macgyverowski 27 Napisano 22 Marzec 2013 Raczej wina łącza. Dzisiaj wymieniałem dysk w konsoli i ściągam wszystkie patche od nowa, to ten od BFBC2 ściągało niecałe pół godziny na 10 megowym łączu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlachcic* 251 Napisano 24 Marzec 2013 To chyba wina po stronie serwerów leży bo przy moim 30mpbs ściąga wolniej niż by to miało miejsce na lapku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 25 Marzec 2013 Chętny ktoś teraz na ustawkę? Potrzebuję jedynie Airkill do zdobycia, pograłem trochę, ale jakoś nie idzie i za bardzo nie chce mi się już w to grać. Już wolę zbugowany BF3) Oczywiście, pomogę zdobyć jakiekolwiek inne trofeum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suteq 0 Napisano 25 Marzec 2013 Masz pełną skrzynkę na PSN, ostatnio próbowałem Cię dodać to wywaliło, że masz full znajomych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macgyverowski 27 Napisano 26 Marzec 2013 Ups, nie wiedziałem tego, ale już są wolne miejsca, zapraszam) Jak ktoś chce wbić trofea Onslaught na Hardcore, to też zapraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabratar 19 Napisano 31 Marzec 2013 (edytowane) Czy do trofeum Demolition Man zaliczanane są też zabójstwa członka drużyny ? Nie wiem czasem czy trofeum Pistol Man jest zabugowane. Zabiłem 5 osób każdą inną spluwą a trofeum nie wpadło. Edytowane 31 Marzec 2013 przez gabratar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oOxYg3n' 0 Napisano 31 Marzec 2013 No raczej nie, trzeba zabijać przeciwników. ;) A pistol man działa, sprawdź sobie czy na pewno każdym pistoletem zdobyłeś po 5 fragów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabratar 19 Napisano 31 Marzec 2013 Miałeś rację, w jednym nie miałem 5 fragów :) Byłby ktoś chętny na ustawkę Demolition Man ? W sumie to mi zostało w MP :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suteq 0 Napisano 31 Marzec 2013 Tak, jestem chętny w każdej chwili praktycznie. Mam jeszcze na liście znajomych parę osób to może by się w końcu ustawiło na te godzinkę-dwie i zrobiło ten trofik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gabratar 19 Napisano 1 Kwiecień 2013 Wiec jak będziesz miał chwile to pisz psn id asffaf_pl. Wysłane z mojego Blade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietia79 15 Napisano 1 Kwiecień 2013 (edytowane) Wracam do gry po pół roku, jak ktoś lubi pograć w teamie i ma słuchawkę zapraszam do znajomych. pozdro Wracam do gry po pół roku, jak ktoś lubi pograć w teamie i ma słuchawkę zapraszam do znajomych. pozdro Edytowane 1 Kwiecień 2013 przez pietia79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KSSG_Alex 7 Napisano 2 Kwiecień 2013 Wam też doczytują teksturki online? Np flagi się nagle pojawiają, ale z elementami otoczenia też się zdarza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 3 Kwiecień 2013 Dokaładnie też to mam od jakis 3 tygodni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike1422 20 Napisano 3 Kwiecień 2013 (edytowane) Siema Czy jest jakaś grupa ludzi, która pogra w Vietnam przez sieć?Jest tu w ogóle możliwość wyboru serwerów tak jak w BF3 czy zawsze łączy automatycznie do któregoś? Pozdrawiam,MG Edytowane 3 Kwiecień 2013 przez mike1422 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suteq 0 Napisano 3 Kwiecień 2013 Zawsze łączy do wybranego przez grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 8 Kwiecień 2013 Siema Czy jest jakaś grupa ludzi, która pogra w Vietnam przez sieć?Jest tu w ogóle możliwość wyboru serwerów tak jak w BF3 czy zawsze łączy automatycznie do któregoś? Pozdrawiam,MG W sobotę możemy pociupać w Vietnam w tygodniu raczej krucho o pełne składy. Jest kilkunastu ziomali którzy grają prawie tylko w Vietnam ale przewaznie na "harcie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Suteq 0 Napisano 9 Kwiecień 2013 Kurde panowie przed chwilą chciałem zagrać i nie mogę. Pierwszy raz mi coś takiego wywala, a mianowicie "Unable to log in" biorę retry i wywala mi licencję i prosi o stworzenie konta. Jakieś problemy czy co? Nigdy wcześniej tak nie było, wczoraj normalnie grałem i było dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
am0708 9 Napisano 9 Kwiecień 2013 Już wszystko jest OK. Tak własnie niekiedy bywa, kiedyś się tym przejmowałem, teraz nic nie robie i co jakiś czas sprawdzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojteker 0 Napisano 16 Kwiecień 2013 Ma ktoś ochotę zrobić trofea? Mi brakuje Et, tu brute, demolition man i Pistol Man. Jestem praktycznie w każdy dzień tygodnia od 14 do 24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 16 Kwiecień 2013 Ma ktoś ochotę zrobić trofea? Mi brakuje Et, tu brute, demolition man i Pistol Man. Jestem praktycznie w każdy dzień tygodnia od 14 do 24 Tylko tyle? Codziennie od 14 do 24? Eeee...to jak chcesz robić trofea? Za mało grasz....musisz chyba "przyostrzyć"! Na początek proponuję od 12.15 do 00.15! ;-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojteker 0 Napisano 16 Kwiecień 2013 Przegrałem już 54 godziny, to mało? A tak w ogóle to miałbyś ochotę mi pomóc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 16 Kwiecień 2013 Przegrałem już 54 godziny, to mało? A tak w ogóle to miałbyś ochotę mi pomóc? już 45 godzin:) kolego Ty nawet jeszcze nie zacząłeś grać:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqus_Pirx 371 Napisano 16 Kwiecień 2013 ... A tak w ogóle to miałbyś ochotę mi pomóc?... Oczywiście,że chciałbym Ci pomóc! Niestety, w BFBC2 gram już okazjonalnie (tak jak w inne gry konsolowe)...po prostu "Real Life" nie zostawia mi zbyt wiele czasu na konsolę (2-3 godziny tygodniowo). Poza tym wiosna ruszyła ,słoneczko grzeje, dziewczyny już próbują spacerów bez staników...czas na rower wsiadać! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gany1979 48 Napisano 16 Kwiecień 2013 Jedyne trudne trofeum to DM2.0 poprostu napie....aj czolgiem w budynki i licz na to, ze ktos am jest (wiezyczki jeszcze lepsze) Et tu brute to przeciez najprzyjemniejsze trophy w tej grze. Pamietam to wyliczanie przez znajomych: ja Ci tyle, Ty mi tyle (nic przyjemniejszego). Poprostu zapraszaj do FL tych ktorych czesto na serwerach spotykasz a w koncu kogos za....niesz. Pistol man nawet nie wiem co to jest............... samo wpadnie. 54H to naprawde malo, ja bym nie odstawil BC2 po tygodniu grania!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojteker 0 Napisano 16 Kwiecień 2013 Gram przecież w BF'a tego już 3 miesiące, ale nie mam czasu na granie takie hardkorowe, bo mam też inne sprawy. Jakbyście byli chętni to mnie zaproście na ps3 nick: "skyraider666" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach