Dueq 0 Napisano 6 Marzec 2010 (edytowane) Ale masz odblokowanego AKS-74u?* A działa u was ta stronka veteran.battlefield.com? Bo nie moge zarejestrować BC2... Jak patrzyłem na inne BF'y to się wyświetlało okienko do wpisania kodu, ale jak zmieniłem na !943 lub na BC2 to nie było tego okienka... A widziałem gostków w grze, którzy mieli już veterana, a niektórzy M1 Grand'a... Macie tak samo? *problem rozwiązany Edytowane 7 Marzec 2010 przez Dueq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenrizpl 14 Napisano 7 Marzec 2010 (edytowane) Co trzeba odblokować/zdobyć, żeby mieć karabinek w UAV? Z góry dziękuję za odpowiedź:) Edytowane 7 Marzec 2010 przez fenrizpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pMagnusSl 22 Napisano 7 Marzec 2010 Specjalizacja do pojazdów umożliwiająca strzelanie drugim rodzajem uzbrojenia.....takie koło zębate z 3 nabojami na nim :biggrin: Trzeba ciągle działać w pojazdach i chyba działkach stacjonarnych aby w końcu to odblokować....w wersji limitowanej chyba była ta specjalizacja od razu odblokowana (tj po wpisaniu kodu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 7 Marzec 2010 Co trzeba odblokować/zdobyć, żeby mieć karabinek w UAV? To jest dodatek dla pojazdow - Alternatywne prowadzenie ognia (Alt fire), na rysunku jak dobrze pamietam jest zębatka i naboje. Jak juz to ustawisz to pod R1 bedziesz mial rakiete, a pod R2 karabinek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenrizpl 14 Napisano 8 Marzec 2010 Jeszcze jedno pytanko.. jak odblokować magnum ammo? Dostajemy to przy odpowiedniej randze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaluspalus 0 Napisano 8 Marzec 2010 mam pytanie store juz jest czy nie? bo nie moge pobrac mapek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 8 Marzec 2010 jakich mapek ? sa dwie w limitce ktore sa odrazu przejrzuj wszstkie tryby gry i mapy ja mam i niczego nie sciagalem czy kupowalem w storze ... sa store mysle ze bedzie dostepny od 18 tak jak maja wyjsc te dlc ale moge sie mylic ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Marzec 2010 mam pytanie store juz jest czy nie? bo nie moge pobrac mapek sklep nie musi dzialac abys mial mapki, wystarczy wpisac vip code, nawet jesli pisze iz sklep jest niedostepny, zaryzykowalem na wlasnym kodzie i wszystko dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaluspalus 0 Napisano 9 Marzec 2010 tak, juz sprawdzilem wczesniej i wszystko dziala ale i tak dzieki za odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrmorka 5 Napisano 11 Marzec 2010 Witam! Jak w temacie - czy dobrał już ktoś z Was optymalne ustawienia czułości w grze i na Fragu? PS. Z całym szacunkiem.....proszę mi od razu nie wyjeżdżać z hasłami że gra na Fragu jest oszustwem bądź beszczeszczeniem gry bo to nie miejsce na takie spory.... Pozdrawiam PM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alieen 4 Napisano 11 Marzec 2010 Ciekawe, kto sie teraz ujawni z odpowiedzia? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
m0rph 3307 Napisano 11 Marzec 2010 Ciekawe, kto sie teraz ujawni z odpowiedzia? ;) :rofl: hehehe ciiisza.. choc po Twoim poscie to wlasnie posiadacze zgodnie ukrzyzuja pytajacego :biggrin: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrmorka 5 Napisano 11 Marzec 2010 hehehe ciiisza.. choc po Twoim poscie to wlasnie posiadacze zgodnie ukrzyzuja pytajacego Dlatego zaznaczałem że nie czas i miejsce na te spory.....wiele o tym było pisane...wiele krwi się lało....po co..... Chcę krótkiej odp. i tyle Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 11 Marzec 2010 podaj swoje PSNid to Ci napisze PM jak ustawic.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrmorka 5 Napisano 11 Marzec 2010 I sie zaczyna.....proste pytanie a zaraz chcieliby znać nawet nr. buta.....wrrrrr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 11 Marzec 2010 I sie zaczyna.....proste pytanie a zaraz chcieliby znać nawet nr. buta.....wrrrrr... Mam gdzies twoj numer buta. Unikac Cie moge jedynie przez PSNid. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrmorka 5 Napisano 11 Marzec 2010 Mam gdzies twoj numer buta. Unikac Cie moge jedynie przez PSNid. nie musisz się mnie obawiać...nie jestem maniakiem grającym po kilkanaście godz. na dobę. Gram dla czystej przyjemności. A tak na marginesie doszedłem sam do jakiś sensownych ustawień lecz nadal jestem ciekaw jakie ustawienia mają inni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grobelas79 0 Napisano 11 Marzec 2010 Witam! W grze czułość ustawioną mam na max, a na fragu 4,5 i na takich ustawieniach gra mi się najlepiej. Jakie ustawienia masz TY? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrmorka 5 Napisano 11 Marzec 2010 1. W grze na połowie a na Fragu 4,5 2. Teraz próbuję prawie max w grze i 3 na Fragu - chyba chodzi płynniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gruda 0 Napisano 11 Marzec 2010 Witam mam problem ,nie słyszę jak mówią w grze są tylko napisy a nic nie mówią ruszaja tylko wargami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 11 Marzec 2010 Witam mam problem ,nie słyszę jak mówią w grze są tylko napisy a nic nie mówią ruszaja tylko wargami W jakiej wersji? Na PS3 czy na PC? Mój znajomy miał ten problem ale na PC. Na PS3 nie spotkałem się z tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gruda 0 Napisano 11 Marzec 2010 W jakiej wersji? Na PS3 czy na PC? Mój znajomy miał ten problem ale na PC. Na PS3 nie spotkałem się z tym. PS3 w końcu to forumo konsolach czy PC? Mówią tak cicho ,że bania mała jestem grą na konsole zawiedziony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dreadnought1 0 Napisano 11 Marzec 2010 PS3 w końcu to forumo konsolach czy PC? Mówią tak cicho ,że bania mała jestem grą na konsole zawiedziony Czas podglosnic sobie hsa... lub kupic nowego:] Polecam hsa sony... Jesli chodzi o mowe z gry to ustawienia sound lub zakup glosnikow (granie na dzwieku z tv to jawny gwalt) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gruda 0 Napisano 11 Marzec 2010 Czas podglosnic sobie hsa... lub kupic nowego:] Polecam hsa sony... Jesli chodzi o mowe z gry to ustawienia sound lub zakup glosnikow (granie na dzwieku z tv to jawny gwalt) Proszę bardzo podać adres to wyślesz mi sprzęt tak? Telewizor mam sony bravie ostatni raz wydałem 2 tysiące na Karabin do asg i nie wiem czy przybedzie gotówki coś do maja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gierej 1 Napisano 11 Marzec 2010 Proszę bardzo podać adres to wyślesz mi sprzęt tak? Telewizor mam sony bravie ostatni raz wydałem 2 tysiące na Karabin do asg i nie wiem czy przybedzie gotówki coś do maja Chodzi ci o głoś w grze (fabule) czy online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach