sev-pl 53 Napisano 3 Wrzesień 2011 Ok.jestem po kampanii i...to część z najgorszym zakończeniem ever to co twórcy zrobili to jakieś żarty(mam nadzieje że dadzą jakieś dlc)ale kampania jest bardzo fajna zróżnicowane miejscówki i przeciwnicy,bronie też świetne szczególnie przypadł mi do gustu młot i mutator,bardzo fajna gierka jak do tego dojdzie świetne multi to mogę dać grze 9,nie żałuje tych pieniędzy,i mam nadzieję że to nie koniec serii bo było by to żałosne zakończyć serie z taką końcówką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 3 Wrzesień 2011 Sev a jak z długością singla ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 3 Wrzesień 2011 Zdecydowanie widac,ze to beta Latajacy przeciwnicy,przechodzacy przez sciany i jeszcze nie wiadomo jakie cuda. Do tej pory tego nie mialem,ale dzis az za duzo takich akcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 3 Wrzesień 2011 Gra ma 20 rozdziałów myśle że skończyłem ją w 7-8h ale bardzo szukałem znajdziek które swoją drogą bardzo mi się podobają i poznajemy dzięki nim świat gry bardziej niż z filmików Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 4 Wrzesień 2011 Kurde, nie da się kompletnie grać dzisiaj. Takie lagi na serwerach, przenikania postaci, itp.. A szkoda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 4 Wrzesień 2011 Gralem dzis ze znajomym i jakis idiota nas wyzywal bo nie podobalo mu sie to,ze rozmawiamy. Dzis swoj pierwszy KS9 wbilem i mutacja/armor gniecie czache. To chodzacy czolg jest. Turret jest calkiem przydatny,szczegolnie na mapie Seaside Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sev-pl 53 Napisano 4 Wrzesień 2011 mój rekord to na razie 11 może się poprawie moim zdaniem auger jest lepszy od tego pancerza,albo taki cloak+shotgun to jest wybuchowe połączenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 4 Wrzesień 2011 Ja najwiecej pocisnalem 23 (przed wyzerowaniem statow) ;) Ale fakt, Auger/Mutacja na respie robia przeciwnikowi z d*** jesien sredniowiecza, szkoda tylko ze nie ma dalej zadnych KSow np. na 15. PS. Na twitterze IG napisali ze beta konczy sie dzisiaj o 10pm PST. A potem znowu reset statow i nabijanie wszystkiego od nowa :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 4 Wrzesień 2011 Tak w ogole to co ten Auger robi? Mnie jakos nie podeszla ta bron z celownikiem optycznym/cieplnym. Jakies dodatkowe funkcje to ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banok 131 Napisano 4 Wrzesień 2011 Tak w ogole to co ten Auger robi? Mnie jakos nie podeszla ta bron z celownikiem optycznym/cieplnym. Jakies dodatkowe funkcje to ma? Możesz napie@#!@@c przez ściany:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scooby-Doo 138 Napisano 4 Wrzesień 2011 (edytowane) Chyba strzela przez ściany jeśli myślę o tej samej broni za ksy. Możesz walić nią śmiało przez budynki i zabijać przeciwników. Edit: Banok mnie uprzedził ;) Edytowane 4 Wrzesień 2011 przez Scooby-Doo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andryush 48 Napisano 4 Wrzesień 2011 Ja najwiecej pocisnalem 23 (przed wyzerowaniem statow) ;) Ale fakt, Auger/Mutacja na respie robia przeciwnikowi z d*** jesien sredniowiecza, szkoda tylko ze nie ma dalej zadnych KSow np. na 15. PS. Na twitterze IG napisali ze beta konczy sie dzisiaj o 10pm PST. A potem znowu reset statow i nabijanie wszystkiego od nowa :/ DZisiaj się beta skończyła?> Szkoda, fajnie się mimo wsyzstko grało. Dobiłem do 30lvl'u, ostatnia broń robi niezłą rozpierduchę. W chain reaction jak się jeszcze turret'a postawi to dopiero kopalnia expa się otwiera :D W team deathmatch nie za bardzo się sprawdza bo to broń bardziej na bliskie odległości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 4 Wrzesień 2011 To ja myslalem,ze to lagi i dlatego przez sciany dostaje a to byl auger Dobrze wiedziec przed pelna wersja jak dziala ta bron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 6 Wrzesień 2011 IGN 9.0 PlayStation Lifestyle 9/10 CVG 8.7/10 Joystiq 9/10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kabu 0 Napisano 6 Wrzesień 2011 Udało się może już komuś odpalić multi ? Mi nie chce wejść w PSS ten pieprzony PSN Pass, a czytałem na innych forach że można już grać w sieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 6 Wrzesień 2011 Udało się może już komuś odpalić multi ? Mi nie chce wejść w PSS ten pieprzony PSN Pass, a czytałem na innych forach że można już grać w sieci. Serwery już chodzą. Co ci wyskakuje przy wpisaniu PSN Pass? Ten kod trzeba wpisać w grze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzczurekPB 44 Napisano 6 Wrzesień 2011 (edytowane) Udało się może już komuś odpalić multi ? Mi nie chce wejść w PSS ten pieprzony PSN Pass, a czytałem na innych forach że można już grać w sieci. U mnie też nie działa jeszcze kod. Pewnie dlatego, że jeszcze nie było europejskiej premiery i Sony ich nie wrzuciło do PSS :P Edytowane 6 Wrzesień 2011 przez SzczurekPB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 6 Wrzesień 2011 Mnie tez nie dziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wariat28 0 Napisano 6 Wrzesień 2011 mozna juz dostac r3 w epmiku lub media expercie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 6 Wrzesień 2011 4 października wyjdzie pierwsze DLC do resistance 3 http://www.cdaction.pl/news-21825/resistance-3-survival---pierwsze-dlc-zapowiedziane.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 6 Wrzesień 2011 (edytowane) Troche dziwna polityke obrali IG - za pojedynczy tryb i pare popierdolek kaza nam placic (w sumie to co to jest te ~12zl), za to : there are new maps, but you won't pay for them (patch). :-D Nie wiem jak wam ale mi sie takie podejscie BARDZO podoba :) PS. Ja narazie wstrzymuje sie z kupnem, nie chce sie wciagnac przed sesja poprawkowa ;P Edytowane 6 Wrzesień 2011 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NFL 683 Napisano 6 Wrzesień 2011 Cholera, ultima juz kilka dni temu wyslala a gram.pl nadal cichutko. Wysylka miala byc dzisiaj,ale cos im nie wyszlo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 6 Wrzesień 2011 (edytowane) ok własnie doszła kolekcjornerka r3 :D i odrazu aktualizacja 600 mb, hura ! :o Edytowane 6 Wrzesień 2011 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eragon 2 Napisano 6 Wrzesień 2011 Dla WAS fani !! http://www.filmweb.pl/news/WIDEO+WYWIAD+Scenarzysta+%22Resistance+3%22+specjalnie+dla+Filmwebu-77463 A ja i tak wracam szukac o BF3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banok 131 Napisano 6 Wrzesień 2011 Cholera, ultima juz kilka dni temu wyslala a gram.pl nadal cichutko. Wysylka miala byc dzisiaj,ale cos im nie wyszlo Ja mam status "wysłane" mam nadzieję że jutro bedę już grał :] Ale w pracy będzie się dłuuużżżyyyććć :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach