hekmito 7 Napisano 18 Styczeń 2013 (edytowane) Niszcz beczki, ścinaj drzewa, wybijaj szyby, burz budynki, wysadzaj broń stacjonarną (po oczyszeniu danego miejsca, zostań w nim chwilę i zniszcz najwięcej jak się da, potem idź dalej i znów to samo). Mi wpadło normalnie bez powyższej praktyki. Widocznie w późniejszych misjach nieświadomie niszczy się więcej. Wystarczy, czasem coś wysadzić lub zburzyć i powinno wpaść :) Edytowane 18 Styczeń 2013 przez hekmito Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oOxYg3n' 0 Napisano 18 Styczeń 2013 Jest ktoś może chętny na zrobienie mnie i sobie trofeum At tu brute ? Bez pomocy raczej będzie to trudne, bo długo trzeba będzie się uganiać za swoimi randomowymi znajomymi, a do tego mieć jeszcze trochę szczęścia. No i może Demolisha też ktoś by mi pomógł. A jeszcze co to wyższego wątku - czy np. te drewniane płoty z Heavy Metal też są brane pod uwagę ? Wie ktoś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 18 Styczeń 2013 ja jestem chętny do wzajemnej pomocy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kita 4 Napisano 20 Styczeń 2013 (edytowane) Mysle ze z Brutusem nie jest wcale tak ciezko mi wpadlo w jednej rundzie proste masz znajomych wchodza do grhy iczesto sa w przeciwnej druzynie bez uganiania sie w 3h grania multi do zrobienia(mowie o jednorazowej sesji :)) z demolish jest ciezej tak jak ktos napisal wyzej ludziska ogarniaja dzwiek przed zawaleniem budynku Edytowane 20 Styczeń 2013 przez Kita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 21 Styczeń 2013 Im dłużej gram w BFBC2, tym więcej zaczynam znać angielskich wulgaryzmów) Nie żeby jakoś specjalnie mi to przeszkadzało, ale nigdy nie wiadomo co zawiera wiadomość, aż strach otwierać) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 26 Styczeń 2013 Ma ktoś ochotę pograć ze mną dziś w trybie DM? Potrzebuję wygranej w tym trybie do trofeum Won Them All. Z kimś zawsze raźniej i łatwiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucjanus1976 0 Napisano 28 Styczeń 2013 Witam mam pytanko... czy mozna jeszcze kupic gdzies vip passa do bf2 zeby miec odkryte wszystkie mapy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 28 Styczeń 2013 W sklepie psn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucjanus1976 0 Napisano 28 Styczeń 2013 Dzieki poszukam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 29 Styczeń 2013 Czy od platyny w BC2 konieczne są trofea związane z dodatkami do gry? W większości poradników są pomijane, ale znajdują się u mnie na liście pucharków... Nie orientuje się jeszcze za bardzo w tych całych trofeach więc zwrazam się do was z pytaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 29 Styczeń 2013 nie są potrzebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 29 Styczeń 2013 A są u was na liście te trofea, np. SPECAT Medic Elite? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 29 Styczeń 2013 te trofea są dodatkowe,ale nie są potrzebne do platyny,nie pamiętam dokładnie ale mam wszystkie dodatki i przy platynie mam chyba około 80% wszystkich trofików Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 29 Styczeń 2013 Dobrze wiedzieć. Dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 30 Styczeń 2013 W menu PS3 pod "Kolekcja Trofeów" po wybraniu BC2 wcisnąć :triangle: wybrać pogrupuj materiały i zaznaczyć "Gra główna / Dodatki" i wtedy pokaże Ci osobno trofea z podstawki i osobno z kazdego dodatku. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hekmito 7 Napisano 1 Luty 2013 Proponowałbym zaktualizowanie listy graczy, komu się podoba niech się wpisuje, lub może trzeba zrobić do tego osobny temat... Nie wiem, ja się nie znam w tych forach... Może by się znalazł ktoś bardziej rozumny ode mnie... Dobry pomysł. Myślę, że jeszcze pare osób gra regularnie i warto by było zrobic listę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 3 Luty 2013 No ja ostatnimi czasy gram raczej tylko weekendowo i to też na zmiane z BF3, ale wczoraj (właściwie dzisiaj) pociupaliśmy z kilkoma znajomymi prawie do 4 rano :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
portek 142 Napisano 3 Luty 2013 Dobry pomysł. Myślę, że jeszcze pare osób gra regularnie i warto by było zrobic listę. Tu masz już taki wątek wystarczy update :laugh: http://www.ps3site.pl/forum/topic/67701-battlefield-bad-company-2-online/#entry638461 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 14 Luty 2013 A się pochwalę) Wczoraj na Heavy Metal na 15 headshot'ów, dziesięć miałem z Marksman Bonusem +500. Tak dużo punkciorów w jednej rundzie jeszcze nie utłukłem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 15 Luty 2013 (edytowane) A ten bonus to za odległość jest ? bo już nie pamiętam. Kilka razy udało mi się ściągnąć gościa Golem na "Atakamie" za 480 ptk z ruskiej bazy, gostki byli na rufie tankowca przy B nad UAV. A tak na marginesie to możemy dzisiaj pociupać troszkę, będe z roboty ok 23-ciej to na 2 godz. można wskoczyć Edytowane 15 Luty 2013 przez am0708 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 5 Marzec 2013 Tak, ten bonus za trafienie w łeb z odległości ponad 100 metrów, ograniczony do 500, nawet jak się trafi z kilometra, to i tak dają 500. Strzelałem na Heavy Metal z amerykańskiej bazy do celów na wiatraku przy fladze B. Zasiadła tam cała snajpierska drużyna, co rozwalę jednego, to zaraz się respawnował i tak aż 10 razy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batu222 0 Napisano 9 Marzec 2013 Witam wszystkich. Mam pytanie , czy opłaca się teraz kupić BF BC 2? Tzn. czy gra w miarę dużo graczy , ogółem da się przysiedzieć trochę czasu. Bo mam BF3 (tylko podstawkę) i ostatnio u kolegi grałem w BF BC2 i mi jakoś do gustu przypadło , lepiej niż BF3. Pozdrawiam PS. Jeśli ktoś może to niech zaprosi mnie. Mój PSNID : Jan_tat_rok007. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 9 Marzec 2013 Opłaca, o ile to będzie wersja Platinum, a nie Essentials) http://www.ps3site.pl/forum/topic/32795-vip-code/page__st__200 Witam wszystkich. Mam pytanie , czy opłaca się teraz kupić BF BC 2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Batu222 0 Napisano 9 Marzec 2013 Opłaca, o ile to będzie wersja Platinum, a nie Essentials) http://www.ps3site.p...e/page__st__200 Tzn. gra teraz dużo graczy? Bo nie chcę za bardzo wydawać pieniędzy na grę, w którą nikt nie gra ;) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyron 62 Napisano 9 Marzec 2013 Ludzie grają jeszcze nawet w BC1 więc sobie pograsz,tylko że czasami jest lag taki że nie idzie strzymać. Zostawiłem sobie BC2 (760 godzin grania) ,Killzone 3 I Black Ops 2 online więc zawsze jest wybór. BC2 jest bardziej grywalny niz B3 przy którym się męczyłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach