kwasinaldo 5 Napisano 26 Czerwiec 2010 Marqus zapomniałeś dodać o ciosach Chucka sprzedawanych z półobrotu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kpotocki 0 Napisano 26 Czerwiec 2010 potrzebuje 2 ogarnietych ze słuchawkami na misje :D jak cos gg 9287716 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek67 0 Napisano 28 Czerwiec 2010 (edytowane) Chętnie się umówię na partyjkę po 20. Mam HS.Mój PSNiD Arek67PL Edytowane 28 Czerwiec 2010 przez arek67 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nara 2 Napisano 28 Czerwiec 2010 Witam! Czy mozna grac samemu w onslaught, a jezeli nie to ilu musi byc minimum? Dzieki za odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwasinaldo 5 Napisano 28 Czerwiec 2010 Ten tryb przewiduje kooperacje do 4 graczy.Czy mozna samemu ? Pewnie tak ale lepiej z kumplami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snosch 446 Napisano 29 Czerwiec 2010 Ten tryb przewiduje kooperacje do 4 graczy.Czy mozna samemu ? Pewnie tak ale lepiej z kumplami :) Jest jedna zaleta. Gra samemu, to chyba jedna z niewielu szans opanowania latania Apachem. Mozna odpalic samemu Atacame, i latac w nieskonczonosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traitor23 0 Napisano 1 Lipiec 2010 Wczoraj zakupiłem Onslaught Mode, i jestem zawiedziony ;/ Zwykle grywam na Hardcore, i jak na razie tylko raz udało mi się zagrać bez "zombie", a próbuję dość często.. Mam nadzieję że poprawią to jak najszybciej, bo jak nie, to będzie "dupa blada".. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 4 Lipiec 2010 Co do mapek jeszcze: Valpariso można od A do D przejechać nie wychodząc z czołgu - trójka strzelców w środku i jeden inżynier z rapair toolem na kolanach za "kufrem" ;) jak ktoś planuje bicie czasówki to polecam spróbować takie rozwiązanie, A to pamiętam :) i w tle ktoś śpiewa :whistling: ,, deszcze nie spokojne.... '' :laugh: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kisiel__94 5 Napisano 4 Lipiec 2010 A mam pytanie ile kosztuje ten tryb? Teraz nie mam dostępu do konsoli, żeby sprawdzić , więc się pytam. A i jeszcze jedno: Czy normalnie jak gram i dostaje w tym trybie pkt. to one idą do statystyk? Czy to się nie liczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 4 Lipiec 2010 33 złocisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
holis 139 Napisano 4 Lipiec 2010 Czy normalnie jak gram i dostaje w tym trybie pkt. to one idą do statystyk? Czy to się nie liczy? Całe szczęście nie liczy się do statystyk. Na easy można by w ten sposób wbić 50 level w pół dnia ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 8 Lipiec 2010 Podobno ten dodatek psuję grafikę w bf-ie i prawdopodobnie ja uległem temu ch...twu . Próbowałem już usunięcie bf-a z dysku i wgranie na nowo i dalej jest to samo Może ktoś wie czym może to być spowodowane że widać u mnie kwadraty i dziwne cienie np jak się respawnuję to gdy spojrzę na helikopter to cień od wirnika jest zrobiony z wielu kwadracików . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irass 1 Napisano 10 Lipiec 2010 Warto wydac kase na ten dodatek bo jest promocja + BF 1943 czy dodatek szybko sie nudzi pogram 3 dni i odstawie na bok i czy BF 1943 to fajna gra i czy ludzie w to graja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ronni_92 10 Napisano 10 Lipiec 2010 nie warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJN86 211 Napisano 10 Lipiec 2010 Ja w dodatek grałem ok 3h i tyle bo nie mam zamiaru bić rekordów dzieci neo . Co do 1943 to gra dużo ludzi i dzięki temu możesz dostać status veterana w bfbc2 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MF187DoubleG 10 Napisano 15 Lipiec 2010 Warto wydac kase na ten dodatek bo jest promocja + BF 1943 czy dodatek szybko sie nudzi pogram 3 dni i odstawie na bok i czy BF 1943 to fajna gra i czy ludzie w to graja ? a ja uwazam, ze dodatek niewiele kosztuje i warto, ale lepiej od razu grac na hardcore bo wtedy naprawde trzeba sie wysilic, jak np pojawi sie heli a nie mamy inzyniera :) Co do 1943 uwazam, ze super wciaga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaRoO 0 Napisano 20 Lipiec 2010 mam problem w onslaught mode przeszedlem mapke atacama desert kilka razy i nie wpadlo mi trofum Atacama Desert Conquered inne mapy ktore przeszedlem trofea wpadly co zrobic ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mrowa607 5 Napisano 4 Sierpień 2010 I jak poprawiło się coś czy już nikt w to może nie gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ju-on 0 Napisano 4 Sierpień 2010 I jak poprawiło się coś czy już nikt w to może nie gra? Gdyby tylko wyeliminowali zombiaki na hc to z chęcią by się wracało do dodatku ,a tak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 4 Sierpień 2010 (edytowane) mrowa pogralem dzisiaj troche i raz zdarzyly mi sie zombiaki ale tylko na hc poza tym spoko na innych poziomach jest normalnie Edytowane 4 Sierpień 2010 przez DJYano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Traitor23 0 Napisano 4 Sierpień 2010 Ja mam taką radę, dla tych którzy grają po przez "Play now". Jeśli męczy was problem zombiaków, to po prostu SAMI stwórzcie grę publiczną. Wystarczy chwila, 3-4 minuty i zawsze ktoś dołączy. Odkąd to zauważyłem, nigdy nie miałem problemów z Zombie. Pozdrawiam Mamę, Tatę, Patrycję, całe Katowice i wszystkich graczy Battlefielda! Peace! :ok: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 4 Sierpień 2010 cos w tym jest ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 6 Sierpień 2010 Czy mi się wydaje...czy ten rodzaj rozgrywki jakoś się nie przyjął?Osobiście jakoś nie mam ochoty go "odpalać",nawet nie wiem dlaczego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DJYano 278 Napisano 6 Sierpień 2010 @Marqus_Pirx - to jest kwestia wyboru oczywiscie ale jezeli juz go posiadasz to wartoby sie chociaz zapoznac :) mnie on przypadl do gustu mimo wielu utyskiwan graczy bf'a - jest to cos innego ... licze ze go dopracuja troche i bedzie git :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TolkWimasz 1 Napisano 6 Sierpień 2010 Proszę o pomoc: Na starej konsoli miałem ściągnięty i zainstalowany DCL - ten z nowymi maskowaniami broni i strojów. Udało mi się załatwić nową konsolę slima. Przez kabel sieciowy zrobiłem kopię dysku i kont. Na nowej konsoli wszystko śmiga ładnie tylko w BFBC nie widzę DCLa. Nie ma ani nowych strojów ani broni. Nie mogę go ponownie zainstalować, bo w sklepie PSN jest zaznaczony, że już go mam. Nie wiem czy trzeba go jakoś specjalnie aktywować? Czy jest sposób aby DCLa usunąć z dysku, jeszcze raz ściągnąć z PSN i zainstalować? Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach