Skocz do zawartości
Watson20054133

Team Event Ferrari Vs Lamborghini

Rekomendowane odpowiedzi

@skret_kiszek zobaczyłem dzisiaj powtórkę do 10. okrążenia z Twojej perspektywy. Chodziło Ci chyba o 9. okrążenie, gdzie wyprzedzałem Cię na podjeździe po pierwszym zakręcie. Na mojej powtórce nie ma między nami kontaktu, jednak pomimo tego uderzasz w bandę i uszkadzasz koło. Wyglądało to jak uderzenie w Gawrona na powtórce wklejonej tu jakiś czas temu (wyścig z Kolsą).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minęło już ponad 48h od ostatniego wyścigu więc poniżej oficjalne już wyniki rozpatrywanych incydentów:

1) Skret_kiszek VS Mikusp

Uszkodzenie ciężki - Skret_Kiszek -10 pkt

2) Skret_kiszek VS Mikusp

Zgłoszenie przez skręta o incydent podczas dublowania. Z braku dowodów incydent anulowano.

Tabela Wyników zaktualizowana w pierwszym poście :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 31.03.2011 o 08:56, NPK_PACMAN napisał:

Kto miał 'best lap' w wyścigu na Lazurowym Wybrzeżu ? i jaki wywalczył czas ...

Nie oglądałem powtórki, więc nie wiem. Jeśli ktoś oglądał to niech wklei zdjęcie jeśli ma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 28.03.2011 o 13:51, SUMO napisał:

Widzę, ze zostałem "wcielony" do Teamu:

3) Tsunami Rosso ( Arcadiush, NERVUS_PL ) - Ferrari 458 Italia '09

Okej jeśli NERVUS nie ma nic przeciwko to może być. :thumbsup:

Tylko, że najbliższy wyścig jaki będę mógł pojechać to dopiero ten: :down:

08.04.11 - Fuji Speedway F

Ha, jednak będziemy razem w teamie :thumbsup: Oczywiście nie mam nic przeciwko, bo niby co? Dobrze, że się pojawisz 8.04 i będziesz reprezentował Tsunami Rosso, bo dla mnie eventy 4-8.04 będą opuszczone ze względu na pracę :confused:

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zła wiadomość jutro mnie nie będzie. Tak jak myślalem ciepło się robi i imprezy. Sorrka Mardok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko xD Postaram się być na podium, żeby za dużo nie stracić xD

No chyba, że na jeden wyścig ktoś pojedzie ze mną z teamie ^^

Edytowane przez Mardok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 31.03.2011 o 12:32, Mardok napisał:

Spoko xD Postaram się być na podium, żeby za dużo nie stracić xD

No chyba, że na jeden wyścig ktoś pojedzie ze mną z teamie ^^

Nie zgadzam się :laugh: :rofl:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 31.03.2011 o 13:25, Mardok napisał:

A widzisz w moim poście, że to prośba? xD

Nie widzę, ale dmucham na zimne :laugh:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kto chciałby pojechać ze mną w teamie ESPADA 400GT jeden wyścig? xD Samochód Lambo SuperVeloce, mogę dać ustawienia samochodu, chętnych zapraszam xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mardok i tak ostatnio mi nie idzie więc jak pojedziesz sam nic się nie stanie, ale ktoś jak może to by mnie zmienił jak Watson się zgodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Best lap - Lazurowe Wybrzeże - 28.03.2011

20110331111.jpg

Edytowane przez NPK_PACMAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

dziś nie pojadę za Roberta. Miałem mieć internet neostrady 10 MB/s. Mam ZERO. Coś mi niby naprawiają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znalazłem sobie zastępstwo za skręta ( bo o ile wiem to nie jedzie dziś ) nick : chevbacca46.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co się dzieje z zielsko glowym, Jak ktoś jest chętny to moze startowac za niego. Italia i kolor rosso scuderia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 1.04.2011 o 18:36, boniek napisał:

Nie wiem co się dzieje z zielsko glowym, Jak ktoś jest chętny to moze startowac za niego. Italia i kolor rosso scuderia :D

W poniedziałek na Suzuce mogę pojechać z Tobą w teamie, ale wolę zostać przy moim kolorze auta (odcień szarego). No chyba, że regulamin nakazuje jeden kolor.

ps. o ile Perek nie będzie hostem bo nie mogę się nigdy do niego dołączyć :/

Edytowane przez Shady

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Suzuke to my dzisiaj jechaliśmy :) I pierwszy raz mi się zdarzyło ze po wygranym wyścigu od razy mnie wykopało z serwera... Już było odliczone 2:48 do zakończenia całkowicie wyścigu i kop. Best lap jaki miałem to 1:57.820, bo na pewno mojego wyniku nie zaliczyło do tabeli. I proszę o wstawienie powtórki bo tej także nie moglem po ponownym wejściu zapisać.

Nie spodziewałem się, że aż tak odjadę, dopiero dziś pojeździłem trochę po torze razem z Perkiem przed samym wyścigiem. Myślałem ze będę się tułał w środku stawki.

Dziękuje za wyścig i pogoń Mardoka za mną, gdzie albo ja załapałem spina albo on coś odwalił i tak przez cały wyścig.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W moim wykonaniu wyścig średni, mimo, że zająłem 2 miejsce, ale nie byłem w stanie powalczyć z bońkiem z powodu ogromnej ilości błędów. Już na 1 okrążeniu, kiedy to Aragornik zaspinował na poboczu prawie się popłakałem ze śmiechu, myślę sobie: co za gość, dopiero 1 kółko a on już spin xD A tu nagle złapałem pobocze i znalazłem się ostatni O_o Później naszła mnie ochota pobawić się w piaskownicy, co też uczyniłem. Nadgoniłem stawkę i znalazłem się na 2 miejscu, mogłem zacząć odrabiać straty, ale nie z takimi błędami xD Po wyjeździe z pitstopu miałem tylko 15 sekund straty, musiałem sporo nadrobić przez kończące się opony bońka, więc zacząłem pościg. Jak nadrabiałem, to traciłem jeszcze więcej przez wyjazd na pobocze albo spin, więc jakoś na 20 okrążeniu dałem sobie spokój i zacząłem oszczędzać opony, później było tylko gorzej, gumki były w niefajnym stanie i już musiałem seryjnie zwolnić, żeby nie stracić 2 lokaty. Podsumowując, powalczyłbym, przynajmniej bym spróbował, gdyby nie błędy na 2 pierwszych okrążeniach, później oczywiście też xD Nurburgring gp/f przejechałem praktycznie z minimalnymi błędami, a na Suzuce nie byłem już taki fajny xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak a propo poniedziałku... Można by zmienić Madryt na coś innego? Jest tyle innych torów nie z bandami ;p

Dajcie jakieś propozycje. Później włącze plejaka i sam zobacze jakie są ciekawsze tory :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma lagów wiec obstaje za zostawieniem torów jakie są <trollface> xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogłaszam nabór (ponowny :verymad:) na kierowcę do mojego teamu... Zielskogłowy nie odzywa się od poniedziałku. Mam nadzieję, że teraz będzie to osoba kompetentna i odpowiedzialna, i która będzie w końcu sumiennie startować.

Auto jakie jest potrzebne to Italia i kolor rosso scuderia, no i jako takie obycie z wyścigami online. Osoba chcąca robić rozpierduchę niech nawet się nie zgłasza.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie, że się nie odzywałem, ale sporo na głowie miałem :) Relacji z poprzedniego wyścigu na razie nie będzie, ale wpadłem tylko pogratulować boniek_pl i oznajmić, że jego 1 miejsce jest jak najbardziej zaakceptowane mimo, że po przejechaniu mety wywaliło go z pokoju :) Kto jechał ten wie :thumbsup: Jutro napiszę coś więcej i wkleję tabele z wynikami.

Pisałem wcześniej abyście zgłaszali propozycję torów- takowych nie było, więc jutro jedziemy Madrit - ;)

Pozdro!

EDIT: Posiada ktoś zdjęcie wyników ostatniego wyścigu?

Edytowane przez Watson20054133

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 4.04.2011 o 09:23, NPK_PACMAN napisał:

ile dzisiaj jedziemy okrążeń ?

Jeszcze nie wiem, nie trenowałem. Ale mniej więcej możecie sobie obliczyć swój czas okrążeń +/- 2 sek, czas wyścigu około 50 minut. Z kalkulacji wyjdzie ;p

Jutro się kończy WTCC to będę ogarniał wszystko na bieżąco :)

Edytowane przez Watson20054133

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi