ZeN-iu 0 Napisano 17 Marzec 2011 Nie wiem czy to lagi czy co, ale proszę o wytłumaczenie: dlaczego ja biję 3 razy meele kolesia(niszcząc go), nie tracąc przy tym hp a następnie inny podbiega i za 1 razem też meele mnie zabija ? Armor itp, wiem, używam. Ale są jakieś dziwne bugi w demie. Raz cały magazynek wpakuję w kolesia, bang!, na killcamie on trafia mnie w klatę jednym strzałem i ginę. WTqrwaF ? To nic innego jak lagi kazde nowe demo multi czy pełna wersja w dzien premiery i potem przez jakis czas boryka sie z tym problemem niestety tak to juz jest na tym swiecie ze zlagowani maja raz lepiej raz gorzej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gitarzysta6662 7 Napisano 17 Marzec 2011 Sciagnalem demko zainstalowalem, zarejestrowalem sie mimo ze nie ptzrba i jak lacze sie z serwerem to wywala mnie. czerwone okienko z napisem Network connection lost. please check your connection and try again. WTF???????? probowalem juz ze 20 razy i NIC!!! ktos tez tak ma?? mieszkam w UK ale to nie powinoo miec wplywu na to. mam neta 30M/b wiec na pewno nie mam problemu z polaczniem. co jest do cholery grane???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saracen 84 Napisano 17 Marzec 2011 To nie jest tak że wersja na PS3 jest niedopracowana. Producenci wreszcie po mału wykorzystują mityczną moc xboxa 360 :) Ps Chyba cos pomieszałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 17 Marzec 2011 Pod względem gameplayu to ta gra wymiata, tak jak żywy pisał bije wszystko co wyszło w tym roku. Co do grafy to jest bardzo dobrze i napewno lepiej niż w bc2 i bo, niewiem jakie wy macie to tv :P I nie piszcie że tv nie robi różnicy bo robi, u mnie na tv każda gra wygląda lepiej niż u mojego kumpla a mam niby starszy tv :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darkkain 16 Napisano 17 Marzec 2011 RGB full i opcja super-white i widać naprawdę dużą różnice w grafice. Tylko pamiętajcie, żeby obniżyć jasność w grze do 50%. Gra wygląda o niebo lepiej wtedy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 17 Marzec 2011 I przede wszystkim trzeba założyć różowe okulary! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) I przede wszystkim trzeba założyć różowe okulary! A moze jakies specjalne modele tv wyszly? Z nowymi prcesorami podciagajacymi grafe i kablami super hdmi. Byc moze dlatego u niektorych wyglada lepiej niz u innych Edytowane 17 Marzec 2011 przez NFL 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MadRock 1 Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) Specjalnie się zapisałem na to forum żeby skomentować panów arcy-niezadowolonych z nowego tworu Crytek: Wasze opinie to jakaś pomyłka. Wiem wiem, każdy ma prawo do swojego zdania, jednak wasze święte oburzenie to mocna przesada. Pograłem wczoraj z godzinę i nie dostrzegam tego 'strasznego rozmycia' czy 'strzelania na chybił-trafił'. Również to niby super porównanie wersji konsolowych to też niezła granda. Screeny zrobiono w innych rozdzielczościach i na innym wysyceniu! Żenada. Nie wiem czy trzeba to pisać ale z mega niezadowolonych opinii na temat grafiki wynika że trzeba: Mapy na MP to nie to samo co w kampanii więc nie ma co roztrząsać niedoskonałości na podstawie map które mają przede wszystkim szybko się wczytywać. Na dodatek jest to multiplatformówka z czego wniosek jest oczywisty jeśli idzie o grafikę. Moim zdaniem gra będzie niezłą petardą. Grywalność jest bardzo dobra, grafika ładna i ciekawy klimat. Jeśli rozgrywki będą urozmaicone a kampania co najmniej tak przyjemna jak w pierwszej części to będzie w co grać. Moim jedynym zastrzeżeniem jest niewykorzystanie potencjału PS3, no ale przecież gra jednego producenta musi na obu konsolach wyglądać tak samo. Edytowane 17 Marzec 2011 przez kill Poprawiłem ci błędnie wpisane psn id, zwracaj na to uwagę, inaczej możesz wypaść mało wiarygodnie, skoro nie ma cię w PSN :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 17 Marzec 2011 Juz wiem o co chodzi - ta gra po prostu beznadziejnie/tragicznie sie skaluje to 1080p, teraz wymusilem 720p i obraz jest ostry jak zyleta a do tego zauwazalnie plynniej chodzi, teraz to mozna grac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 17 Marzec 2011 To chyba bardziej efekt placebo. U mnie żadnych zmian. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 17 Marzec 2011 Juz wiem o co chodzi - ta gra po prostu beznadziejnie/tragicznie sie skaluje to 1080p, teraz wymusilem 720p i obraz jest ostry jak zyleta a do tego zauwazalnie plynniej chodzi, teraz to mozna grac ;) jak wymusiles 720? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 17 Marzec 2011 W ustawieniach wideo odznacz rozdzielczość 1080p i 1080i zostaw tylko 720p. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 17 Marzec 2011 W ustawieniach wideo odznacz rozdzielczość 1080p i 1080i zostaw tylko 720p. ale wtedy menu konsoli tez bedzie wyswietlalo sie w 720 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 17 Marzec 2011 To zostaw 1080p bo Crysis 2 maxymalnie odpala na 1080i Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 17 Marzec 2011 ale gra zrobiona jest w 720p i w takiej powinna dzialac przetestowalem i powiem wam ze gra w 720p wyglada wrecz zajebiscie. Wcale sie nie dziwie ze w 1080p wyglada zle, przeciez to zwiekszenie rozdzielczosci o prawie 50%. Po zmianie na 720p poprostu bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 17 Marzec 2011 ale gra zrobiona jest w 720p i w takiej powinna dzialac przetestowalem i powiem wam ze gra w 720p wyglada wrecz zajebiscie. Wcale sie nie dziwie ze w 1080p wyglada zle, przeciez to zwiekszenie rozdzielczosci o prawie 50%. Po zmianie na 720p poprostu bajka. Czy ja wiem czy bajka... tez gram na tej rozdzielczości i jakoś nie usatysfakcjonowała mnie grafika...jak na nową gre, szału nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) Czy ja wiem czy bajka... tez gram na tej rozdzielczości i jakoś nie usatysfakcjonowała mnie grafika...jak na nową gre, szału nie ma. w takim razie konsola nie jest dla Ciebie, kup PC, bo niestety na tym mozliwosci PS3 sie koncza. Dla mnie gra wyglada bardzo dobrze, i zmiana na 720 bardzo pomogla. Polecam wszystkim ktorzy juz skreslili gre. Rozmawialem z kilkoma osobami w grze, i kazdy kto zmienil na 720 zauwazyl spora roznice. Edytowane 17 Marzec 2011 przez snosch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dym0 1 Napisano 17 Marzec 2011 Nie widzę żadnych różnic w obrazie po przestawieniu na 720p, za to gierka zyskała trochę na płynności. Ale co to KUR** jest PC, że muszę specjalnie zmieniać rozdzielczość ?! Panowie wydaje mi się, że to tylko wina dema. W pełnej wersji nie będzie takich jaj. Fun z gry jest więc pewnie kupię jak stanieje. Odblokowałem ten drugi tryb gry, że trzeba bronić lub atakować. Tam to dopiero fpsy spadają :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klera 18 Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) kup PC, bo niestety na tym mozliwosci PS3 sie koncza Rozmawialem z kilkoma osobami w grze, i kazdy kto zmienil na 720 zauwazyl spora roznice. co ty gadasz widziałem dużo gier na ps3 z lepszą grafiką może i widać róznice, ale znowu to napisze...jak na gra z 2011 roku nie postarali sie z jej produkcji. Takie moje zdanie. Edytowane 17 Marzec 2011 przez Klera 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) bo niestety na tym mozliwosci PS3 sie koncza. Od kiedy to Crysis 2 jest wyznacznikiem jakości gier na PS3? @UP Oj, spóźniłem się o kilka sekund. Edytowane 17 Marzec 2011 przez Duszol_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SonnyTRK 2 Napisano 17 Marzec 2011 Co by nie mówić o wersji na PS3, to nawet wersja na PC nie jest tym, czym był Crysis 1 w czasie premiery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Djur 6 Napisano 17 Marzec 2011 Wiem, że zaraz dostanę kopa ;) ale uważam, demo multi Crysis2 jest lepsze do pierwszego dema multi KZ3 (tego na zamarzniętej zaporze) więcej akcji mniej "kampów" a i grafika jakby lepsza ;) Zaznaczam że jest to totalnie subiektywna opinia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aniolekPL 46 Napisano 17 Marzec 2011 Ja tam na obecną chwilę wolę KZ3 ale Crysisa też kupię jak stanieje. Ogólnie tragedii nie ma ciekaw jestem jeszcze singla(też by się demko przydało). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 17 Marzec 2011 (edytowane) Mnie po KZ3 strasznie fajnie gra się w tego Crysisa. Rozgrywka jest przemyślana, nie ma tuberów, min, botów i innych bzdetów ,,upiększających" gameplay. DMG broni też mógłby być mniejszy, bo mały dmg + super skoki i dostałbym grę marzeń. Ale jest jak jest i da się grać. Naprawdę, gdyby nie kwestie techniczne (framerate, lekkie lagi) to już składałbym preordera. Edytowane 17 Marzec 2011 przez vann Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flisek 12 Napisano 17 Marzec 2011 Ja nawet nie zagrałem, bo cały czas szuka mi sesji i nie znajduje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach