BubuPN 15 Napisano 29 Grudzień 2010 Czy ktoś próbuje bić rekordy w nowych wyzwaniach? Chodzi mi o time attack. Niby pierwsze miejsca są przez Integrę okupowane, ale przecież to ciężki kloc. Macie jakieś typy? Na razie latam 106 Rallye z 247 KM pod maską i wagą 809kg, ale o dziwo mam gorszy czas niż jeżdżąc Integrą :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 29 Grudzień 2010 To ze ciezszy nie znaczy od razu ze gorszy od lekkiego ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 29 Grudzień 2010 Mam jeszcze dwa typy - Civic i Celica ostatniej generacji. Jak to nie pomoże, to pewnie ulegnę modzie i będę próbował ITRem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 29 Grudzień 2010 to nie moda - ITR w rzeczywistości jest jednym z najlepiej skręcających FWD , więc i "the real driving simulator" nie mógł o tym zapomnieć :P spróbowałbym focusem RS mk1 jeszcze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 30 Grudzień 2010 Mini ozłocone z 6s przewaga, został nascar i fiacik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) to nie moda - ITR w rzeczywistości jest jednym z najlepiej skręcających FWD , więc i "the real driving simulator" nie mógł o tym zapomnieć :P spróbowałbym focusem RS mk1 jeszcze Mam już niskie 59 sekund, co uważam jest niezłym wynikiem jak na pada. Cały czas jeszcze walczę z zawieszeniem, bo już jestem blisko, ale nie umiem znaleźć złotego środka. No i muszę zacząć ogarniać na padzie manual, ale już o tej godzinie moja koordynacja czegokolwiek głupieje :D Ten RS to niegłupi pomysł, ale nie widziałem go jeszcze w używkach. Edytowane 30 Grudzień 2010 przez BubuPN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 30 Grudzień 2010 a ta mazda kusabi concept to zła ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz 1 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) Siemano przejechałem na złoto te zawody od Fiata 500 do GT-R a teraz będę próbował te wcześniejsze. Jednego się tylko obawiam. Nascar sucks. Edytowane 30 Grudzień 2010 przez Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek123 0 Napisano 30 Grudzień 2010 Usiadłem teraz do fiata 500 i odrazu złoto z przewaga 05,651 Został nascar tylko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz 1 Napisano 30 Grudzień 2010 a ta mazda kusabi concept to zła ?? Jak ja jechałem to widziałem, że cała czołówka tym jechała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Watson20054133 10 Napisano 30 Grudzień 2010 a ta mazda kusabi concept to zła ?? Miałem ją w garażu podkręciłem i odciążyłem, że dokładnie ma 200KM i 800kg wagi... nie bawiłem się jeszcze w ustawianie zawieszenia, ale po kilku razach wykręciłem czas 0:58:558 :) Nie mam pojęcia jak można wykręcić czas 55 sek :/ ponieważ okrążenie przejechałem idealnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) a ta mazda kusabi concept to zła ?? Ale ja nie mówiłem o Cape Ring tylko London :) Natomiast z Mazdą nie mogę się porozumieć w kwestii zawieszenia :) Edytowane 30 Grudzień 2010 przez BubuPN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz 1 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) Miałem ją w garażu podkręciłem i odciążyłem, że dokładnie ma 200KM i 800kg wagi... nie bawiłem się jeszcze w ustawianie zawieszenia, ale po kilku razach wykręciłem czas 0:58:558 :) Nie mam pojęcia jak można wykręcić czas 55 sek :/ ponieważ okrążenie przejechałem idealnie... Podobny czas ja wykręciłem na padzie. Czuje, że można trochę lepiej bo za długo się w to nie bawiłem no ale 55s to taki czas, że ja pierdole. A w Londynie nie próbowałem. Jeszcze jedno. Nie wiem czy ma znaczenie to w jaki sposób jest przeprowadzany tuning. Ja do Kusabi dodałem wszystkiego po trochu a może lepiej skupić się np. tylko na silniku. Hmm nie wiem czy to zrobiłoby różnicę http://img24.imageshack.us/img24/6852/89415708.png Edytowane 30 Grudzień 2010 przez Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lavertan 4 Napisano 30 Grudzień 2010 Idealnie nie przejechales bo ja mialem mniej niz twoj ;p o jakies 300 tysiecznych ;p A mozna szybciej uzywajac recznego z tego co mi wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 30 Grudzień 2010 Ja właśnie postanowiłem pobawić się z tym Cape Ring. Zamiast Kusabi spróbuję CRX I generacji, bo akurat pojawił się w używkach. Tylko znowu z zawieszeniem walczę. Mam 805kg wagi, 200km mocy i 222Nm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NERVUS_PL 1528 Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) skręć skrzynię na 260km/h bo seryjnie po kupnie konfigurowalnej skrzyni ustawione jest chyba 320km/h, obniż go tak na -5 przód i tył. Jak dobrze jeździsz to powinieneś Forda GT łyknąć na ostatnim zakręcie przed prostą start/meta. Ja akurat nie montowałem do swojego GT-R'a '07 żadnych pakietów aerodynamicznych. btw. usztywniłeś dodatkowo karoserię za pomocą rozpórek? Skrzynie właśnie tak miałem ustawioną i dokupiłem rozpórki, ale przyczyna okazała się prozaiczna. Wbiłem sobie, że muszę użyć sportowych twardych i dopiero zobaczyłem, że można na sportowych miękkich. Zdecydowanie lepiej. Mam P2. Z tych eventów, to jeszcze CR-Z na P2 - reszta P1. I zacząłem wczoraj te nowe. Mini P1 i teraz walczę Focusem. Staram się w karierze grać raczej bez zbędnej przewagi, ale IMHO to właśnie taki poziom ograniczeń i trudności powinien reprezentować A-spec właśnie. Lubię to. Pozdro Edytowane 30 Grudzień 2010 przez NERVUS_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 1 Styczeń 2011 Wszystko ozlocone praktycznie bez problemow (durny nissan.. kupno r35 i przewaga kilku sekund :/), z tych pozostalych timetrialow to beda jakies nagrody? Natrafil ktos na taka informacje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 2 Styczeń 2011 prawdopodobnie po zakończeniu i podsumowaniu wyników TT coś będą dawać-parę Cr lub exp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Milanos 2 Napisano 6 Styczeń 2011 (edytowane) Coś tym razem się nie popisali z tymi nowymi wyścigami sezonowym, albo za długo świętowali nowy rok i zapomnieli o ograniczeniach mocy i wagi samochodu. Wszystkie wyścigi przejechane za pierwszym razem i to ze spora przewagą. W niektórych można nawet spokojnie dublować rywali. Edytowane 6 Styczeń 2011 przez Milanos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 6 Styczeń 2011 Coś tym razem się nie popisali z tymi nowymi wyścigami sezonowym, albo za długo świętowali nowy rok i zapomnieli o ograniczeniach mocy i wagi samochodu. Wszystkie wyścigi przejechane za pierwszym razem i to ze spora przewagą. W niektórych można nawet spokojnie dublować rywali. No nie mów, że Ci się wyścig Priusa nie podobał ? Ja tam za śmiechu to mało z fotela nie spadłem, jak zamiast dać po garach i odjechać to bawilem się w dojenie kozy z pedałem gazu, coby odpalić drugi silnik :rofl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldemarek1 2 Napisano 6 Styczeń 2011 a napiszcie cos wiecej o tych sezonowkach bo wieczorem dop w domu bede a czekalem na kolejne sezonowki zeby poziomow sztucznie nie podbijac jezdzac x-raz ten sam wyscig :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janki41 31 Napisano 6 Styczeń 2011 a napiszcie cos wiecej o tych sezonowkach bo wieczorem dop w domu bede a czekalem na kolejne sezonowki zeby poziomow sztucznie nie podbijac jezdzac x-raz ten sam wyscig :) Te co są od dzisiaj to jedyne ograniczenia jakie jest to tylko model samochodu. A opony/moc/waga to co tylko chcesz... dowolność w 100% :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 6 Styczeń 2011 (edytowane) w niecale 2 godziny wszystko wygralem za 1 razem. z poprzednimi zawodami wiecej sie nascieralem ps. tak patrze i w starszych zawodach tez zostaly zdjete wymagania co do mocy itp Edytowane 6 Styczeń 2011 przez kakaroto-songo1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thandor 1 Napisano 6 Styczeń 2011 Ooo to fajnie, że zostały zdjęte bo mam za mocnego Nascara i nie miałem jak tego skończyć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Styczeń 2011 (edytowane) Te co są od dzisiaj to jedyne ograniczenia jakie jest to tylko model samochodu. A opony/moc/waga to co tylko chcesz... dowolność w 100% :) Od czy do dzisiaj? Bo to jest różnica jednak :P Dodali jakieś nowe w ogóle dzisiaj? Bo wiem, że któreś miały się kończyć 6 stycznia, a te poprzednie chyba do 12 stycznia, o ile dobrze pamiętam. Edytowane 6 Styczeń 2011 przez Patricko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach