saracen 84 Napisano 19 Wrzesień 2011 (edytowane) Obecnie pod względem singla R3 wypada lepiej od takiego KZ3. Nie miałem okazji jeszcze zagrać a chciałbym przede wszystkim ograć single Kolesie trzymaja kasę na Uncharted, BF3, MW3 i Rage. Nie ma tyle kasy na wszystko Zapomniałem jeszcze o "Skyrim" Może w przyszłym roku dopiero sprawdzę Edytowane 19 Wrzesień 2011 przez saracen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snejkiPL 15 Napisano 20 Wrzesień 2011 Dominik89, a możesz naskrobać kilka słów? Jakieś porady dla początkujących? Gram od 3 dni, dopiero 10 level a - między innymi - za nic nie mogę dorobić się większej ilości floty niż 5K$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik89 11 Napisano 20 Wrzesień 2011 Dominik89, a możesz naskrobać kilka słów? Jakieś porady dla początkujących? Gram od 3 dni, dopiero 10 level a - między innymi - za nic nie mogę dorobić się większej ilości floty niż 5K$ Twórz dużo baraków na pierwszym poziomie bez ulepszania max jaki można zrobić to 15. Szukaj też misji terenowych gdzie inwestując np: 5 zołnieży i parę CP po paru godzinach możesz wyciągnąć dużo kasy. Możesz postawić też punkt który sam generuje kasę. Nie zapomnij też o inżynierach którzy zwiększają tempo budowy :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banok 131 Napisano 20 Wrzesień 2011 Twórz dużo baraków na pierwszym poziomie bez ulepszania max jaki można zrobić to 15. Szukaj też misji terenowych gdzie inwestując np: 5 zołnieży i parę CP po paru godzinach możesz wyciągnąć dużo kasy. Możesz postawić też punkt który sam generuje kasę. Nie zapomnij też o inżynierach którzy zwiększają tempo budowy :thumbsup: WTF Oo :woot: teraz to snejki bedzie wymiatal.Single jedno z lepszych w jakie ostatnio gralem polecam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 20 Wrzesień 2011 (edytowane) looooooooooooool. jakiś bug jest. wczytuje kampanie, poziom nadludzki, jestem w tej misji z łódką. Nie wiem czemu ale dostałem max lvl wszystkich broni, i na dodatek trofke za up wszystkich broni, za nic :o Edytowane 20 Wrzesień 2011 przez owNeD.bY.NeVA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snejkiPL 15 Napisano 20 Wrzesień 2011 (edytowane) Dominik, dzięki pomoc na pewno się przyda, masz plusa Kurde, tyle tu skryptów że nie ma nawet czasu się porozglądać - a wszak jest na co - śliczny design lokacji, świetne (choć nie wszędzie pasujące) filtry. Cały czas jednak chętnie wracam do R2 Edytowane 20 Wrzesień 2011 przez snejkiPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saracen 84 Napisano 20 Wrzesień 2011 (edytowane) looooooooooooool. jakiś bug jest. wczytuje kampanie, poziom nadludzki, jestem w tej misji z łódką. Nie wiem czemu ale dostałem max lvl wszystkich broni, i na dodatek trofke za up wszystkich broni, za nic :o Może jest to wynikiem nowego firmware Zwiększenie poziomu zabezpieczeń i stabilność usług sieciowych Edytowane 21 Wrzesień 2011 przez saracen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 21 Wrzesień 2011 Czy w trybie HARDCORE możliwe jest upgadowanie broni czy gramy tylko broniami na 1 poziomie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 21 Wrzesień 2011 Koledzy da się przejść R3 na najwyższym poziomie trudności w pojedynkę? bo nie wiem czy próbować czy lepiej znaleźć kogoś chętnego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
owNeD.bY.NeVA 174 Napisano 21 Wrzesień 2011 Oczwyiście że się da, czemu nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 24 Wrzesień 2011 Concept art http://vicariousgames.blogspot.com/2011/09/awesome-resistance-3-concept-art.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik89 11 Napisano 25 Wrzesień 2011 Ktokolwiek chętny na co-op ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 25 Wrzesień 2011 Ktokolwiek chętny na co-op ? Pierwszy :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik89 11 Napisano 25 Wrzesień 2011 Rozegrałem dziś krótką partyjkę co-opa i tu parę wiadomość dla tych co boją się że kampania się im skasuje. Można wybrać dowolną lokację i grać na niej, nie trzeba zaczynać gry od początku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snejkiPL 15 Napisano 26 Wrzesień 2011 (edytowane) Potwierdzam, dość ciekawa opcja - choć nie jestem fanem co-op'owych kampanii wprost z singla - po skończeniu kampanii, na pewno z kimś sobie wspólnie polatam. Na TV sporo się dzieję, czasem nie idzie nadążyć z tym co dzieję się na ekranie. Edytowane 26 Wrzesień 2011 przez snejkiPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
romala79 1 Napisano 27 Wrzesień 2011 Chętni na co-op?Zazwyczaj gram w nocy.Szybko chcę zplatynować.Add me. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik89 11 Napisano 30 Wrzesień 2011 Czyżby wątek umarł ? Nikt nie gra w R3 ? :unsure: Topic o BF3 jeszcze przed premierą jest 8 razy obszerniejszy. Mam pytanie, kto wie kto wygrał ten konkurs gdzie nagrodą główną było umieszczenie twarzy zwycięzcy/czyni w grze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 30 Wrzesień 2011 JA gram cały czas w resa, a temat fakt trochę umarł :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 30 Wrzesień 2011 (edytowane) Czyżby wątek umarł ? Nikt nie gra w R3 ? :unsure: Topic o BF3 jeszcze przed premierą jest 8 razy obszerniejszy. Mam pytanie, kto wie kto wygrał ten konkurs gdzie nagrodą główną było umieszczenie twarzy zwycięzcy/czyni w grze ? Moze i obszerniejszy, ale co drugi post to pytanie kiedy beta wyjdzie itd. Ja swoje R3 wczoraj zamowilem, wiec jakby ktos byl chetny na coopa to... Zamierzam grac movem ale slyszalem, ze jest trudniej niz w K3 nie wiem czy to prawda, zobaczymy. Edytowane 30 Wrzesień 2011 przez gany1979 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebek1991 1 Napisano 30 Wrzesień 2011 no ja moge komuś pomóc w przejściu poziomu superczłowiek, bo ze znajomym z forum już prawie ukończyliśmy :D nie wiem jak gra się na move, ale słyszałem, że w kz3 jest to lepiej zrobione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grucha-pl 0 Napisano 30 Wrzesień 2011 (edytowane) Hej. Jak wam podoba się multi w R3 czy jest wciągające.(dodam że grałem w w R:fom i bardzo mi się podobała) Trochę się boję, że jak wyjdzie BF3 i MW3 to multi szybko wymrze, ale mam nadzieję że zostanie jakaś większa grupa ludzi bo mam zamiar trochę pograć w R3 z jakiś dobry rok i więcej. Mnie osobiście beta BF3 jakoś do siebie nie przekonała, a cod nigdy nie kręcił i skłaniam się do zakupu Resistance 3 (głównie z powodu multi). Na chwilą obecną czy beta Bf3 zebrała swoje żniwa w trybie wieloosobowym R3? Edytowane 30 Wrzesień 2011 przez grucha-pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 30 Wrzesień 2011 Mnie multi w R3 nie do końca przekonuje. Pograć trochę można, ale nie jest to multi do siedzenia na długie godziny. Z obiektywnych wad nadal występują freezy, choć mniejsze niż przed ostatnim patchem. Z takich subiektywnych to mi nie pasują perki, ulepszenia, więc dla mnie jedynym sensownym trybem jest hardcore, Trudno się też fraguje, należy wpierdzielić w przeciwnika cały magazynek, co jest trudne bo wielu przeciwników broni się skutecznie podskokami. Śmiesznie to wygląda i mało autentycznie. Czasem jest jakaś zadyma, wymiana ognia np 3 vs 3 i wszyscy skaczą jak żabki. Zdrowia jest dużo, trudno ubić na raz. Często wpadają asysty, więc sprawdza się taktyka na sponsora i atakowanie hordą co też osobiście mało mnie bawi. Jak dla mnie Killzone 3 w rozgrywce sieciowej jest dużo lepszy i przyjemniejszy, Co do frekwencji piątek wieczór jest ok, ale tak w tygodniu, koło 16 miałem raz duże problemy ze znalezieniem meczu. Do multi średnio polecam, ale singiel jest wyśmienity. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 1 Październik 2011 Nowy patch 1.04, a później patch 1.05. Podwójnie XP http://www.myresistance.net/community/?action=gate&PostLogin=aHR0cDovL3d3dy5teXJlc2lzdGFuY2UubmV0L25ld3MvdXBkYXRlLW9uLXBhdGNoLTEtMDQtYW5kLWRvdWJsZS14cC13ZWVrZW5k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vann 327 Napisano 2 Październik 2011 Z obiektywnych wad nadal występują freezy, choć mniejsze niż przed ostatnim patchem. Dużo, dużo mniejsze. Mnie już w grze nie przeskadzają. Na dniach ma być jeszcze jeden pacz, który ma już całkowicie wyeliminować ten problem. Z takich subiektywnych to mi nie pasują perki, ulepszenia, Nienawidzę, coda, nienawidzę perków, killstreaków, a te W R3 są całkiem sensownie pomyślane. Nic nie jest przesadzone. Grać na normalu można więc śmiało. Trudno się też fraguje, należy wpierdzielić w przeciwnika cały magazynek, co jest trudne bo wielu przeciwników broni się skutecznie podskokami. Trzeba mieć skilla by zdobyć fraga. Za to kochałem jedynke i kocham teraz trójkę. Zero kamperów, miodne i skillowe pojedynki 1v1. Coś pięknego. Śmiesznie to wygląda i mało autentycznie. R3 nigdy nie był symulacją najazdu obcych na naszą planetę. Nie jest symulacją rzeczywistości. Kto grał w poprzednie dobrze części wie o tym. To stara szkoła fpsów jak unreal czy quake. Czasem jest jakaś zadyma, wymiana ognia np 3 vs 3 i wszyscy skaczą jak żabki. Zdrowia jest dużo, trudno ubić na raz. Bo do tego potrzebny jest skill. Często wpadają asysty, Strzelanie w głowę bardzo niweluje ten problem, który wg mnie i tak nie jest problemem. Raz ty komuś zabierasz fragi, raz oni tobie. Sprawiedliwe. więc sprawdza się taktyka na sponsora i atakowanie hordą co też osobiście mało mnie bawi. Jak w każdej grze gdy wymiatacze trafią na tych słabszych. Gdy są dwa kumate teamy to akcja ma miejsce na całej mapie. Nie ma mowy o żadnej chordzie. Zresztą problem chordy już bardziej występuje w Killzone 3. Jak dla mnie Killzone 3 w rozgrywce sieciowej jest dużo lepszy i przyjemniejszy, Domyślam się dlaczego. KZ3 jest all friendly i łatwo kogoś w nim zabić. Wystarzczy przykampić w rogu, puścić bota i kille wpadają Co do frekwencji piątek wieczór jest ok, ale tak w tygodniu, koło 16 miałem raz duże problemy ze znalezieniem meczu. Dziwne, bo na normalu gra znajduje mecze bez problemu o każdej porze dnia i nocy. Jedynie w HC jest problem, gdzie czasami trzeba trochę poczekać, gdy ma się pokaźne party. Jak się gra samemu, to konsola szybko znajduje mecze. Do multi średnio polecam, ale singiel jest wyśmienity. Multi wyborne. Single świetny. Polecam. Zwłaszcza jak się było fanem jedynki i szuka się gry skillowej. Zero kampy, pojedynki 1v 1gdzie wygrywa lepszy, a nie ten kto przykampi za koszem na śmieci, duża ilość hp postaci, świetny balans broni, perków, tryb HC. Nic tylko grać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik89 11 Napisano 2 Październik 2011 Jak dla mnie multi jest bardzo dobre, nie mam porównania z COD czy BF ale naprawdę jest potrzebny skill. Co do perków też są dobrze wyważone. A co do kamperów zdarzy się jakiś czasem ale jak go się zdejmie kilka razy ciosem od tyłu to się mu odechciewa :P Co do ilości osób gram przeważnie TDM-y i nigdy nie miałem problemów z wyszukaniem osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach