LionelPL 217 Napisano 9 Wrzesień 2012 Bierz Maxa i nie sugeruj się co piszą w cda Dla mnie to jedna z lepszych gier tego roku. Bardzo dobra fabuła,świetnie zrealizowane cutsceny, BULLET TIME!, trudna(nie ma debilnej autoregenarcji życia tylko stare dobre apteczki tu painkillery),i wrogowie myślą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 9 Wrzesień 2012 No to zakup! Tylko pewnie za 2-3 miesiące bo są jeszcze inne gierki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 9 Wrzesień 2012 (edytowane) Niektórzy piszą tu że max to słaba gra. A w CDA ComarC napisał że to najgorsza gra wszech czasów. Warto brać maxa? I wykorzystać zniżkę na muve? stary, ale mnie teraz rozje*ałeś na wióry! nie ma strzelanki w Fpsach i Tpp która mogła by się zbliżyć do Maxa3, d klasuje konkurencję realizmem, a filmowa fabuła prowadzi cię od jednej massakry do drugiej. Absolutny hit tego roku, Rockstar się nie myli, ich gry mają najlepszą mechanikę, fizykę, muzykę, fabułę, grafikę i najlepszych, zarośniętych, brudnych, zapuszczonych bohaterów :P ... tak zrealizowana gra pojawia się raz na kilka lat, i to właśnie jest ten rok. ... pierwszy pretendent do GoTY w tym roku!! :) Edytowane 9 Wrzesień 2012 przez Malakay 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LionelPL 217 Napisano 9 Wrzesień 2012 dokładnie nie słuchajcie tego betonu z CDA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 11 Wrzesień 2012 dokładnie nie słuchajcie tego betonu z CDA aż mi się niechce wierzyć że jakiś redaktor wystawił taką opinię tej grze, ale jeżeli tak to chłop ośmieszył się na Maxa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaelzen 1 Napisano 13 Wrzesień 2012 Ciekawostka od jutra w Empiku jest promocja na Max payna 3- 139 lub 149 zł . Oczywiscie na ps3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelk 43 Napisano 14 Wrzesień 2012 Jeżeli masz PS+ to warto się zainteresować zakupem Maxa na PSStore. W tej chwili wersja wraz z Rockstar Pass kosztuje 146zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawq 2 Napisano 14 Wrzesień 2012 Ciekawostka od jutra w Empiku jest promocja na Max payna 3- 139 lub 149 zł . Oczywiscie na ps3 Jak na razie na stronie jest: Cena: 225,49 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kanal!a 2 Napisano 15 Wrzesień 2012 Max'a można zakupić na 2 aktywne konsole ..... pytanie, czy Rockstar Pass będzie działało też na drugiej konsoli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gandi77 18 Napisano 15 Wrzesień 2012 Max'a można zakupić na 2 aktywne konsole ..... pytanie, czy Rockstar Pass będzie działało też na drugiej konsoli? Działa.Jakby kogoś interesowało to wersja z ps store też ma polskie napisy,14 GB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxiu 55 Napisano 16 Wrzesień 2012 To w empiku za 149 to cena tymczasowa czy już stała? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 16 Wrzesień 2012 (edytowane) Nie wiem, ale w Empiku jest chyba promocja na Max Payne 3 za około 139zł, natomiast dziś w Tesco widziałem za około 129zł. Edytowane 16 Wrzesień 2012 przez KoRnick90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawq 2 Napisano 16 Wrzesień 2012 Generalnie i tak korzystniej podzielić to na dwie konsole i grać we dwie osoby zawsze to weselej a koszta dzielą się na połowę. Z tego co się orientuję nawet jeśli skończy nam się PSN Plus to gra i tak będzie dostępna??? Bo została zakupiona za dodatkowe środki. Czy mam rację? Gry darmowe takie jak InFamous 2 przestają działać z dniem zakończenia PSN Plus? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfik 206 Napisano 16 Wrzesień 2012 Tak, każda gra, za którą dałeś choćby 1zł jest Twoja na zawsze, tylko gry za które nic nie zapłaciłeś przestają działać w dniu zakończenia subskrypcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rawq 2 Napisano 16 Wrzesień 2012 Świetnie dzięki za informacje Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chesteer 0 Napisano 17 Wrzesień 2012 Witam, Mam problem z trofeum za 100 zabitych przeciwników online.Zabiłem już 400 przeciwników a trofeum nie wpadło . Czy wiecie może w jaki sposob moge zrobić to trofeum??(czy już ktoś spotkał się z takim problemem) Z góry dzięki za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 18 Wrzesień 2012 Witam, Mam problem z trofeum za 100 zabitych przeciwników online.Zabiłem już 400 przeciwników a trofeum nie wpadło . Czy wiecie może w jaki sposob moge zrobić to trofeum??(czy już ktoś spotkał się z takim problemem) Z góry dzięki za odpowiedz. Graj, graj i jeszcze raz graj. Trofea online są zbugowane i często wpadają z opóźnieniem. Mi te trofeum wpadło jak na liczniku miałem 300 zabitych/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
energy910 14 Napisano 30 Wrzesień 2012 Powie mi ktoś jak interpretować zakończenie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojti99 23 Napisano 1 Październik 2012 Dużo ludzi gra na multi ? Zpaczowali w końcu te błędy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rad840 5 Napisano 1 Październik 2012 Dużo ludzi gra na multi ? Zpaczowali w końcu te błędy ? Dołanczam się do pytania. I jaki jest ogólny feeling płynący z multi? Starczy na długo czy szybko się nudzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szewczyk_7 0 Napisano 1 Październik 2012 multi jest w porządku ale i tak wolę U3. Jeśli chodzi o maxa to zawsze znajdą się osoby do pogrania, trochę błędów też się zdarza ale jak przysiądziesz to czas szybko leci. Jedynym minusem multi są zbugowane trofea np. zabij 100 przeciwników. Ogólnie polecam gierkę nie tylko ze względu na multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 1 Październik 2012 Przypadkiem wymieniłem Mafię 2 na MP 3 (nie było nic ciekawego ) i powiem wam że jak nie lubię strzelanek to ta gra mną pozamiatała ! Grafika muzyka akcje dynamika filmowość no i główny bohater, wszystko tip top . Przy RE 6 ta gra wygląda jak nowa generacja, po prostu łeb urywa ! Klimat jest gęsty przerywniki jak i gadki maxa zajebiste, gra cały czas się rozkręca . U3 idzie na emeryturę ze swoim lajtowym klimatem i kolorami niczym z kreskówki . No i gra jest naprawdę trudna jest sporo poziomów trudności itd, grania na kilkadziesiąt H + multi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konstant 31 Napisano 2 Październik 2012 Jak jest z napisami - czy gra musi być z polskiej dystrybucji aby się ściągnęły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
schranz 488 Napisano 2 Październik 2012 pobiera łatkę i grasz, jak masz ustawiony w konsoli domyślny język PL to pobierze ci PL napisy . Giera cały czas się rozkręca, jestem w 8 chapterze, lokacje są genialne ! Slumsy w brazylii dzieciaki grające w piłkę na ulicy burdele itd . Na prawdę design miejscówek robi ogromne wrażenie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robcio6669 1 Napisano 2 Październik 2012 (edytowane) Nie wiem, ale w Empiku jest chyba promocja na Max Payne 3 za około 139zł, natomiast dziś w Tesco widziałem za około 129zł. to w sumie gra z przed miesiaca za 139zl w tesco ?? no niezle niezle u nas to Need For Speed The Run w Tesco kosztuje ponad 200zl Edytowane 2 Październik 2012 przez robcio6669 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach