Skocz do zawartości
bzykacz

Battlefield 3

Rekomendowane odpowiedzi

Dobre wydają teaser trailer gdzie widać hmmmm czekaj czarny ekran i i i nic. Tyle widać czyli się dowiedzieliśmy 0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dobre wydają teaser trailer gdzie widać hmmmm czekaj czarny ekran i i i nic. Tyle widać czyli się dowiedzieliśmy 0

xxx mać a czego się spodziewałeś po teaser'ze? Gameplay'u? Niektórych ludzi to już xxx totalnie.

Edytowane przez DaraS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie martw się dizzy ja już przywykłem do smęcenia tego kolesia (bez urazy) od kiedy wchodze do kąciku killzona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko 24 graczy na konsolach, na PC - 64... Trochę smutna informacja ale jakoś to będzie, mam nadzieje że nie będzie zbyt dużych map bo nie lubię szukać godzinami kogoś żeby nabić killa, czekam na więcej informacji 1 Marca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

na pewno to jakos zbalansuja, osobiscie nie wyobrazam sobie grac w 24 na mapie pod 64, musza zbalansowac skoro napisali ze beda jety :) wydaje mi sie ze konsolowcy beda mieli mapki spod 32 osobowej wersji pc :)

wiecej info, no i czekamy na bete :))

p.s. z nadzieja ze nie bedzie to beta w MOH stylu...

Edytowane przez MackuCHWDP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lol, dlaczego nie chcecie, aby ta gra nie wyszła na konsole ??

Bo jeszcze troszke a wprowadza samo-naprowadzajace kule ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko 24 graczy na konsolach, na PC - 64... Trochę smutna informacja

Z wypowiedzi na Twitterze które przytoczył wcześniej wino666pl wynika że nic jeszcze nie jest potwierdzone, chyba że jest jakieś nowe info o którym nie wiem? pardon.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i Pięknie.Kto grał w BF'a 2 na pewno się ucieszy.W Limitowanej będzie od razu DLC z 4 mapami z BF2 w tym KARKAND i dużo stuffu z 2 Oczywiście na Frostbicie 2.Natomiast w normalnej wersji to DLC będzie do kupienia miesiąc po premierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wydaję mi się by była aż taka różnica w ilości osób na PC i konsolach gdyż mapy musiały by być dużo mniejsze i co za tym idzie nie opłacało by się im w ogóle do gry wsadzać samolotów, a po drugie tak szczycą się że to gra będzie ukazywała prawdziwą wojnę, jeżeli chcą ją uzyskać to nie sądzę że przy udziale 24 osób, a jeżeli chcą to ukazać przy tak małej ilości osób to "śmiech na sali"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Trzeba uzbierać kase, chociaż większośćjest bo KZ3 nie kupuje :D

Edytowane przez CrimeS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

^^ zadawajcie takie pytanie do sklepu !! a nie na forum o bf'ie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche nowych info:

http://techspotlight...field-3-details

• Prone will be on all 3 platforms, not just PC
  • Dolphin Driving/Dropshooting will not work.
  • Spotting (in its BC2 incarnation) will be making a return ----> no to juz widze ze sobie pogralem w nowego BFa :/ chyba ze spotowanie bedzie dzialalo tak jak w becie BC2 a nie w full wersji to bedzie spoko
  • While the PC version will have up to 64 player online matches, the number is limited to 24 on consoles
  • There will be a friendly fire option, turned off by default
  • Knives and dogtags will return
  • There will be no ziplines or grapple hooks
  • There will be bullet drop, but “Doesn’t work the same as BC2 though, it’s a much deeper system.
  • No tracer darts

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak tracera? :blink: Tego akurat mi szkoda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem co im ten Tracer przeszkadzal no ale coz... moze bedzie cos lepszego ;) A o co chodzi z tym spottowaniem ktore bylo w becie? Bo w bete gralem chwile i jakos nie pamietam :pardon:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
While the PC version will have up to 64 player online matches, the number is limited to 24 on consoles

:verymad::down::down::down::down:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A o co chodzi z tym spottowaniem ktore bylo w becie? Bo w bete gralem chwile i jakos nie pamietam :pardon:

Przede wszystkim dzialalo jak nalezy - widzisz czolg a nie jestez Inzynieren/Snajperem to robisz tylko szybkie "pyk" selektem zeby team o nim wiedzial i idzesz dalej robic swoje, a w pelnej wersji to np. stoisz na Atakamie sam na sam z czolgiem, dookola nic tylko tony piachu i nap***alasz jak po**b selectem i nic sie nie dzieje. Tak samo patrzyrz w gore gdzie poza heli jest moze kilka chmurek na niebie i tez d***, ile to sytuacji mialem ze siedzilem na AA i mowilem kumplom zeby zaspotowali heli bo go nie widze a oni stali jak kolki naparzajac w select bez efektu... No i ta auto-spotujaca luneta snajpera, jak ja tego nie cierpie - chcesz oflankowac przecienika, wychylasz sie zza rogu a tam juz 4-5 kolesi czeka na ciebie z wycelowanymi gnatami bo jakis pajac kampiacy w krzaczorach cie namierzyl. A teraz jak sobie przypominam to nie tyle w becie co nawet w demie spotowanie dzialalo elegancko, na Port Valdez przeciez jak atakujacy zbiegali na poczatku z tej gorki to wystarczylo porozgladac sie po drzewach 2-3 razy naciskajac select zeby wylonil sie las czerwonych trojkacikow, powodzenia jak ktos zechce tak zrobic teraz w full wersji... I jeszcze jeden fajny patent byl w becie/demie, mianowicie ze jak sie kogos zabilo to na te 5-10s pokazywalo sie na minimapie, dzieki temu nie bylo czegos takiego ze ktos ci swobodnie lata po respie i wyrzuna druzyne i nikt nie wie skad, naprawde nie wiem czemu DICE z tego zrezygnowali? Tak czy inaczej moj hype na BF3 opadl do poziomu prawie zerowego po przeczytaniu ze spotowanie wraca i to w dodatku w formie z BFBC2, bo tak naprawde glownie przez to skopane spotowanie nie gram juz w BC2, i jak to bedzie tak samo wygladac to znowu BF bedzie dla mnie gra na 2-3tyg., a tego bym raczej nie chcial bo w tym roku CoDa juz na 100% sobie daruje a w cos trzeba grac ;)

PS. Znalazlem fajna tapete z BF3 w 1080p jakby ktos chcial na PS3:

http://img821.imageshack.us/img821/3026/1920x1080battlefield3a.jpg

http://img251.imageshack.us/img251/1194/1920x1080battlefield3b.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przede wszystkim dzialalo jak nalezy - widzisz czolg a nie jestez Inzynieren/Snajperem to robisz tylko szybkie "pyk" selektem zeby team o nim wiedzial i idzesz dalej robic swoje, a w pelnej wersji to np. stoisz na Atakamie sam na sam z czolgiem, dookola nic tylko tony piachu i nap***alasz jak po**b selectem i nic sie nie dzieje. Tak samo patrzyrz w gore gdzie poza heli jest moze kilka chmurek na niebie i tez d***, ile to sytuacji mialem ze siedzilem na AA i mowilem kumplom zeby zaspotowali heli bo go nie widze a oni stali jak kolki naparzajac w select bez efektu... No i ta auto-spotujaca luneta snajpera, jak ja tego nie cierpie - chcesz oflankowac przecienika, wychylasz sie zza rogu a tam juz 4-5 kolesi czeka na ciebie z wycelowanymi gnatami bo jakis pajac kampiacy w krzaczorach cie namierzyl. A teraz jak sobie przypominam to nie tyle w becie co nawet w demie spotowanie dzialalo elegancko, na Port Valdez przeciez jak atakujacy zbiegali na poczatku z tej gorki to wystarczylo porozgladac sie po drzewach 2-3 razy naciskajac select zeby wylonil sie las czerwonych trojkacikow, powodzenia jak ktos zechce tak zrobic teraz w full wersji... I jeszcze jeden fajny patent byl w becie/demie, mianowicie ze jak sie kogos zabilo to na te 5-10s pokazywalo sie na minimapie, dzieki temu nie bylo czegos takiego ze ktos ci swobodnie lata po respie i wyrzuna druzyne i nikt nie wie skad, naprawde nie wiem czemu DICE z tego zrezygnowali? Tak czy inaczej moj hype na BF3 opadl do poziomu prawie zerowego po przeczytaniu ze spotowanie wraca i to w dodatku w formie z BFBC2, bo tak naprawde glownie przez to skopane spotowanie nie gram juz w BC2, i jak to bedzie tak samo wygladac to znowu BF bedzie dla mnie gra na 2-3tyg., a tego bym raczej nie chcial bo w tym roku CoDa juz na 100% sobie daruje a w cos trzeba grac ;)

Naprawdę nie rozumiem dlaczego narzekasz tak na niektóre gry. To jest złe, to jest do dupy, to w ogóle nie ma sensu. Gra ma dobrze bawić człowieka i uwierz mi BF:BC2 dobrze to robi.

Chcesz oflankować przeciwnika w trybie rush? Życzę szczęścia ( a jeśli chodzi ci o tryb conquest to naprawdę ci współczuję że tego nie potrafisz).Myślisz że kogoś obchodzi ile ty będziesz grał w nowego BF? (wszyscy mają to w dupie, szczególnie Ja). Atakujesz tego BF jakby to była najgorsza gra w historii, uwierz mi jest o wiele gorszych gier tj: KZ2,3 , wszystkie CoD'y po 2 (wyjątek to CoD4 na promod'zie). Podsumowując jeśli gra ci się nie podoba to ją sprzedaj i nie będziesz się wkurwiał a tym bardziej nie będziesz wkurwiał tępawymi postami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i w bf'ie raczej nie chodzi o nawalanie selectem po drzewach, więc dla mnie raczej oczywistym rozwiązaniem jest spotowanie wyłącznie w momencie faktycznego ujrzenia postaci przeciwnika, a nie walenie selectem na oślep

poza tym jak cię ktoś zabije to przecież widzisz skąd :whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc to już prawie pewne że na konsoli nie będzie 32 graczy :( jak dla mnie to by mogli nie poprawiać grafy i destrukcji z bc2 a dać większą ilość graczy, bo tak to praktycznie tosamo jak by wydali map pack

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi będzie miażdżące, to pewne. Liczę, że nie zawiodę się również na kampanii dla pojedynczego gracza i będzie ona stała chociaż na podobnym poziomie co w Bad Company 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie to kampania nie jest potrzebna, lepiej niech multi dopracują, żeby nie było jakiś głupich bugów przeskadzających w grze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc to już prawie pewne że na konsoli nie będzie 32 graczy :( jak dla mnie to by mogli nie poprawiać grafy i destrukcji z bc2 a dać większą ilość graczy, bo tak to praktycznie tosamo jak by wydali map pack

Nawet gdyby wyszło BF3 z multi na 100 osób to i tak będziecie pierdolić że mogłoby być po 150 osób na serwerze.:whistling:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet gdyby wyszło BF3 z multi na 100 osób to i tak będziecie pierdolić że mogłoby być po 150 osób na serwerze.:whistling:

Jeśli mapy miałyby być robione pod 300 graczy to z pewnością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vann dobrze to ujołeś :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.