redlumek 41 Napisano 11 Październik 2014 Ja dla syna mam Xbox 360 a sam gram w sypialni na ps4. Żona nie gra ale tak sobie myślę gdzie by tu wstawić trzeci tv jakby się wciągnęła ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
advance007 2 Napisano 5 Marzec 2015 u mnie sprawdził się Rayman w co-opie i lego - teraz mam spokój ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcin.jankowski 0 Napisano 11 Marzec 2015 Też mam ten problem ale jakos sobie radze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ancia 1 Napisano 20 Marzec 2015 Jako grająca dziewczyna polecam to, co mnie wciągnęło i uzależniło: Beyond Two Souls (początek mojej przygody z PS3) The Lasto of Us Little Big Planet na 2 pady Lego Marvel Super Heroes <3 Assasins Creed Sherlock Holmes A po ciężkim dniu spróbujcie posadzić żony przez CoD albo Dead Island. Najpierw mogą krzyczeć, że brutalne. Ale po 5 minutach nie odzyskacie pada ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HermanRayov 0 Napisano 24 Marzec 2015 znalazłem grę w którą gram z żoną, ona strzela, ja kieruję i jest git. plus piwko i przekąski i tak spędzamy każdą niedzielę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 24 Marzec 2015 znalazłem grę w którą gram z żoną, ona strzela, ja kieruję i jest git. plus piwko i przekąski i tak spędzamy każdą niedzielę Tą grą jest ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 24 Marzec 2015 World of Tanks :D 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 24 Marzec 2015 To quiz? :D Wormsy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Driverd2 1 Napisano 13 Maj 2015 U mnie z początku była walka, wyciąganie wtyczki z gniazdka jak grałem na kompie (stwierdziłem że kiedyś przez to uszkodzi kompa i zaboli ją po kieszeni), potem wyłączanie tv jak grałem na konsoli itp,na szczęście już od dawna tego nie robi a grać z nią nie mam cierpliwości bo najzwyczajniej przeszkadza w graniu (na x360) bo na PS3 mam na szczęście jednego pada. Tak że chwalcie te co wam grać w spokoju pozwalają. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xTonks83 8 Napisano 19 Maj 2015 U mnie z początku była walka, wyciąganie wtyczki z gniazdka jak grałem na kompie (stwierdziłem że kiedyś przez to uszkodzi kompa i zaboli ją po kieszeni), potem wyłączanie tv jak grałem na konsoli itp,na szczęście już od dawna tego nie robi a grać z nią nie mam cierpliwości bo najzwyczajniej przeszkadza w graniu (na x360) bo na PS3 mam na szczęście jednego pada. Tak że chwalcie te co wam grać w spokoju pozwalają. To jest raczej problem z komunikacją w małżeństwie, a nie kwestia "żonie przeszkadza że gram" ;) zależy czy po prostu grasz, czy też grasz i olewasz żonę cały dom przez to :D bo wyciąganie wtyczek z kontaktu czy wyłączanie tv raczej nie wygląda najlepiej ^_^ Co do wspólnego grania, ja z mężem kiedyś na X360 ograłam mnóstwo gier. Najgorzej wypadły te z serii Lego, oboje przy tym wytrzymaliśmy max 30min :laugh: Ciężko było znaleźć coś naprawdę fajnego, ale pare gier było wyjątkowo dobrych, jak np. Far Cry 3 (szkoda ze FC4 nie ma tej opcji), Władca Pierścieni: Wojna na Północy (super split screen, a grę przeszliśmy kilkanaście razy :D), Diablo III. Myślę że teraz mając ps3/ps4 spróbujemy wspólnie przejść LBP 1/2/3. U nas w domu to raczej ja spędzam czas przy konsoli/pc :) mój mąż średnio przepada za grami, co jakiś czas znajdzie jeden tytuł, nad którym trochę posiedzi i już, nie ma znaczenia czy gra na ps4 czy x360, a 99% gier zawsze kupowałam sama, on sam na single player ograł max 5 tytułów co mnie irytuje :whistling: fajnie byłoby gdyby był graczem, sam chciał inwestować w lepszy sprzęt, gry.... No cóż :P nie można mieć wszystkiego. Co jakiś czas skomentuje "o, już nałóg przy konsoli" i to chyba tyle 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach