Grabeq 1138 Napisano 8 Październik 2010 Generalnie to co mnie najbardziej przekonuje do NUNS 2 to tryb multi. Ten system walki jest idealny do walk online. Natomiast średnio wierzę w to, że tryb story będzie rewelacyjny, prawdopodobnie pojawią się filmowe przerywniki, ale nie będzie to nic przełomowego. Chciałbym się mylić. Rzeczywiście w jedynce kampania była nudna jak flaki z olejem, jeśli to się powtórzy w dwójce zawsze można schować dumę do kieszeni i ściągnąć z netu save'a 100% complete ;). Jak już wszyscy uderzyli w OT to ja też się dołączę. Fighter na podstawie serii Bleach nie jest moim zdaniem najgorszym pomysłem. Fakt, że Tite Kubo mniej więcej od 20 tomu mangi zaczął coś brać i totalnie olałem fabułę robiąc z jednego z najlepszych shonenów wielki crap (całe szczęście, że w następnym tygodniu pojawi się prawdopodobnie ostatni chapter mangi). Natomiast uważam, że na kanwie anime dałoby się stworzyć ciekawy i widowiskowy system walki. Co do Hellsing'a to nie wierzę, żeby powstała gra oparta na tym anime/mandze. Po prostu mógłby to być marketingowy niewypał. Przyznajcie, że fabuła jest niejednoznaczna, Allucard to też nie jest cukierkowy bohater ratujący świat. Uważam, że to jeden z najlepszych tytułów z jakimi zdarzyło mi się zetknąć, ale imho niewielu ludzi skusiłoby się na grę, bo mało kto czai taki klimat. Szkoda, bo dużo bym dał np. za takiego kartonowego slasher'a opartego na anime. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 8 Październik 2010 (edytowane) Nie wiem czy było ;) http://www.youtube.com/watch?v=mmZ8MNjVZnc ps. patrząc na ciosy Larsa całkiem nieźle sie zapowiada , Minato tak samo :) Edytowane 8 Październik 2010 przez Zapp93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TerrorPL 1 Napisano 8 Październik 2010 (edytowane) patsząc po filmiku tym nowym to itach, asuma i hidan prezentują sie swietnie zwłaszcza ze ta dwujka mi zawsze przypadała do gustu Edytowane 8 Październik 2010 przez TerrorPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koffi 0 Napisano 8 Październik 2010 No trailer dobry:) jeszcze tylko tydzień i sami sprawdzimy! :) ale zapowiada się że bedzie kim pograc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 8 Październik 2010 No Itachi faktycznie lepiej prezentuje się niż w części pierwszej :) ale ocenie dopiero jak sam pogram :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 8 Październik 2010 Czyli ze chyba mamy Minato w podstawowej edycji :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koffi 0 Napisano 8 Październik 2010 No na to się zapowiada:) więc już za tydzień będziemy mucić w naruto! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XelBlackHearts 2 Napisano 8 Październik 2010 Bracie, masz u mnie piwo <patrz nick> :D Co do trybu scenario w 2jce, zapowiada sie o wiele lepszy, ciekawszy i wierniej odwzorowany nizeli w 1nce, kup, watpliwą kwestią jest ze pozalujesz :) Hehe Jestem wielkim fanem Hellsinga, patrz mój Avatar(Młody Walter) i jestem także założycielem strony BloodBath Hellsing. Aktualnie stronka niestety jest w rozsypce, po tym jak ukończyłem liceum już nie przykładałem się do prowadzenia stronki, poza tym admini także po liceum mieli wiele spraw prywatnych na głowię i tak to się skończyło. Ale mimo wszystko nadal uwielbiam Mange i OVA Hellsinga jak dawniej :) Mam nadzieje że tryb scenario w Naruto 2 będzie lepszy bo sądząc po filmikach ,naprawdę gra zapowiada się doskonale i szkoda by było gdyby scenario znowu było przesiąknięte nudą xDD I tak w tym tygodniu w pierwszej kolejności kupuje Castlevania LoS. Więc pewnie Naruto 2 dopiero bym kupił za miesiąc, dzięki temu zdążę zapoznać się relacjami i recenzjami przed kupnem Naruciaka :) Ale jak na razie sądząc po aktualnych opiniach zapowiada się całkiem ciekawie ;) Co do Hellsing'a to nie wierzę, żeby powstała gra oparta na tym anime/mandze. Po prostu mógłby to być marketingowy niewypał. Przyznajcie, że fabuła jest niejednoznaczna, Allucard to też nie jest cukierkowy bohater ratujący świat. Uważam, że to jeden z najlepszych tytułów z jakimi zdarzyło mi się zetknąć, ale imho niewielu ludzi skusiłoby się na grę, bo mało kto czai taki klimat. Szkoda, bo dużo bym dał np. za takiego kartonowego slasher'a opartego na anime. Nom to fakt. Hellsing ma swój specyficzny klimat. Ale gdyby powstał, to na pewno byłaby to gra brutalniejsza niż GoW i DMC razem wzięte xDDD Kto wie może kiedyś zrobią grę na podstawię Hella, aktualnie wielką popularność w Japonii ma seria Hellsing OVA, więc może kiedyś się pokuszą xDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 9 Październik 2010 Preorder zamowilem przed chwila ^^ Teraz czekac te 6 dni i powinno byc HEHE. Ja juz chce mucić Japońców ONLINe xDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 9 Październik 2010 To witamy w gronie oczekujących hehe ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koffi 0 Napisano 9 Październik 2010 No to czekamy razem:) ja też już na początku tego tygodnia zamówiłem preorder! :D więc nie pozostaje nic innego jak czekać a póżniej "mucić japońców" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G_man 0 Napisano 9 Październik 2010 A w grze będzie oryginalny japoński lektor?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Natsu 1595 Napisano 9 Październik 2010 A w grze będzie oryginalny japoński lektor?? Angielski dubing / Japoński + angielskie napisy do wyboru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leito_PL 17 Napisano 9 Październik 2010 Wszystkich co beda grac online w NUNS2 to jak chce to niech mnie dodadza do Friends na PS3 z dopiskiem ze NUNS2 to bedzie juz ekipa ^^ PSN: Leito_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsal 0 Napisano 9 Październik 2010 Siemkaaaa :) moze zrobimy teamat lub moze jakas liste z ID graczy ?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alvadro 0 Napisano 9 Październik 2010 Już jest lista graczy do NSUNS 2 http://www.ps3site.p...-ninja-storm-2/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsal 0 Napisano 9 Październik 2010 Już jest lista graczy do NSUNS 2 http://www.ps3site.p...-ninja-storm-2/ no to super :D zaraz sie dodam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cadabra 1 Napisano 10 Październik 2010 Hokage Naruto vs. Minato: http://www.youtube.com/watch?v=R1gDXpm0ots Suigetsu vs Chiyo: http://www.youtube.com/watch?v=K0rW78bK4Mc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zapp93 1 Napisano 10 Październik 2010 Hokage Naruto? hmm cóż o tym nie wiedziałem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsal 0 Napisano 10 Październik 2010 ciekawi mnie czy hokage naruto bedzie dla wszystkich czy tylko dla tych co kupia edycje kolekcjonerska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nagato110 0 Napisano 10 Październik 2010 No no, Hokage Naruto wygląda świetnie :) Tak samo ataki Minato. Ahhh jeszcze tylko 4 dni !!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M4NG4N 4 Napisano 10 Październik 2010 Ja juz zamowiłem kolekcjonerke ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiN4t 5 Napisano 10 Październik 2010 Ja juz zamowiłem kolekcjonerke ;D W jakim sklepie? http://www.youtube.com/watch?v=SqDsEZwqwVg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsal 0 Napisano 10 Październik 2010 Na allegro juz jest :D z przesylka ok. 250 zl ahhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G_man 0 Napisano 10 Październik 2010 W tej edycji kolekcjonerskiej stary nic nie ma to bez sensu wydawać 250zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach