spiringan 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 Szukam chętnych do gry w Call of the Dead psnid Spiringan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soldier 0 Napisano 30 Czerwiec 2011 Ja bardzo chętnie zagram w Call of Dead. Zaproszę Cię dziś do znajomych. Które godziny najbardziej pasują Ci do gry ? W kinie doszedłem we 2 do 40 rundy więc wiem co i jak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtekg 18 Napisano 30 Czerwiec 2011 (edytowane) Ja z chęcią pogram i pomogę przy trofikach . pozdro pisać najlepiej na GG Edytowane 30 Czerwiec 2011 przez Wojtekg 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Viarus 42 Napisano 30 Czerwiec 2011 Witam, bardzo chętnie pogram w nazi zombies. Posiadam headseta, jestem ogarem i poszukuję graczy do gry 2, 3 i 4 osobowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grobelas79 0 Napisano 2 Lipiec 2011 Witam! Pamiętam jak swego czasu grałem (co mnie bardzo pochłaniało) w tryb ZOMBIES w CoD WaW mapka DER RISE. Tam mieliśmy opracowaną (jeżeli można tak powiedzieć) taktykę, w której sobie to wszystko bardzo ułatwialiśmy. Było tam takie miejsce-platforma przy teleporcie, gdzie w 4 mogliśmy się udać i stanąć na samym końcu tej "platformy". Fala zombiaków szła na nas w lini prostej, a w to miejsce można było wejść tylko jedną drogą-schodami co ułatwiało zabicie ich jednym strzałem, bo jak wiadomo nie ma to jak celny strzał w głowę zombiaka. Gdy robiło się gorąco do gry wchodziły MONKEY, które można było bardzo daleko odrzucić. Tym sposobem spokojnie dochodziliśmy do ponad 30 levelu. Piszę o tym, bo wydaje mi się, że jest jedno takie miejsce w Black Ops na mapce KINO DER TOTEN. Może jest ich więcej, ale to które zarasz opiszę, mogłoby być polem walki przez całą rozrywkę. Tym miejscem jest jedyny mały "plac" pod gołym niebem, gdzie znajduje się jedna skrzynia i automat Double Tap. Do tego miejsca jednak należałby się udać tą dłuższą drogą. Tak aby drzwi przy schodach przy których znajduje się automat Double Tap były zamknięte. Wtedy 1 gracz pilnuje okna przy automacie, 2 gracz stoi na schodach i ściąga w ramach możliwości te pełazające stwory, 3 i 4 stoją przy automacie i likwidują pozostałych zombiaków, które powinny iść na nich w lini prostej. Oczywiście dobrze byłoby, aby gracz na schodach miał monkey i w razie czego wiadomo co zrobił. Co myśicie o tak ustawionej rozgrywce? W tej chwili nie mam okazji, aby to przetestować. Jednak jak będzie okazja, to na pewno taką taktykę wypróbuję. Może znacie inne - bezpieczniejsze miejsce? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vexyr 0 Napisano 2 Lipiec 2011 Słaba taktyka. Już lepiej biegać po scenie i robić sobie trainy z zombie + ewentualny teleport jak już musisz ulepszyć broń z braku ammo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
melankolic 13 Napisano 3 Lipiec 2011 Ja zawsze zajmowałem tą miejscówkę na tym placu. Warunek to zablokowane drzwi przy automacie, claymory w kierunku barykady od ulicy i reszta składu biegająca na scenie czy gdzie tam lubią. Tam jest dodstatecznie dużo miejsca aby być mobilnym i tworzyć w miarę potrzeby pociągi zombie. Zawsze grałem i gram taktyką rozproszenia ekipy po całej mapie tak aby zombie nie kumulowały się w jednym miejscu. Na wcześniejszych mapakach z WaW taktyka była właśnie bardziej statyczna i polegała na zajmowaniu jednej miejscówy. Tak samo w przypadku Call of the Dead najlepiej sie rozproszyć i grać mobilnie. Na nowej mapce Shangri-La też trzeba grać mobilnie i w rozproszeniu choć są miejsca gdzie można zagrać statycznie ala Der Rise. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mlo4dy 0 Napisano 5 Lipiec 2011 ehhhhh..... gra zaczyna się po 20 rundzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wolf-Man7 2 Napisano 6 Lipiec 2011 Szukam paru OGARNIĘTYCH osób do gry w zobmie (warunek: headset), głównie chodzi mi o Call of the Dead ;] Wysyłać zapro na PSN ID: dask1989 z dopiskiem ''ps3site zombie'' ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koosa58362 19 Napisano 10 Lipiec 2011 Znalazlem na allegro hardened z niewykorzystanym kodem na klasyczne mapki do zombie (te z cod waw), od razu wyladowalo do koszyka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wujek Toyo 1 Napisano 11 Lipiec 2011 Potrzebuje pomocy w zrobieniu trofeum żeby wysłaś ekipę do raju, proszę was o pomoc chętni niech piszą tutaj i na PS3 moje ID-tomeczek11 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 11 Lipiec 2011 Cześć też się ostatnio męczę z tym trofikiem a najlepsze jest to że wypełniam wszystkie elementy zagadki po czym zielone światło w latarni się nie zapala. musi być jakiś szczegół o którym nie mam pojęcia. z chęcią pogram w "zombiaki" moje id elvisss81 przysyłajcie zaproszenia :) pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wujek Toyo 1 Napisano 11 Lipiec 2011 Jedyne trofeum z Call of the Dead to zgaś światło reżyserowi co też nie było łatwe ale dałem radę, proszę o pomoc w tym trofiku pozdro Elivsss weź mnie dodaj do znajomych na PS3 ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 18 Lipiec 2011 Witam Czy mógłby ktoś pomóc w zdobyciu trofeum "Ensemble Cast" na nowej mapie Call of the Dead ? robię wszystko dokładnie jak na filmach na YouTube zachowując odpowiednią kolejność i nic, zielone światło się nie pojawia. moje id elvisss81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
markiz 4 Napisano 24 Lipiec 2011 Również szukam ogarniętych osób do gry na mapce "Call of Dead" mój nick: markiz_pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kacper5xd 1 Napisano 24 Lipiec 2011 (edytowane) Siemka szukam dobrych graczy na grę w zombie ( warunek headset i co najmniej 25 runda)i przy okazji pomoże mi ktoś w trofeum kozioł ofierny ( czy jak tam się to nazywa) ręce precz i kolekcjoner i jeszcze nosorożec jeśli jest ktoś chętny to niech dodaje kacper5xd Edytowane 22 Sierpień 2011 przez kacper5xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozi00 0 Napisano 5 Sierpień 2011 (edytowane) Witam szukamy graczy do zombie, ) ostatnie DLC obowiazkowe ,HS tez granie glownie wieczorami i weekandy , wysylac zapy z dopiska zombie. PSN : kozi00 Pozdro Edytowane 5 Sierpień 2011 przez kozi00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glief 28 Napisano 5 Sierpień 2011 Piszę się. Chętny na wszystkie trofea z wszystkich 3 DLC. Dodawać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 5 Sierpień 2011 (edytowane) już się nie mogę doczekać Edytowane 5 Sierpień 2011 przez Elviss81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elviss81 2 Napisano 5 Sierpień 2011 (edytowane) Piszę się. Chętny na wszystkie trofea z wszystkich 3 DLC. Dodawać z chęcią Ci pomogę w zdobyciu "trofików" dodaj mnie do znajomych na psn to wieczorem zagramy Edytowane 5 Sierpień 2011 przez Elviss81 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drek91 0 Napisano 5 Sierpień 2011 Panowie zaczynamy za 20 minut z Kozi00 wysyłać zapy mój nick Drek91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RufusPL 18 Napisano 15 Sierpień 2011 Witam szukam kogoś z kim mógłbym pograć na mapce "FIVE" póki co udało mi się dotrzeć do 21 fali samemu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiaaamo 1 Napisano 18 Sierpień 2011 panowie jak odblokowac mapy w zombie mode? Bo mam tylko kino i te sale rzadowa, wczoraj zakupilem premierowa wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dranz! 47 Napisano 18 Sierpień 2011 panowie jak odblokowac mapy w zombie mode? Bo mam tylko kino i te sale rzadowa, wczoraj zakupilem premierowa wersje. Cza kupić DLC żeby grać na innych mapach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wujek Toyo 1 Napisano 22 Sierpień 2011 Napiszcie do mnie dziś tomeczek11 zagramy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach