Skocz do zawartości
bzykacz

Dlc - Dodatki

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dowiedziałem się od chłopaków co im wysłałem inv że aby zagrać muszą posiadać dodatek,taką odpowiedź dostałem.

blam.gif

Ludzie czy wy się czytacie?

Edytowane przez DizzY-WolF
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

blam.gif

:rofl:

Amerykę odkrył koleś :D Ja dopiero w niedzielę zassam i dopiero zagram, da się grać w to samemu, czy trzeba mieć tych 3 znajomych?

PS. DizzY masz -10 za team killa :woot:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra trzeba by isc przetestowac nalson bay w hc mode :).

moim zdaniem jakies pkt do glownych statystyk powinny isc. w onslaught obok nickow pokazujemy tez swoja range. wiec powinno cos tak isc w ta range. albo powinni zrobic osobna range dla OM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...) Co znaczy dodawac do PSN? (...) Dramat ;)

Święte słowa, ale nie "walcz z wiatrakami" bo przegrasz własne zdrowie i nerwy. Również pisałem o tym w wielu wątkach, głównie w BF-Trofea. Przy ustawkach tylko dodawać, dodawać ... Lista 18 zainteresowanych zdobyciem trofea DemolitionMan a wśród nich dwóch chętnych im pomóc (ja i KJN) Z tej osiemnastki tylko czterech się pofatygowało wysłać invite'a. Pozostali zainteresowani czekali na "dodawać" :ninja:

Nic dodawać, nic ująć ;)

Co do onslauhgt jeszcze, mam zapytanie i nie wytrzymam do wieczora aby samemu sprawdzić ;)

Na hardcore nie miałem mapki, celownika i można było zrobić teamkill'a (moi mnie dwa razy czołgiem przejechali jak ich naprawiałem) :angry: , Czy w trybach łatwiejszych też tak jest czy podobnie jak w Multi są te "wspomagacze" ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pisalem to juz kilka razy, ale musze napisac jeszcze raz.

Co znaczy dodawac do PSN? Czy to jest jakis rozkaz? polecenie sluzbowe? Wchodzisz do watku o Onslaught Mode i wydajesz polecenia dodawania Ciebie do listy znajomych?

A moze sam zadalbys sobie odrobine trudu i pododawal ludzi z forum do friendlisty?

Malo co mnie tak drazni na tym forum jak teksty "dodawac mnie". Dramat ;)

Mam to samo! Ale...cóż,upadek obyczajów!!! Kiedyś na nowym forum wypadało sie przywitać,poczytać poprzednie wątki (żeby wejść "w klimat") a teraz..."dawać mnie! Wpisywać!!!" Ech....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na hardcore nie miałem mapki, celownika i można było zrobić teamkill'a (moi mnie dwa razy czołgiem przejechali jak ich naprawiałem) :angry: , Czy w trybach łatwiejszych też tak jest czy podobnie jak w Multi są te "wspomagacze" ?

tryb HC w Onslaught wyglada tak samo jak w normalnym multi. Nie ma mapki, ilosci energii pojazdow, ilosci amunicji i dziala teamkill. w pozostalych trybach chyba jest wszystko. (napewno w EASY bo tylko na tym gralem z pozostalych)

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze tu wstretne ludziska zadowolone z dodatku czyzby poswiecenie 10 piwek dobrej marki bylo warte zabawy bo tak sie zastanawiam jaka lepsza zabawa wypicie 10 piw czy moze dodatek do BC2 da wiecej zabawy, no i teraz mam maly dylemat , malolaty co nie pija piwa i tak maja za darmo bo tatus zaplaci, ale dorosli prosze o wrazenia. Dziekować za Uwage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam się,twoje posty też czytałem

PSNid: DizzY-WolF

- Gram zawsze Recon'em

- Nie interesuje mnie dobro drużyny, dbam tylko o swoje własne

- Kampie w każdym napotkanym krzaku

- Potrafie nawet zastygnąć w jednym miejscu nawet na 30 minut

- Nie pomagam bronić M-COM'ów ani ich atakować

- Jeśli jest mapa z helikopterem to zawsze nim latam

- Teamkill za helikopter to u mnie standard

- Chcę mieć jak najwyższe K/D żebym mógł się lansować

- Jeśli nie umiesz grać to nabijam się z ciebie

tak więc dodatek nie jest ci potrzebny :biggrin:

Widze ze tu wstretne ludziska zadowolone z dodatku czyzby poswiecenie 10 piwek dobrej marki bylo warte zabawy bo tak sie zastanawiam jaka lepsza zabawa wypicie 10 piw czy moze dodatek do BC2 da wiecej zabawy, no i teraz mam maly dylemat , malolaty co nie pija piwa i tak maja za darmo bo tatus zaplaci, ale dorosli prosze o wrazenia. Dziekować za Uwage

czemu wstrętne?żałujesz im tych 33 zeta?

kogo stać to sobie zakupi dodatek i 10 piwek dobrej marki dla dobrej zabawy.

A więc jutro to sobie kupię...kto chętny na zabawę? Bo kupię a tu nie będzie z kim grać

na mnie możesz liczyć :biggrin:

Edytowane przez portek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zaraz zaraz. NIech mnie ktos oswieci na czym dokladnie polega ten tryb? Pogralem chwile (kupilem 2 chwile temu, piwa 3 chwile temu) i jakos nie do konca kumam o co chodzi. Rozumiem ze gra sie we 4, trzeba zdobywac m-comy podobnie jak conquescie. Wybralem tryb easy i jakos nie moglem nawet uwalic jedengo przeciwnika. Nawet combat knive nic nie pomagal! Czy jedynym problemem przy ubiciu moich komapnow jest czas w ktorym robi sie respawn? Ze niby jak sie nie zdaze odrodzic to mozna przegrac? Dajcie ktorys jakies jasne info bo nie chce na glupka potem w onlinie wychodzic...

Choc pewnie wlasnie na niego wychodze pytajac szanownych forumowiczow wyjadaczy :)

Edytowane przez graphit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chwała niechaj będzie dyżurom Żony w szpitalu oraz posiadaniu dorosłych dzieci!!!

Nie kazdy ma tyle szczescia. Moja Pani pracuje tylko na pol etatu, a dzieci ucza sie co to nocnik i sedes!!! Jeszcze tylko kilka lat... :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zaraz zaraz. NIech mnie ktos oswieci na czym dokladnie polega ten tryb? Pogralem chwile (kupilem 2 chwile temu, piwa 3 chwile temu) i jakos nie do konca kumam o co chodzi. Rozumiem ze gra sie we 4, trzeba zdobywac m-comy podobnie jak conquescie. Wybralem tryb easy i jakos nie moglem nawet uwalic jedengo przeciwnika. Nawet combat knive nic nie pomagal! Czy jedynym problemem przy ubiciu moich komapnow jest czas w ktorym robi sie respawn? Ze niby jak sie nie zdaze odrodzic to mozna przegrac? Dajcie ktorys jakies jasne info bo nie chce na glupka potem w onlinie wychodzic...

Choc pewnie wlasnie na niego wychodze pytajac szanownych forumowiczow wyjadaczy :)

Zaraz dostaniesz odpowiedź:

trzeba zdobywac m-comy podobnie jak conquescie

zdobywa się flagi - conquest

podmieniasz flagę eliminując wroga od A do D wszystko musi się odbywać barrrdzo szybko bo liczy się czas

respawn trwa 15 sekund po tym wracasz biegiem lub środkiem transportu :biggrin: do drużyny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam się, twoje posty też czytałem

Brawo, aczkolwiek widzę że pojęcie ironii jest ci obce.

tak więc dodatek nie jest ci potrzebny

capture2ke.png

Przygarnął kocioł garnkowi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, bezemnie by go tu nie było...

Portek, przyznaj się, kto ci powiedział ile to jest 2+2*2?(pytanie podczas rejestracji)biggrin.gif

Widać, że z matematyki się uciekałotongue.gif

I jeszcze mu tłumacz, że 6, a nie 8smile.gif

Brawo, aczkolwiek widzę że pojęcie ironii jest ci obce.

<CIĘTA RIPOSTA>

Przygarnął kocioł garnkowi.

A może akurat bije snajperski rekord? Portek to miły gość po 35(?) roku życia, więc zna się na życiu chyba więcej niż ty...

To tak jakby timetoshake kozaczył do Marqusa Pirxa-a Marqus pokonał go doświadczeniem(tym życiowym).biggrin.gif

Edytowane przez panmistrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, bezemnie by go tu nie było...

Portek, przyznaj się, kto ci powiedział ile to jest 2+2*2?(pytanie podczas rejestracji)biggrin.gif

Widać, że z matematyki się uciekałotongue.gif

I jeszcze mu tłumacz, że 6, a nie 8smile.gif

Tak przyznaję się zadałem Ci to pytanie,jak ja uczyłem się matematyki to Ciebie jeszcze rodzice nie mieli w planach :biggrin:

A po wpisaniu 6 też były problemy z rejestracją m-c czekałem na e-mail aktywacyjny :biggrin:

Dobra Panowie trzymamy się tematu bo robi się bajzel.

A może akurat bije snajperski rekord? Portek to miły gość po 35(?) roku życia, więc zna się na życiu chyba więcej niż ty...

tak może z głosu :biggrin: w poniedziałek stukło mi 43 roki :biggrin:

nie pierwszy i nie ostatni co mi przygarnął :biggrin: - życie.

Edytowane przez portek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znów coś zwalili... Niektórzy wrogowie są nieśmiertelni... Pakujesz serie/kose w plecy, a bot dalej żyje.

snash, ty się tak nie wysilaj, bo nikt tutaj niema zamiaru ciebie wysłuchiwać, i dalej będziemy tak pisać ;) to nie jest zabronione przez regulamin :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przyznaję się zadałem Ci to pytanie,jak ja uczyłem się matematyki to Ciebie jeszcze rodzice nie mieli w planach :biggrin:

A po wpisaniu 6 też były problemy z rejestracją m-c czekałem na e-mail aktywacyjny :biggrin:

Dobra Panowie trzymamy się tematu bo robi się bajzel.

tak może z głosu :biggrin: w poniedziałek stukło mi 43 roki :biggrin:

nie pierwszy i nie ostatni co mi przygarnął :biggrin: - życie.

No to sto lat i obyś synów uczył swojego jakże szlachetnej umiejętności-grania.biggrin.gif

Edytowane przez panmistrz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DICE dało ciała.

Dziś dwa razy miałem problem z Onslaught - nie byłem w stanie nikogo zabić. Zmieniłem mapę, grałem z kimś innym i to samo.

Mogę walić w kolesia w nieskończoność a on i tak nie padnie.

Z całym szacunkiem ale 33 zł za 100kb danych potrzebnych do uruchomienia czegoś co było na dysku od samego początku i jeszcze z błędami.

Fuszerka pełną gębą.

Jeżeli tak się traktuje członków klubu VIP (ironia mode on) to ja dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

snash, ty się tak nie wysilaj, bo nikt tutaj niema zamiaru ciebie wysłuchiwać, i dalej będziemy tak pisać ;) to nie jest zabronione przez regulamin :laugh:

Rózni nas to ze ja mam z kim grac.

Edytowane przez snosch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie galopujecie nie w tę stronę, rozmawiamy o trybie onslaught, wszelkie dyskusje o kotłach, garnkach i patelniach prowadźcie przez PW lub na forach kulinarnych :-)

BTW myśle może ze ta niesmiertelność botów może być spowodowana lagami, co sądzicie? My ich widzimy tu a oni już są gdzie indziej ... A że to nie jakiś homo sapiens tylko głupawy algorytm to też nie reaguje odpowiednio szybko :-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BTW myśle może ze ta niesmiertelność botów może być spowodowana lagami, co sądzicie? My ich widzimy tu a oni już są gdzie indziej ... A że to nie jakiś homo sapiens tylko głupawy algorytm to też nie reaguje odpowiednio szybko :-(

Nie za bardzo, bo bot stał na dachu w miejscu, nie ruszał się a ja waliłem i nic.

Co ciekawe problem był tylko na poziomie Hardcore.

Tak czy owak, spore niedopatrzenie i poważna usterka.

Strzelasz do gościa i nie masz nawet krzyżyka, że trafiasz. Idzie się nieźle zirytować.

Edytowane przez jakubbak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorośli nie mają takich dylematów. Kupują i dodatek i browary ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DICE dało ciała.

Dziś dwa razy miałem problem z Onslaught - nie byłem w stanie nikogo zabić. Zmieniłem mapę, grałem z kimś innym i to samo.

Mogę walić w kolesia w nieskończoność a on i tak nie padnie.

Panowie piszcie z konkretami gdzie,na jakiej mapie,jaki tryb by pozostali mogli sprawdzić to u siebie i potwierdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Problem z "nieśmiertelnymi" występował u osób powyżej na każdej z czterech map. Większość spotkała się z nim na trybie Hardcore ale nie wiem czy to ma znaczenie. Ja grałem w swoim team'ie i miałem tylko raz przypadek że nie mogłem ubić bot'ów (Atacama) więc potwierdza to wypowiedź Basa że problem jest losowy i nie dotyczy wszystkich

Aha i jeszcze coś, bot'ów których ja nie mogłem zabić, mogli dobić ludzie z team'u i odwrotnie,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj graliśmy na wszystkich czterech mapach na hc i żadnych problemów z zabijaniem nie było. Niestety wywaliło mnie za to na sam koniec valparaiso i oczywiście mapki nie zaliczyło :/

Ale spróbujcie pobić 7:52 na hc na atacamie ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi