Biorę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 30 Sierpień 2011 Widzę że dopiero zaczynasz przygode z ps3, to naprawdę dobry wybór, jako fps na początek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 30 Sierpień 2011 Witam! Jak zdobyć/znaleźć WABIK ? Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 30 Sierpień 2011 Gdy zabijesz jakąś bronią odpowiednią ilość graczy, dostajesz do niej punkt, za który możesz sobie odblokować jakieś dodatkowe wyposażenie. Jak taki dostaniesz, to wybierz po prostu wabik i dołącz do broni (możliwe też, że aby go móc odblokować wymagany jest jakiś poziom doświadczenia, ale nie pamiętam). 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DawidekFCB 38 Napisano 30 Sierpień 2011 Pankal - przygodę z PS3 rozpocząłem jakieś 2 lata temu. Teraz z przymusu (region) zmieniłem profil. Tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pankal422 20 Napisano 3 Wrzesień 2011 No to i tak możesz śmiało łykać c2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczurekPB 44 Napisano 3 Wrzesień 2011 Jest tu ktoś kto grał w multi Crysis 2 w marcu oraz teraz? Wpadło Wam trofeum Poświęcenie (za zagranie w sieci 6 miesięcy od pierwszego razu)? Bo czytam w internecie, że niektórym już powpadało a mi kurde nie chce (kilku osobom też nie) Najgorsze jest to, że to ostatnie trofeum, które mi zostało do platyny i chyba mnie szlag trafi jeśli nie wpadnie :verymad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artikam 51 Napisano 3 Wrzesień 2011 (edytowane) Gdy zabijesz jakąś bronią odpowiednią ilość graczy, dostajesz do niej punkt, za który możesz sobie odblokować jakieś dodatkowe wyposażenie. Jak taki dostaniesz, to wybierz po prostu wabik i dołącz do broni (możliwe też, że aby go móc odblokować wymagany jest jakiś poziom doświadczenia, ale nie pamiętam). Właśnie jest napisane na pudełku od gry,że ja ten wabik już posiadam(zakupiłem limitowaną wersje),ale za cholerę nie mogę go znaleźć. Edytowane 3 Wrzesień 2011 przez Artikam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lars06 420 Napisano 4 Wrzesień 2011 W pudełku powinien być kod, który należy wpisać w PSS i pobrać unlocka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach