Jarek-73 2 Napisano 16 Wrzesień 2011 To ja jeszcze raz z pytaniem : W porządku.. Wszyscy mówią, że na manualach jest to inna gra. Ale czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jaka będzie różnica gdy sobie ustawie manuale ? Co się zmieni ? :) I czy jeśli nie jestem pro graczem, który spędza nad Fifą kilka godzin dziennie. Tylko pogram okazyjnie godzinkę, dwie. To czy powianiem przełączyć się na manuale ? Czy jest to tylko dla zaawansowanych graczy ? tak jak Ci pisałem, ja też nie jestem żadnym Pro Graczem (wręcz odwrotnie ). Najlepiej jeśli pograsz na jednych i drugich ustawieniach. Dla mnie osobiście manual sprawia większą satysfakcję. Naprawdę trudno stworzyć dobrą sytuację bramkową (a wykorzystać ją jeszcze trudniej) niemniej jeśli grasz przeciwko komuś kto gra już dłużej na asystach to wtedy chyba masz jeszcze mniejsze szanse. Jeśli chcesz popróbować na manualu to w sobotę po 20 mam czas (żona z dziećmi wyjeżdża :thumbsup:) i sam się będziesz mógł przekonać czy takie ustawienia Ci odpowiadają. Mój psn (czy jak to tam się zwie) to ja000rek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 16 Wrzesień 2011 To ja jeszcze raz z pytaniem : W porządku.. Wszyscy mówią, że na manualach jest to inna gra. Ale czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jaka będzie różnica gdy sobie ustawie manuale ? Co się zmieni ? :) I czy jeśli nie jestem pro graczem, który spędza nad Fifą kilka godzin dziennie. Tylko pogram okazyjnie godzinkę, dwie. To czy powianiem przełączyć się na manuale ? Czy jest to tylko dla zaawansowanych graczy ? nie można powiedzieć że dla zaawansowanych graczy. dlaczego? bo właśnie wymiatacz na asyście będzie miał duże problemy jeśli gra tylko asyste. jak zagra na manual to będzie ciężko mu się połapać w nowej rzeczywistości gry ;] najlepiej od początku grać na manual, zostaw tryb z asystą - taka moja rada. na manualu gra jest bardziej realna, unikasz wyników typu 6:4. wiem że to gra i frajda jest(powinna być) ze strzelania bramek - powinna być, ale patrząc w perspektywie czasu jest to nude (przynajmniej dla mnie). oprócz tego unikasz gry w stylu: ping pong. załóżmy że ktoś bierze barce/real/czelsi bo to biorą najczęściej, gra na asyście przeciwko tym drużyna a grając drużyną 4 gwiazdkową jest bardziej niż bardzo nierealna ;D siedzisz i nie wiesz co się dzieje, a gościu niemalże ze 100% skutecznościa podaje, krosuje, wrzuca, kończy akcje - nonsens. nie ma czegoś takiego w realnym świecie, nawet krystyna z realu czasem się pomyli ;D tryb manual właśnie taki jest, gra błędów, cierpliwość a nie walenie w pada na pałe. graj manual i nie przejmuj się wynikami, samo to że podejmujesz się gry w tym trybie czyni z ciebie prawdziwego gracza. a nie malego chlopca ktory chce sobie poklikać . no to czekam na lawine zwolenników asysty którzy zaraz mnie pojadą za ostatnie zdanie ;p Witam. Widzę, że ostatnio niemal całkowicie zamarł ruch w temacie Fify 11 (zapewne w związku z demem 12) droga ta 12... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichuL 14 Napisano 16 Wrzesień 2011 jak można być zwolennikiem asyst? to jest dobre jak ktoś np. przesiada się z pesa albo po prostu dawno nie grał - ot na początek kilka meczów co by się wczuć w grę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Graczyk 10 Napisano 17 Wrzesień 2011 W oczekiwaniu na Fifę 12, chciałem zmienić coś w 11 żeby nie była taka monotonna. Zmieniłem kamerę na transmisyjną i to jest piękne! Gra się zupełnie inaczej. Do tego wyłączyłem wszystkie scoreboardy i czuję się jak bym grał w Fifę 11,5 ;) Polecam każdemu któremu się znudziła już zwykła gra w jedenastkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 17 Wrzesień 2011 (edytowane) jak to dokladnie jest z powtorkami ? Strzelilem ladna brameczke i chcialem ja sobie zapisac na serwerach ea. Niestety mi przepadla bo gralem z kolesiem rewanz, i nie mialem tego menu gdzie byly powtorki. Da sie innym sposobem je zapisywac ? I jeszcze jedno jak juz wbilem w te powtorki to mialem tylko z 1 polowy (wynik meczu byl 4:3, a w powtorkach byly tylko 3 bramki). Wciskalem przyciski i druga polowa z powtorkami sie nie pokazala. I czy te powtorki ktore sa na stronce ea da sie sciagnac na dysk kompa ? PS. Obczajcie mojego wczorajszego gola - http://www.ea.com/pl/football/wideo/ugc/93646362 :D Edytowane 18 Wrzesień 2011 przez Skiba94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 21 Wrzesień 2011 po co zapisujecie te powtorki...ktos to pozniej oglada? ;S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 21 Wrzesień 2011 po co zapisujecie te powtorki...ktos to pozniej oglada? ;S Wrzucasz na serwer i się możesz pochwalić naprzykład właśnie tutaj na naszym forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grubys 25 Napisano 21 Wrzesień 2011 Ja nadal poszukuje jakiegoś wirtualnego klubu, chciałbym w końcu zrobić te trofea :verymad: Jeśli ktoś ma miejsce w klubie, który w miarę regularnie rozgrywa mecze to proszę o kontakt. Byłem już w kilku ale spotkać tam kogoś grającego graniczy z cudem. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 22 Wrzesień 2011 Wrzucasz na serwer i się możesz pochwalić naprzykład właśnie tutaj na naszym forum :) aha, nie zapisuje bo chyba nie mam czym sie chwalic ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RossoNero 56 Napisano 22 Wrzesień 2011 Czy jest ktoś chętny na zagranie Ligi? Kilka osób i fajnie by się pograło.Co drugi mecz jak wygrywam to gość się rozłącza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 22 Wrzesień 2011 (edytowane) Czy jest ktoś chętny na zagranie Ligi? Kilka osób i fajnie by się pograło.Co drugi mecz jak wygrywam to gość się rozłącza... Ja chętnie pograłbym i na pewno nie będę uciekał :whistling: Jedyny problem to..... moja żona, no dobra, może raczej obowiązki domowe. Na grę mógłbym znaleźć czas góra 2 x w tygodniu i to po 20.00. Gdyby to Ci (Wam) odpowiadało, to ja z chęcią się piszę. Zapomniałem dodać - nie wiem jaki poziom reprezentujecie, ale właśnie z powodu braku czasu nie gram jakoś specjalnie dużo, a co za tym idzie prezentuję raczej średni poziom. Nie wiem czy to nie za nisko w takiej lidze? Edytowane 22 Wrzesień 2011 przez Jarek-73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grubys 25 Napisano 22 Wrzesień 2011 Też jestem chętny ;) Dzisiaj np w godzinach późno wieczornych możemy coś rozegrać. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
styko 0 Napisano 22 Wrzesień 2011 Witam. Przepraszam, że pierwszy mój post będzie zapytaniem aczkolwiek od jakiegoś czasu poszukuje informacji związanych z oczywistą zmianą fify 11 na fifę 12. Mianowicie, w "starej" fifie 11 miałem jeszcze około 100k coins + całkiem fajny skład. Od 2 dni web app do obsługi konta UT11 nie działał. Dzisiaj widzę, że aby pograć w UT muszę mieć Fifę 12. Z tego tytułu mam pytanko: 1. Czy jest jeszcze dostępna gdzies app do 11 czy wogóle UT 11 umarło śmiercią naturalną i zmuszony jestem zakupić fifę 12?? 2. Czy jest możliwość przeniesienia coinsów z UT 11 do UT 12 ? Jeżeli było już przepraszam z góry, ale wszędzie są lakoniczne odpowiedzi gdzie wnioskować nie bardzo jest co :/ Pozdrawiam i dzięki z góry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RossoNero 56 Napisano 22 Wrzesień 2011 Ok,no to fajnie.Mamy już 3 osoby chętne.Jeszcze z 7 osób i można grac :) Mój poziom? w Fifie mam 20,ale gram dobrze,ale nie powiem,że jestem jakimś wymiataczem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 22 Wrzesień 2011 Ok,no to fajnie.Mamy już 3 osoby chętne.Jeszcze z 7 osób i można grac :) Mój poziom? w Fifie mam 20,ale gram dobrze,ale nie powiem,że jestem jakimś wymiataczem :D Mój też 20, ale grając z dobrymi zawodnikami muszę stwierdzić że nieco na wyrost . Myślę, że taka liga byłaby fajną zabawą :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 22 Wrzesień 2011 liga fajna rzecz,ja bym sie pisal,ale w wersji manual. no i bez cisnienia na rozegrane mecze,bo tez gram jak mam czas,nie siedze przed tv non stop... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 22 Wrzesień 2011 liga fajna rzecz,ja bym sie pisal,ale w wersji manual. no i bez cisnienia na rozegrane mecze,bo tez gram jak mam czas,nie siedze przed tv non stop... ;] No tak, faktycznie nie napisałem o tym, bo w sumie dla mnie to oczywista rzecz - gramy tylko na manualu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
black_mamba_pl 2 Napisano 22 Wrzesień 2011 najlepiej rozgrywac mecze na weekend,bo wtedy kazdy ma najwiecej wolnego czasu. jak bedziecie cos motac dajcie znac ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RossoNero 56 Napisano 22 Wrzesień 2011 Ok no to zbieramy ekipę i coś pogramy :) Im więcej osób tym lepiej.Śmiało! Dziś późnym wieczorem będe grał w Fifę więc jak ktoś ma ochotę to wysyłać zaproszenie i zagramy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 22 Wrzesień 2011 jutro wieczorem (moze bede gral do bialego rana), w przerwie wymachiwania lapami na move, moge pyknac z kims meczyk, lub 2vs2 3vs3 itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 23 Wrzesień 2011 Ok no to zbieramy ekipę i coś pogramy :) Im więcej osób tym lepiej.Śmiało! Dziś późnym wieczorem będe grał w Fifę więc jak ktoś ma ochotę to wysyłać zaproszenie i zagramy. Sądzę, że dziś wieczorem (raczej po 22.00) też uda mi się usiąść do konsoli. Wprawdzie planowałem potrenować w 12, ale skoro jest okazja to możemy pograć i w 11 :thumbsup: A może będzie nas więcej niż tylko dwóch i uda się rozegrać jakiś mały turniej? Przy okazji raz jeszcze się zapytam o coś takiego: Czy jeśli będziemy grać we dwóch (1v1) to czy kolejna osoba z pokoju będzie mogła "podglądać" taki mecz jako obserwator, czy też będzie musiała bezczynnie czekać aż tych dwóch rozgrywających mecz skończy swoją rozgrywkę? Jeśli jest to możliwe, to jak to zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RossoNero 56 Napisano 23 Wrzesień 2011 Sądzę, że dziś wieczorem (raczej po 22.00) też uda mi się usiąść do konsoli. Wprawdzie planowałem potrenować w 12, ale skoro jest okazja to możemy pograć i w 11 :thumbsup: A może będzie nas więcej niż tylko dwóch i uda się rozegrać jakiś mały turniej? Przy okazji raz jeszcze się zapytam o coś takiego: Czy jeśli będziemy grać we dwóch (1v1) to czy kolejna osoba z pokoju będzie mogła "podglądać" taki mecz jako obserwator, czy też będzie musiała bezczynnie czekać aż tych dwóch rozgrywających mecz skończy swoją rozgrywkę? Jeśli jest to możliwe, to jak to zrobić? Też będe grał dzisiaj późnym wieczorem w Fifę.Więc proszę zapraszać i zagramy.Co do pytania wyżej to nie ma takiej możliwości aby obserwator oglądał nasz mecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek-73 2 Napisano 23 Wrzesień 2011 Co do pytania wyżej to nie ma takiej możliwości aby obserwator oglądał nasz mecz. Szkoda, bo wydaje mi się, że byłaby to fajna opcja. Z dzisiejszym graniem to jeszcze nie na 100% - zobaczę jak zareaguje na to moja (ostatnio nieco zaniedbywana) żona :whistling: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thebryl 0 Napisano 25 Wrzesień 2011 WItam Mam problem z profilem na ea. Kiedy się loguję nie mam żadnej historii. Mam rozegrane około 100 meczy i 2300 punktów. Dzień wcześniej wszystko było ok. Wie ktoś co się mogło stać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RossoNero 56 Napisano 25 Wrzesień 2011 Masz na myśli te tablicę w prawym górnym rogu? Jeśli tak to nie martw się.Miałem tak samo przedwczoraj.Spróbuj się wypisać z PSN i wpisac z powrotem.Jeśli nie pomoże to samo się naprawi. Ps.czy są jeszcze chętne osoby do ligi w Fifę? Mamy chętnych 5 osób,ale przydałoby się więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach