KopaczK 192 Napisano 24 Kwiecień 2011 (edytowane) W dniu 23.04.2011 o 08:37, drk2 napisał: Nie żeby to przesądzało sprawe wydania gry na pleja ale w sklepach ostatnio pojawiają się preordery W2 na ps3. Podobnie jak bilety na mecz otwarcia EURO 2012, choć UEFA jeszcze nie poinformował wylosowanych kibiców, że zdobyli prawo zakupu. ;) Ale byłoby miło. :) Edytowane 24 Kwiecień 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 24 Kwiecień 2011 W dniu 24.04.2011 o 00:48, KopaczK napisał: Podobnie jak bilety na mecz otwarcia EURO 2012, choć UEFA jeszcze nie poinformował wylosowanych kibiców, że zdobyli prawo zakupu. ;) Ale byłoby miło. :) Do jutra do północy mają czas więc o co chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 24 Kwiecień 2011 O to, że nikt jeszcze ich nie ma, a już nimi handlują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 24 Kwiecień 2011 Nie rozumiem Cię? Co turniej tak bilety są losowane... Nikt nimi nie handluje bo nie kazali Ci za nei płacić. Po prostu chcą sprawdzić ile ludzi chce je kupić i zrobią losowanie, a nie kto pierwszy ten lepszy... Zresztą to nie temat o Euro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 24 Kwiecień 2011 Chodzi o to, że jacyś naciągacze handlują na allegro biletami, których nie mają. Słowem, to, ze Wieśka można już na PS3 zamawiać o niczym nie świadczy. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drk2 515 Napisano 24 Kwiecień 2011 A już się bałem, że porównujesz sklepy do naciągaczy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kielczan 28 Napisano 24 Kwiecień 2011 W dniu 24.04.2011 o 21:30, KopaczK napisał: Chodzi o to, że jacyś naciągacze handlują na allegro biletami, których nie mają. Słowem, to, ze Wieśka można już na PS3 zamawiać o niczym nie świadczy. ;) Myślałem, że chodzi Ci o losowanie UEF-y. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 25 Kwiecień 2011 Skonczcie juz z ta uefa i tymi porownaniami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 26 Kwiecień 2011 Wie ktoś kiedy ma być demo, bo niby miało być miech przed premierą, a tu nie cały miech a dema nadal nie ma :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 26 Kwiecień 2011 W dniu 26.04.2011 o 15:31, sebek1991 napisał: Wie ktoś kiedy ma być demo, bo niby miało być miech przed premierą, a tu nie cały miech a dema nadal nie ma :/ Nie będzie dema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 26 Kwiecień 2011 jestes pewny ?, bo zapowiadali ze będzie. Jak tak to lipton :/ nawet nie wiem czy mi pójdzie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 26 Kwiecień 2011 W dniu 26.04.2011 o 15:48, sebek1991 napisał: jestes pewny ?, bo zapowiadali ze będzie. Jak tak to lipton :/ nawet nie wiem czy mi pójdzie :/ Gdyby były demo myślę, że na 99 % bym o tym przeczytał w jednym ze swoich źródeł :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 15 Maj 2011 Co sadzicie o samym koncu tego screena z trailera http://bi.gazeta.pl/im/0/9597/z9597030O.jpg ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 15 Maj 2011 W dniu 15.05.2011 o 11:23, BoryZPL napisał: Co sadzicie o samym koncu tego screena z trailera http://bi.gazeta.pl/...7/z9597030O.jpg ? ;) Some day I will have a decent PC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 15 Maj 2011 Tyle to ja juz wiedzialem jak pokazano jak ta gra wspolpracuje z padem od Xboxa, szkoda ze wtedy nikt nie sluchal ;). Co do gry, kolekcjonerke mam juz od czwartku w domu, dzisiaj w nocy (0.01) jest premiera gry wiec bedzie no-life totalny przez ten tydzien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joxer TeaMan 96 Napisano 15 Maj 2011 Niech to, bedzie trzeba kupic w najblizszym czasie, jestem zobowiazany do jednej z mojej ulubionych książek (raczej sagi), i do dobrej gry jaką jest wiesiek 1 ;] 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KopaczK 192 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) W dniu 15.05.2011 o 12:10, AlucardMZ napisał: Tyle to ja juz wiedzialem jak pokazano jak ta gra wspolpracuje z padem od Xboxa, szkoda ze wtedy nikt nie sluchal ;). Co do gry, kolekcjonerke mam juz od czwartku w domu, dzisiaj w nocy (0.01) jest premiera gry wiec bedzie no-life totalny przez ten tydzien. Nie masz uszkodzonej łepetyny Geralta? Jeśli gra wyjdzie na PS3, to będzie bardzo miło, ale istnieje szansa, że da się ją odpalić na laptopie, do którego mam od kilku dni dostęp. :) Edytowane 16 Maj 2011 przez KopaczK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thegrim 3 Napisano 16 Maj 2011 ja bym najchetniej chcial sprawdzic jak i czy dziala na moim kompie i dopiero kupil wersje kolekcjonerska... bo wiecie... z laptopami nigdy nic nie wiadomo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 16 Maj 2011 (edytowane) W dniu 16.05.2011 o 05:53, KopaczK napisał: Nie masz uszkodzonej łepetyny Geralta? Jeśli gra wyjdzie na PS3, to będzie bardzo miło, ale istnieje szansa, że da się ją odpalić na laptopie, do którego mam od kilku dni dostęp. :) Nie, leb jest czysciutki i wyglada swietnie na polce. Kupuj gre na lapka, 2 rdzeniowy procesor, 2gb pamieci i mozna smigac na low/medium, zalezy od karty graficznej, jesli masz 4gb pamieci i dobre taktowanie procka to moze byc jeszcze lepiej nawet. Gra jest skalowalna, silnik jest swietny. Opcji graficznych jest od groma, w zadnej NOWEJ grze (a gralem ostatnio w kazda :pardon:) tylu jeszcze nie widzialem, wiec mozna tweak'owac tez dowoli preferencje. Edytowane 16 Maj 2011 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoryZPL 24 Napisano 16 Maj 2011 Nom ale na 7300GT raczej nie smignie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nakatsuki 17 Napisano 16 Maj 2011 Mnie niestety mega pech spotkał, w karcie graficznej wentylatorek się popsuł i przy W2 strasznie się przegrzewa przez co komputer automatycznie się wyłącza :/ Pograłem tylko chwilę i ciężko cokolwiek powiedzieć, natomiast widać, że gra jest idealnie przystosowana pod konsole więc bankowo będzie konwersja (zresztą cały czas się o niej mówi). Jeżeli CDP da możliwość importu save na PS3 (zgrywamy go sobie na pendrive i przez usb wczytujemy) to kupiłbym 2 wersje i cieszył się świetną grafiką i bezstresową grą. Granie na PC to sama udręka, więcej się człowiek nadenerwuje szukając odpowiednich konfiguracji niż w spokoju pogra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 16 Maj 2011 W dniu 16.05.2011 o 09:55, AlucardMZ napisał: Kupuj gre na lapka, 2 rdzeniowy procesor, 2gb pamieci i mozna smigac na low/medium, zalezy od karty graficznej, jesli masz 4gb pamieci i dobre taktowanie procka to moze byc jeszcze lepiej nawet. Gra jest skalowalna, silnik jest swietny. Opcji graficznych jest od groma, w zadnej NOWEJ grze (a gralem ostatnio w kazda :pardon:) tylu jeszcze nie widzialem, wiec mozna tweak'owac tez dowoli preferencje. Czyli na moim lapku Pentium ® Dual-core T4400 2.20 GHz ati mobility radeon hd 5630 1g 4 Gb ramu rozdzielczość 1366 x 768 pójdzie?;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nakatsuki 17 Napisano 16 Maj 2011 @up Szczerze to procek strasznie słaby, sam mam Dual Core 2.5GHz i ostro szarpało, to jednak RPG i dużo algorytmów przechodzi (szczególnie jak walczy spora ekipa). Warto byłoby zagrać w demo (jeżeli kiedyś się pojawi), czy chociażby spróbować odpalić pirata, a jak będzie ok zakupić sobie full. Ja jestem ciekaw jak zmienię kartę graficzną to o ile % wzrośnie wydajność mojego PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NaLandy 9 Napisano 16 Maj 2011 Samsung R780 Procesor: Intel Core i5 430M, 2,27 GHz Grafika: NV Gt 330GT 1GB Ram: 4GB Rozdzielczosc: 1600x900 Mam zamiar jutro jechac kupic Wiedzmina, ale po waszych ostatnich komentarzach mam obawy, ze nie pogram komfortowo. Jak myslicie pojdzie na medium ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmaleC 280 Napisano 16 Maj 2011 W dniu 16.05.2011 o 17:57, NaLandy napisał: Samsung R780 Procesor: Intel Core i5 430M, 2,27 GHz Grafika: NV Gt 330GT 1GB Ram: 4GB Rozdzielczosc: 1600x900 Mam zamiar jutro jechac kupic Wiedzmina, ale po waszych ostatnich komentarzach mam obawy, ze nie pogram komfortowo. Jak myslicie pojdzie na medium ? Ja jutro bede mial wieska. Jesli chcesz sie wstrzymac to bede mogl ci podac, po poludniu, jak dziala na moim lapku. Radeon 5650 1gb, Inter Core i5 2,8 GHz, 4 Ram, 1360x768 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach