One Post Man 4596 Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) Po tym ze wiekszosc graczy majac do wybory CoD, BF, KZ, MAG itd. wybiera wlasnie CoDa? PS. Jak ktos tak jak ja nie chce grac z beznadziejnym tlumaczeniem to niech porozglada sie na Allegro, mozna juz znalezc sprowadzane kopie w wersji ENG :) Ja juz mam zamowiona w sklepie na miescie, nie chce powtorki z rozgrywki, kolor jesienny Fall = kolor "upadek" :laugh: <bum trafienie w glowe> haha Edytowane 4 Listopad 2010 przez AlucardMZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danatiel 19 Napisano 4 Listopad 2010 A propos: Jak wyglada sprawa lokalizacji? W wersji PL beda tylko napisy do wyboru (mam nadzieje)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swintuch_elegantuch 0 Napisano 4 Listopad 2010 siemaneczko panowie zapytam bo nie mam czasu szukam bo do pracy i nie mam czasu szukac powiedzcie mi tylko czy te 4 mapki kture sa dodawane bo wersji Hardned i Prestige beda normalnie do sciagniecia na ps store ?? poniewaz wolałbym kupic 2 gry niz jedna z mapami :/ z góry dzieki za odp siemaneczko panowie zapytam bo nie mam czasu szukam bo do pracy i nie mam czasu szukac powiedzcie mi tylko czy te 4 mapki kture sa dodawane bo wersji Hardned i Prestige beda normalnie do sciagniecia na ps store ?? poniewaz wolałbym kupic 2 gry niz jedna z mapami :/ z góry dzieki za odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 4 Listopad 2010 Skad to wiesz ,ze najwiecej graczy wybiera coda?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 4 Listopad 2010 Skad to wiesz ,ze najwiecej graczy wybiera coda?? Po ilości graczy na serwerach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 4 Listopad 2010 http://store.steampowered.com/stats/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 4 Listopad 2010 Tak mało ludzi gra na PC? :wacko: Jestem w ciężkim szoku. Pamiętam że rekord na Xboxie w Coda właśnie to było chyba 2 miliony jednocześnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BednarPL 1 Napisano 4 Listopad 2010 właśnie jak wygląda sprawa z tymi mapkami z hardeted czy będą do kupna poprzez ps store ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 4 Listopad 2010 Nie wiadomo. Ale mam takie nadzieje. Jeżeli będzie tylko w Hardened, to mało ludu będzie grać na tych mapkach. No i Acti nie przepuści okazji nachapania się pieniędzmi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomXsz 24 Napisano 4 Listopad 2010 Zgłaszam się na ustawkę !! Zombies , Multi ooo będzie granie nocki zarwane :D id wiadomo jakie :) To nap---dalamy masz HS??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) Rzeczywiście ma być aż tak źle z lokalizacją? O kwiatuszkach w Modern Warfare 2 słyszałem i to całkiem sporo,ale grając w WaW tłumaczenie sprawiło wrażenie nieźle wykonanej roboty. Edytowane 4 Listopad 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Code 17 Napisano 4 Listopad 2010 Nie jest tragicznie :) Jak to przy premierze CoDa, muszą sobie ponarzekać. W MW2 może 2 kuriozalne tłumaczenia wystąpiły, nic więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rizo 0 Napisano 4 Listopad 2010 http://store.steampowered.com/stats/ w Call of duty 4 gra 4x wiecej ludzi niz w mw2 :] nie ma to jak dawac statystyki z najbardziej znienawidzonej czesci coda przez Pc'towcow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saintgb1972 307 Napisano 4 Listopad 2010 O czym w ogole jest dyskusja? Recoil?? W CoDzie?! Wlasnie dlatego nikt ( no prawie nikt) nie placze nad brakiem odrzutu, nie taka jest specyfika tej gry po prostu, jak ktos chce recoila to niech sobie pogra w KZ2 albo BFBC2, bo tutaj to liczy sie czysty FUN. Jakby bron niesamowicie kopala i pociski lataly po calym ekranie to CoD nigdy w zyciu nie bylby najlepszym FPSem na rynku i 95% graczy by sie od niego odwrocila, nie potrzebna znajomosc fizyki kwantowej zeby na to wpasc ;) Zgodze sie z tym , ze CoD jest najbardziej popularnym FPSem na rynku , ale czy najlepszym ? kiedys za czasow Polski Ludowej najbardziej popularnym samochodem byl Fiat 126p czy byl najlepszy ? w chwili obecnej system windows jest najbardziej popularny , czy jest najlepszy ? Teraz nawet okazuje sie , ze brak recoil'a nie jest wada tylko zaleta , a jeszcze kikla dni wczesniej inne strzelanki byly z tego powodu pietnowane . Obejzalem caly ten filmik z gameplayu i coz ? nie zauwazylem aby grafika jakos szczegolnie powalala na kolana , nie zauwazylem aby byly jakies rewolucyjne rozwiazania , malo tego brak jakiejkolwiek interakcji z otoczeniem , usmialem sie w momencie gdy gracz biegl z dwoma pistoletami rece mu chodzily jakby chcial sobie wybic zeby . Jednak na forum padaja stwierdzenia "ta gra jest ostatecznym CoD i z kazdym dniem staje sie lepsza " , ludzie zerknijcie na te gre obiektywnie , ja nie twierdze , ze CoD jest zla gra , zamowilem sobie nawet preordera ale nie dlatego , ze uwazam ze ta gra jest "ostateczna" tylko dlatego ze robilo ja to samo studio co WaW , za kikla dni premiera wtedy sie okaze co "potrafi" nowy CoD . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 4 Listopad 2010 jak ktoś zauważy gdzieś w sklepach (saturm, mm itp) CoD BO w piątek albo w poniedziałek niech pisze natychmiast tutaj :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 4 Listopad 2010 @up Na razie nic na ten temat niewiadomo, a jesli sie znajda, coz, szykujmy sie na koszt 50 zl :teehee: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 4 Listopad 2010 jak ktoś zauważy gdzieś w sklepach (saturm, mm itp) CoD BO w piątek albo w poniedziałek niech pisze natychmiast tutaj :thumbsup: Jak będę wracał jutro z pracy to mam po drodze Saturna i Media. Raczej nie wieżę że gdzieś będzie można to jutro dostać ale zobaczymy. BTW co do arcade zombie to średnio to wygląda - uwielbiam ten tryb tylko jakoś rzut z góry za mną nie przemawia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xpolx2 2 Napisano 4 Listopad 2010 W piątek można dostać w Media Expert w Cieszynie. Tak mi powiedział Pan z działu "gry";) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) Po południu wpadnę do obu większych galerii białostockich i dam info. Mam nadzieje,że chociaż panowie z MM pokuszą się znów o wcześniejszą sprzedaż po rozsądnej cenie Edytowane 4 Listopad 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OwlPL 33 Napisano 4 Listopad 2010 Otrzymałem dziś mail z hurtowni że jeśli transport nie nawali (jak to miało miejsce np z Red Dead Redemption ), gra powinna do nich dotrzeć jutro późnym popołudniem.mam nadzieję że wszystko pójdzie ok i jutro bądź w sobotę będę grał.Serwery są ponoć już aktywne od wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregez 1 Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) Ludzie, o czym wy piszecie? Przecież premiera dopiero 9.11... Jutro mamy 5.11 więc jest duża szansa, że "transport" jednak nawali i dojedzie 9.11 Cuda się zdarzają - jak kupicie to chwalcie się gdzie i za ile to sam polecę! Edytowane 4 Listopad 2010 przez Gregez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hanti 15 Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) Rozmawiałem z pewnym sprzedawcą, który wspomniał że po zamieszaniu jakie wywowała ostatnio przesyłka do Stanów Zjednoczonych wzmożono działalność celną, stąd moga pojawić się pewne opóźnienie z dostarczeniem towaru. Chociaż dotyczy to pewnie egzemplarzy sprowadzanych, wersji anglojęzycznych. Edytowane 4 Listopad 2010 przez hanti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartasblack 29 Napisano 4 Listopad 2010 ultima rozsyła wiadomości o planowanej na poniedziałek wysyłce, z tego więc wynika że grę albo już mają albo są pewni na 1000% że będą mieli w do poniedziałku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmoQ_88 186 Napisano 5 Listopad 2010 Nowa reklamówka http://www.youtube.com/watch?v=4SX4AXQxYuE 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balneator 18 Napisano 5 Listopad 2010 Fajna reklamówka, przesłanie jest czytelne w tej grze każdy może się poczuć jak żołnierz no zobaczymy w praniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach